Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Ληγμένα ΠΙΝΕΙΣ ευλογημένε ; Τί άλλο - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! - νά υποθέσουμε; ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )



Δεν είναι τρομακτικά επικίνδυνος, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ...επικίνδυνος;;; 

Όλο και περισσότεροι Μητροπολίτες στο «άρμα» των εμβολιασμών.

Στο Πειραϊκό χωριό, στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Πειραιώς στην Παιανία, βρέθηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, για τα εγκαίνια νέου πυροσβεστικού σταθμού στο σημείο...



Όπως δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι: 

«Είμαστε σε μια συνέργεια με τον υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα, τον δήμαρχο της Παιανίας, και τον δήμαρχο Ελληνικού και πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας του Υμηττού. 

Η συνέργεια είναι στο γεγονός ότι δημιουργήθηκε ένα πυροφυλάκιο θαυμαστό εδώ, που εποπτεύει σε όλο το χώρο των Μεσογείων, και θα προστατεύει την περιοχή από την επίθεση της πυρκαγιάς» και πρόσθεσε: 

«Έχουμε το μεγάλο δώρο του Θεού να έχουμε την ομορφιά δίπλα μας, να την εκφράζει το φυσικό περιβάλλον. 

Και πρέπει να το προστατεύσουμε και να συνεργήσουμε όλοι στην αποφυγή της καταστροφής του».

Αναφερόμενος στο θέμα του εμβολιασμού, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ είπε: 

«Δίνοντας ένα ταπεινό (;) παράδειγμα, (;) εμβολιάστηκα στις αρχές Φεβρουαρίου, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος (...) για να αποκτηθεί η περίφημη ανοσία. 

Ο κίνδυνος από την υπόθεση αυτή είναι οι μεταλλάξεις που είναι απρόβλεπτες και απροσδιόριστες, και βλέπουμε πόσο τραγικές συνέπειες έχουν. 

Αυτή τη στιγμή νομίζω, ότι κάθε σωστά σκεπτόμενος άνθρωπος, προσφεύγει στη γνώμη των επαϊόντων, όχι αυτών που έχουν το θράσος της αγνοίας (!) και λένε ένα σωρό ανοησίες (!!!) και συνωμοσιολογικά σενάρια φαντασίας....


Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η βρεφική θνησιμότητα απομειώθηκε χάρις στον εμβολιασμό. » και συνέχισε λέγοντας ότι “ο εμβολιασμός δεν είναι κάτι τρομακτικά επικίνδυνο για τη ζωή μας. 

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές παρενέργειες, αλλά όταν κανείς βάλει σε αντιπαράθεση το τι υφίσταται από αυτή τη νόσηση και το τι ελάχιστες πιθανότητες έχει να έχει κάποια παρενέργεια, νομίζω ότι γέρνει τήν ζυγαριά υπέρ (!) του εμβολιασμού άμεσα”.

Όπως είπε επίσης: «Ο κόσμος νιώθει αγωνία και φόβο, αλλά νομίζω ότι η καλή κρίση πηγάζει από τα γεγονότα. 

Όσοι έχουν εμβολιαστεί αποφεύγουν τα χειρότερα».

Δείτε το βίντεο:

el.gr


https://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BC-%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C/

6 σχόλια:

  1. 1) ΠΡΕΠΕΙ να ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, όσα ακούμε και βλέπουμε. Διότι κάποιοι ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ άνθρωποι διαδίδουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ ψεύτικες ειδήσεις, για να γελοιοποιήσουν και να εμφανίσουν σαν "ψεύδη", ΟΛΑ ανεξαιρέτως όσα λέγονται για τα μπόλια (και τα αληθινά και σωστά).

    2) Οι αριθμοί (12 χαρακτήρων) που εμφανίζονται στα κινητά τηλέφωνα (από τους κοντινούς ανθρώπους), είναι οι λεγόμενες "φυσικές διευθύνσεις" ή "διευθύνσεις MAC" των κοντινών κινητών τηλεφώνων, και ΔΕΝ έχουν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση με τα μπόλια. Οι "φυσικές διευθύνσεις" εξαρτώνται ΜΟΝΟ (ΜΟΝΟ!) από την ηλεκτρονική κατασκευή των ίδιων των κινητών τηλεφώνων.

    3) Και για τα "μαγνητικά φαινόμενα" που εμφανίζονται στους μπολιασμένους, είμαι υπερβολικά επιφυλακτικός και δύσπιστος (λόγω του (1) που έγραψα παραπάνω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3μβολιαστήκατε;

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ, ΔΕΝ μπολιάστηκα. Αυτό όμως ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με όσα γράφω στα 2, 3, παραπάνω.

