Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Κάνετε τόν Σταυρό σας! Παιδάκια ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ σχολείου στήν - ανέκαθεν νεοταξική! - ΟΛΛΑΝΔΙΑ, υπόκεινται σέ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, για να ΤΡΩΝΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!! Λίαν συντόμως καί εδώ; ( Άν δέν ήσαν ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ οι γονείς, θά συνέβαιναν τάχα ΟΛΑ αυτά; )

Elementary school kids in the Netherlands BRAINWASHED to eat worms!!!

Παιδιά δημοτικού σχολείου στήν - "μοντέρνα"! - Ολλανδία, υποβάλλονται σε πλύση εγκεφάλου για να ΤΡΩΝΕ ....σκουλήκια!!!!


Σύμφωνα με βίντεο του ολλανδικού ειδησεογραφικού πρακτορείου RTV Oost , η εκστρατεία πλύσης εγκεφάλου ξεκίνησε για πρώτη φορά στο δημοτικό σχολείο Octopus στην πόλη Zwolle, στη βορειοανατολική επαρχία Overijssel. 

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η καντίνα του σχολείου σέρβιρε αλευροσκώληκες, σκουλήκια λούπινου και άλλα ζωύφια για να δοκιμάσουν οι μαθητές.

> Οι μαθητές από το σχολείο του Octopus έβαλαν προσεκτικά τους αλευροσκώληκες στο στόμα τους αφού αρχικά δίστασαν να το κάνουν. Ο Gert Harm ten Bolscher, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου για την επαρχία Overijssel, συμμετείχε επίσης στις δοκιμές. Μόνο ελάχιστοι βρήκαν τα έντομα ορεκτικά.
>
> Η επαρχιακή κυβέρνηση δημιούργησε 100 πακέτα διδασκαλίας για βρώσιμα έντομα, σε συνεργασία με το Wageningen University & Research, και τα διέθεσε σε 100 δημοτικά σχολεία στο Overijssel. Παραμένει άγνωστο εάν οι γονείς συμφώνησαν ή ενημερώθηκαν για αυτά τα αμφισβητήσιμα διατροφικά πειράματα. (Σχετικά: Σχολεία στην ολλανδική επαρχία που σερβίρουν ΕΝΤΟΜΑ σε μαθητές. )
>
> Η ώθηση για τη διατροφή των παιδιών με ζωΰφια αντικατοπτρίζει μια παρόμοια περίπτωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, την οποία εξέθεσε το Breitbart σε μια έκθεση του Μαΐου 2022. 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τέσσερα δημοτικά σχολεία στην Ουαλία που τρώνε έντομα, με δύο διοργανωτές μελέτης να μοιράζονται λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.
>
> Ο Christopher Bear του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ είπε ότι η μελέτη επιδιώκει να κάνει τα παιδιά «να σκέφτονται τις εναλλακτικές πρωτεΐνες ως πραγματικότητα προς το παρόν, παρά ως τροφές για το μέλλον. 

Ο συνάδελφός του Verity Jones από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αγγλίας , εν τω μεταξύ, είπε ότι τα ευρήματα της μελέτης τους θα μπορούσαν να προτείνουν τρόπους για να διαμορφώσουν τα ΠΑΙΔΙΑ ως «ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ».
>
>
> Η βρετανική κυβέρνηση θα κάνει τα παιδιά της Αφρικής να τρώνε ζωΰφια

> Φαίνεται ότι τα παιδιά της Ολλανδίας και της Ουαλλίας δεν είναι τα μόνα που εκπαιδεύονται για να τρώνε έντομα. 

Τα παιδιά στο αφρικανικό έθνος της Ζιμπάμπουε θα υποβάλλονται σε κατανάλωση «τροφών με βάση τον χυλό από έντομα», με βάση μια αναφορά του Σεπτεμβρίου 2022 από το LifeSiteNews.
>
> Σύμφωνα με το άρθρο, η βρετανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί ένα πείραμα στη Ζιμπάμπουε για να δει τις επιπτώσεις μιας δίαιτας με έντομα στο ύψος, το βάρος και την κατάσταση των μικροθρεπτικών συστατικών των παιδιών. 

Η μελέτη θα εξετάσει επίσης τη γνωστική λειτουργία των παιδιών, όπως καθορίζεται από τις σχολικές τους επιδόσεις. Χρηματοδοτείται από την Έρευνα και Καινοτομία του Ηνωμένου Βασιλείου, έναν οργανισμό που συνδέεται και χρηματοδοτείται από το Βρετανικό Υπουργείο Επιχειρήσεων, Ενέργειας και Βιομηχανικής Στρατηγικής.

 Στο πλαίσιο της μελέτης, τα παιδιά θα τρέφονται καθημερινά με χυλό από το σκουλήκι mopane σε σκόνη και στρατιώτες τερμίτες για ένα χρόνο. 

Σύμφωνα με την περίληψη του έργου, η κατανάλωση των δύο εντόμων είναι ....«πολιτιστικά αποδεκτή» στην αφρικανική περιοχή. 

Ανέφερε μάλιστα πώς οι αγροτικές κοινότητες της Ζιμπάμπουε κατανάλωναν σκουλήκια και τερμίτες στρατιώτες για να αποφύγουν τον υποσιτισμό κατά τη διάρκεια της ξηρασίας και της φτωχής συγκομιδής
>
> Η περιγραφή του έργου ανέφερε ότι παρόλο που «η μηχανιστική σύνδεση μεταξύ της κατανάλωσης εντόμων και της υγείας λείπει», τα βρώσιμα έντομα είναι «μια πολύτιμη πηγή θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων αμινοξέων, της περιεκτικότητας σε μέταλλα και των απαραίτητων λιπαρών οξέων».

> Επισκεφτείτε το CricketProtein.news για περισσότερες ιστορίες σχετικά με την προώθηση για ομαλοποίηση της κατανάλωσης εντόμων.

Παρακολουθήστε αυτήν την αναφορά του 'Russia Today' σχετικά με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι τα αλευροσκουλήκια είναι ασφαλή για κατανάλωση.
>
>
> Αυτό το βίντεο είναι από το κανάλι The Prisoner στο Brighteon.com
>
> Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

> ΘΑ ΦΑΤΕ ΖΩΥΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ: Η Ουαλλία τώρα ταΐζει μαθητές με σκουλήκια και γρύλλους για μεσημεριανό γεύμα, ως μέρος της κυκλοφορίας του Great Reset.
>
> Φτωχοί Αφρικανοί μαθητές ταΐζονται με τερμίτες και σκουλήκια σε ένα αμφιλεγόμενο πείραμα, που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.
>
> Το φιλελεύθερο πανεπιστήμιο προωθεί πιεστικά τώρα τους ψημένους γρύλους ως πηγή τροφής… ας ξεκινήσει η προπαγάνδα του «Soylent Green»!
>
> Πλάνα από το αγρόκτημα όπου καλλιεργούνται γρύλοι στον Καναδά τονίζει την παγκοσμιοποίηση της προσπάθειας για την αντικατάσταση του βοείου κρέατος με ζωύφια.
>
> Το WaPo λέει στους φτωχούς Αμερικάνους να ΦΑΝΕ ΖΩΥΦΙΑ αυτά τα Χριστούγεννα.
>
>
> Οι πηγές περιλαμβάνουν:
>
> ClimateDepot.com
>
> FreeWestMedia.com
>
> Breitbart.com
>
> LifeSiteNews.com
>
> Brighteon.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!