Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Η Βιομηχανία Εμβολίων τροποποιεί τώρα τις ακίδες πρωτεΐνης, γιά νά στοχεύσει μίνκ, γάτες, σκύλους και άλλα κατοικίδια Ζώα!.......


ΗΛΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΤΩΡΑ;.....
( ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ! )


Η βιομηχανία εμβολίων και η κερδοφόρα υποδομή της για τη μηχανική των «ιών» δεν αρκείται στο να επιβάλλει πειράματα με ακίδες πρωτεΐνης σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί. 

Η βιομηχανία εμβολίων και το τεράστιο δίκτυο προπαγανδιστών της στοχεύει τώρα τα ζώα - μινκ, γάτες, σκύλους και άλλα κατοικίδια ζώα...


Πράγματι, το Εργατικό Κόμμα της Μεγάλης Βρετανίας προτρέπει ήδη τους υπουργούς Υγείας να εγκρίνουν εμβόλια κατά του κορονοϊού για τα κατοικίδια ζώα. Ο σερ Mark Hendrick δήλωσε: 

«Η προτεραιότητα είναι να εμβολιαστούν οι άνθρωποι, αλλά ένα χρόνο περίπου αργότερα πρέπει να εξετάσουμε τα εμβόλια για τα ζώα.»

Είπε επίσης ότι ο ιός προέρχεται πιθανώς από νυχτερίδες και πιστεύει ότι αυτό δικαιολογεί τον εμβολιασμό των κατοικίδιων ζώων (παρ΄όλο που ο ΠΟΥ και η Κίνα δεν έχουν εντοπίσει δεξαμενή ζώων για τον ιό SARS-CoV-2).

Η ακίδα πρωτεΐνης θα "διαμορφωθεί" για τη δημιουργία νέων εμβολίων για κατοικίδια ζώα!

Η SAGE, μια ομάδα επιστημόνων που παρέχει «ανεξάρτητες επιστημονικές συμβουλές» στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, συνιστά ήδη νέα πειράματα μηχανικής του ιού για τη βελτίωση των ακίδων πρωτεΐνης για χρήση σε ζώα. 

Ο ανεξάρτητος ιολόγος της SAGE, Deenan Pillay, δήλωσε: « Ίσως τα σημερινά εμβόλια να χρειάζονται προσαρμογή γιά μή ανθρώπινα είδη.»

Ο Βρετανικός Κτηνιατρικός Σύλλογος συμμετέχει στην υστερία και την προπαγάνδα, υποστηρίζοντας ότι ο «μολυσματικός ιός» παραμονεύει στη γούνα των κατοικίδιων ζώων. 

Ο Σύλλογος συνιστά τώρα στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να ζουν σε κατάσταση παρανοϊκής ψύχωσης, να φοβούνται τα ζώα τους και να πλένουν τα χέρια τους κάθε φορά που αγγίζουν τα κατοικίδιά τους.

Καθώς η παρωδία συνεχίζεται, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που πειραματίζονται πρώτα σε ανθρώπους. 

Οι κλινικές δοκιμές για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού παρέλειψαν τις δοκιμές σε ζώα και πήγαν κατευθείαν στους ανθρώπους, κυρίως επειδή προηγούμενες προσπάθειες ανάπτυξης εμβολίου κατά του κορονοϊού προκάλεσαν αυξημένες ανοσολογικές αντιδράσεις στα ζώα (ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα) που σκότωσαν τα ζώα.

Τα νέα εμβόλια Covid εξαπολύονται ήδη στα κατοικίδια ζώα στη Ρωσία...

Ένας κατασκευαστής εμβολίων στη Ρωσία έχει ήδη καταχωρίσει το πρώτο εμβόλιο για τον κορονοϊό των ζώων στον κόσμο, το οποίο ονομάζεται Carnivak-Cov. 

Οι ρωσικές κτηνιατρικές κλινικές έχουν ήδη αρχίσει να χρησιμοποιούν τα εμβόλια, τα οποία χορηγούνται κάθε έξι μήνες. 