      Διαγραφή
  2. στον ανώνυμο 7@:39:

    τί ακριβώς εννοείτε με το 1ο και 3ο σημείο; δεν γίνεστε σαφής. που ακριβώς βασίζεται η "δυσπιστία" σας;

    συγγνώμη, αλλά που βρισκόσασταν από το Μάρτιο 2020; για να μπαίνετε σε αυτό το ιστολόγιο, σημαίνει ότι περιηγείστε (για κάποιον λόγο) και σε πηγές ενημέρωσης πέραν των σκανδαλωδώς πληρωμένων και εξαγορασμένων συστημικών καναλιών. αν μη τί άλλο, δεν ακούσατε τόσους και τόσους διακεκριμένους ιατρούς και ειδικούς επιστήμονες, Έλληνες και ξένους, που ΕΠΩΝΥΜΑ, όχι μόνο προειδοποιούν για την υψηλή επικινδυνότητα των 3μβολίων, αλλά πλέον ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ τον κόσμο να μη τα δεχθεί;

    αντί να είστε καχύποπτος με αυτούς που πάση θυσία το προωθούν (!!!), επιλέγετε να είστε ακόμη "επιφυλακτικός και δύσπιστος" απέναντι σε τί; στους επιβεβαιωμένους θανάτους και τις σοβαρότατες παρενέργειες σε Ευρώπη και Αμερική (βλ. VAERS, EUDRAVIGILANCE), απέναντι σε επιστήμονες διεθνούς κύρους, που οι εγχώριοι τηλε-γιατροί θα πέταγαν τη σκούφια τους, όχι να κουβαλάνε την τσάντα τους, αλλά και να τους γυαλίζουν τα παπούτσια με τη γλώσσα τους;

    όσον αφορά στο 2ο, κανείς δεν ξέρει με απόλυτη σιγουριά για τί πρόκειται. το περίεργο είναι ότι οι 12ψήφιοι αυτοί αριθμοί δεν εντοπίζονταν πριν ξεκινήσει η συγκεκριμένη δράση.

    επιτέλους, ας είμαστε ευθείς και τίμιοι, είτε εκφραζόμαστε ανώνυμα είτε επώνυμα, ως προς τα κίνητρα που μας ωθούν να λέμε όσα λέμε, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα που άπτονται της ανθρώπινης (και όχι μόνο) υγείας και ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δήθεν "μαγνητικές ιδιότητες" των μπολιασμένων, ΔΕΝ επαληθεύονται στους μπολιασμένους που ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
      Πιστεύω ΜΟΝΟ ό,τι ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΝ τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ μάτια, στην φοβερή εποχή που ζούμε, εποχή ψεύδους και απάτης.

      Εξέτασα προσωπικά ένα βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνει ότι ανιχνεύει μια σειρά με 12 αριθμούς ή γράμματα, από κοντινούς ανθρώπους. Αυτή η σειρά των 12 αριθμών ή γραμμάτων, που ΕΓΩ είδα στο βίντεο, ΕΙΝΑΙ η "φυσική διεύθυνση" ή "διεύθυνση MAC" ενός κοντινού κινητού τηλεφώνου (ΟΧΙ ανθρώπου) που ανιχνεύεται από το άλλο κινητό που εμφανίζει τη σειρά των 12 αριθμών-γραμμάτων. Τα υπόλοιπα σχετικά, ΔΕΝ με πείθουν εμένα προσωπικά.

      Για την γενική επικινδυνότητα των εμβολίων, συμφωνώ απόλυτα. Αυτό όμως ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με όσα προαναφέρω.

      Διαγραφή
    2. 1) δεν γνωρίζουμε για πόσες ημέρες μετά την χορήγηση υπάρχει το φαινόμενο του μαγνητισμού,
      2) "εμείς γνωρίζουμε" δηλώνει υποκειμενικότητα που δεν αποδεικνύει την ύπαρξη ή μη του συγκεκριμένου φαινομένου
      3) για το ζήτημα των 12 ψηφιών μέχρι στιγμής υπάρχουν πολλές απόψεις, που όλες συγκλίνουν στο γεγονός ότι πριν την έναρξη των 3μβολιασμών δεν συνηθίζονταν
      4) όσα αναφέρατε, σαφώς και έχουν να κάνουν με την επικινδυνότητα, γιατί αποτελούν ένα από τα φαινόμενα που έχει παρουσιαστεί. δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν πρόκειται για 3μβόλια.

      αν, όντως, αγαπάτε την έρευνα, ψάξτε πληροφορίες σχετικά. υπάρχουν μελέτες. αν είστε τακτικός επισκέπτης του ιστολογίου, τότε οπωσδήποτε θα έχουν υποπέσει στην αντίληψή σας σχετικές αναρτήσεις με έρευνες στον τομέα αυτό από πανεπιστημιακά ιδρύματα. όλα ΕΠΩΝΥΜΑ.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!