Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ! ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Νέα πακιστανική ΘΗΡΙΩΔΙΑ! Τόν α π ή γ α γ α ν, τόν ξ ε γ ύ μ ν ω σ α ν καί τόν ....ΕΚΑΨΑΝ Ζ Ω Ν Τ Α Ν Ο γιά «β λ α σ φ η μ ί α» από Αστυνομικό Τμήμα! / 2 ΒΙΝΤΕΟ


Η κτηνωδία στο Πακιστάν συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, αλλά η δήθεν πολιτισμένη Δύση κάνει τα ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ και αφήνει τους βαρβάρους να βασανίζουν, να δολοφονούν, ινδούς, χριστιανούς και όποιον άλλο θεωρούν αντίπαλο...


Η ευθύνη του ελληνικού κράτους είναι επίσης τεράστια. 

Δείχνει πρωτοφανή ανοχή σε ένα κράτος το οποίο έχει ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό του εχθρού μας, της Τουρκίας. 

Επιτρέπει να αιμορραγεί η εθνική μας οικονομία με δισεκατομμύρια ευρώ μαύρου χρήματος, τα οποία οδεύουν στο Πακιστάν (από πολλών ετών...) χωρίς κανέναν έλεγχο. 

Τα χρήματα αυτά, ενισχύουν την βαρβαρότητα, την τρομοκρατία, την μισαλλοδοξία και τις εχθρικές ενέργειες, που σήμερα μπορεί να στρέφονται κατά των χριστιανών και των ινδών του Πακιστάν, της Ινδίας, αλλά είναι θέμα χρόνου αύριο να στραφούν κατά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Δείτε τα φρικτά βίντεο με δική σας ευθύνη. 

Είναι πραγματικά αποκρουστικό το γεγονός ότι στην θηριωδία συμμετέχουν και μικρά παιδιά!

Η στιγμή της εισβολής στο Αστυνομικό Τμήμα

Ο βασανισμός

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ,ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΜΑΣ ΕΔΩ Η` ........... ΑΚΟΜΑ ;;;;;;;;;;


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!