Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Η.Π.Α. : Α π ο ζ η μ ί ω σ η 10.300.000 $, γιά ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ κατά των εργαζομένων, στόν τομέα της υγειονομικής περιθάλψεως! ΝΑΙ !

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!

ΣΕ ΑΛΛΕΣ ...ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....



Περίπου 500 νύν καί πρώην υπάλληλοι του 'NorthShore University HealthSystem', που υπέστησαν παράνομες διακρίσεις και αρνήθηκαν λόγω θρησκευτικής συνειδήσεως τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, θα μοιραστούν το συνολικό ποσό των 10.337.500 $ εντός 30 ημερών.


Η αποζημίωση, που διέταξε προφορικά ο ομοσπονδιακός δικαστής John F. Kness, κατόπιν διακανονισμού, οφείλεται στην (χριστιανική νομική εταιρία) Liberty Counsel και είναι η πρώτη εναντίον εργοδότη που αρνήθηκε παράνομα εκατοντάδες αιτήματα θρησκευτικής εξαίρεσης στον εμβολιασμό. 

Η NorthShore θα πληρώσει 10.337.500 $ για να αποζημιώσει αυτούς τους υπαλλήλους, που τιμωρήθηκαν για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, ενάντια στη λήψη μιας ενέσεως, που σχετίζεται με αποβολή εμβρυϊκών κυττάρων.

Επιπλέον, η Northshore αναγκάστηκε να αλλάξει την παράνομη πολιτική της άρνησης των εξαιρέσεων λόγω θρησκευτικής συνείδησης.

ΚΟ / πηγή

http://redskywarning.blogspot.com/2023/02/103.html

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
    Το εμβόλιο για τα ανθρώπινα θηλώματα (HPV)

    Ένα νέο ντοκιμαντέρ σε σενάριο και αφήγηση της Joan Shenton
    και σκηνοθεσία του Andi Reiss
    Πώς τα νεαρά κορίτσια υφίστανται σοβαρές βλάβες από το εμβόλιο με τις υψηλότερες αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες από οποιοδήποτε υπάρχον εμβόλιο.
    Το εμβόλιο για τα ανθρώπινα θηλώματα (HPV) είναι μια θεραπεία σε ευρεία χρήση, αλλά η αποτελεσματικότητά του στην πρόληψη του καρκίνου δεν έχει αποδειχθεί ιατρικά, ενώ οι ακούσιες, ανεπιθύμητες αντιδράσεις μαυρίζουν και βάζουν τέλος στις ζωές κοριτσιών και νεαρών γυναικών σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, οι κατασκευαστές φαρμάκων και πολλές υγειονομικές αρχές αρνούνται να αναγνωρίσουν ότι υπάρχει πρόβλημα και η ιατρική κοινότητα συνεχίζει να προσφέρει το εμβόλιο.

    Το Sacrificial Virgins – ονομάστηκε έτσι επειδή το εμβόλιο χορηγείται συχνά σε κορίτσια πριν γίνουν σεξουαλικά ενεργά – εκθέτει αυξανόμενα στοιχεία σοβαρής νευρολογικής βλάβης μετά τις ενέσεις HPV. Ζητεί την απόσυρση του εμβολίου με την ελπίδα ότι αυτό θα βοηθήσει να σταματήσει μια άλλη παγκόσμια τραγωδία.

    https://www.sacrificialvirgins.org/?fbclid=IwAR1dyXgkt8EArRwhoP_eX9LMlvE1hY-lC8piWIdB1hudc-WDkMsjMk9Wc08

    Υ.Γ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ......
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;

    Χορήγηση του εμβολίου κατά των θηλοματοϊών (HPV) και στα αγόρια
    https://www.iatriko.gr/el/content/horigisi-toy-emvolioy-kata-ton-thilomatoion-hpv-kai-sta-agoria?cl=609

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!