Αυτή η εποχιακή υποταγή στην "επιστήμη" ανοίγει μια αέναη ροή εσόδων τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα κατοικίδια ζώα, τα οποία όλα θα μαντρώνονται σαν ζώα κάθε χρόνο για τα ατελείωτα πειράματα που έχουν προγραμματιστεί γι' αυτά.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον για την έγκριση του πειράματος με την ακίδα πρωτεΐνης για τα κατοικίδια ζώα σε όλη την Ευρώπη, παρόλο που δεν υπάρχει καμμία απόδειξη ότι τα ζώα μεταδίδουν τον SARS-CoV-2 ή οποιαδήποτε άλλη μετάλλαξη του κορονοϊού στον άνθρωπο. 

Η αμερικανική κτηνιατρική φαρμακευτική εταιρεία, Zoetis, συμμετέχει επίσης στον αγώνα για τον εμβολιασμό κάθε κατοικίδιου ζώου, εκμεταλλευόμενη την υστερία. 

Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ δέχεται ακόμη και αιτήσεις αδειοδότησης για εμβόλια covid για μινκ, αλλά δεν χορηγεί (προς το παρόν) εγκρίσεις αδειοδότησης εμβολίων για τα κοινά κατοικίδια ζώα.

Κατά τη διάρκεια του σκανδάλου 'Covid-19', το δόλιο τεστ PCR έδωσε ψευδώς θετικά αποτελέσματα για φρούτα, άψυχα αντικείμενα, υγιή μη μολυσμένα άτομα και διάφορα είδη ζώων, συμπεριλαμβανομένων σκύλων, γατών, πιθήκων, τίγρεων και μινκ. 

Αυτά τα τεστ δεν αποδεικνύουν τη μετάδοση μεταξύ των ανθρώπων, πόσο μάλλον μεταξύ των ζώων ή μεταξύ ζώων και ανθρώπων. 

Τα τεστ αυτά δεν μπορούν να διακρίνουν τα μη μολυσματικά ιϊκά υπολείμματα από το μολυσματικό ιϊκό υλικό, δεν μπορούν να μετρήσουν το ιϊκό φορτίο, ούτε να προσδιορίσουν εάν το ιϊκό υλικό είναι αδρανοποιημένο, λόγω της πρόσφατα αποκτηθείσας ανοσίας του ξενιστή.

Οι κορονοϊοί είναι ζωονοσογόνοι από τη φύση τους και μπορούν να μεταπηδήσουν από ένα ζώο σε έναν άνθρωπο ξενιστή (σημ.: αυτό ΔΕΝ έχει αποδειχθεί ποτέ)- ωστόσο, οι διάφοροι κορονοϊοί και οι αμέτρητες μεταλλάξεις τους ενδημούν στον πληθυσμό και αλλάζουν συνεχώς για να μολύνουν τους ξενιστές τους. 

Αυτός ο τύπος ιού δεν θα εξαλειφθεί ποτέ μέσω εμβολιασμού- ο ιός αυτός είναι πιο πιθανό να μεταλλάξει ισχυρότερα χαρακτηριστικά λόγω των εκστρατειών μαζικού εμβολιασμού που αποδυναμώνουν μακροπρόθεσμα τους ξενιστές.

Τα εμβόλια Covid για τα ζώα δεν θα κάνουν τίποτα περισσότερο από το να βλάψουν το έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα των ζώων και να προκαλέσουν φλεγμονή στο καρδιαγγειακό τους σύστημα, οδηγώντας σε περισσότερες επισκέψεις σε κτηνίατρο, νοσηλείες και θανάτους - μια φρικαλεότητα που ήδη παρατηρείται στους εμβολιασμένους ανθρώπινους πληθυσμούς.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

NWOReport.me

TechnologyReview.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

LiveScience.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

5 Ιουλίου 2021 Δείτε το άρθρο του Lance D Johnson στο Natural News εδώ: https://tinyl.io/4PGg

Δικτυογραφία:

DEATH TO ALL: Vaccine industry now tweaking spike proteins to target minks, cats, dogs, and other pets – NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2021-07-05-vaccine-industry-tweaking-spike-proteins-target-minks-cats-dogs.html#

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/07/blog-post_283.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!