Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

΄Έγιναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!! – Δολοφόνοι, που ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ τούς Σ Υ Ν Ω Μ Ο Τ Ε Σ !

 

Murdered For Her Bed!!!....



Γεια σας, είναι Ιανουάριος 2023 και αυτό είναι το 320ο βίντεό μου, από τότε που άρχισα να τα ηχογραφώ στις αρχές του 2020, και σε αυτό το βίντεο θα εξηγήσω, πώς τα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ έχουν γίνει ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ και ΠΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ έχουν εγκαταλείψει τους θεραπευτικούς τους ρόλους και ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.



ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για αυτό που ακούγεται σαν υπερβολή, γιατί θα σας δείξω ότι δεν είναι. 
Αυτό το βίντεο έχει να κάνει με το πώς και γιατί τόσα πολλά ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ έχουν γίνει ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΕΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ: ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ του 21ου αιώνα.
> > > >
> > > > Θα ξεκινήσω λέγοντάς σας για μια γυναίκα στα 70 της, η ιστορία της οποίας είναι τουλάχιστον σημαντική. Ήταν ΚΑΛΑ στην υγεία της όταν ξαφνικά, απροσδόκητα, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ και, μετά τη ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ, ΠΛΕΟΝ ΟΚΤΑΩΡΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, βρέθηκε τελικά στο νοσοκομείο. 

Ήταν αναίσθητη και ένας γιατρός διέγνωσε τελικά ότι είχε πάθει ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ. Δεν ήταν δύσκολη διάγνωση. Ήταν αυτό που είχαν διαγνώσει ο σύζυγός της, ο γιος της και οι γιατροί.
> > > >
> > > > Τελικά, της βρήκαν ένα κρεββάτι και οι γιατροί ομολόγησαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά.
> > > >
> > > > "Πόσο καιρό θα περάσει μέχρι να μάθουμε ο,τιδήποτε;" ρώτησε ο άντρας της γυναίκας.
> > > >
> > > > «ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΗΜΕΡΕΣ, ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ή ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ», απάντησε ο γιατρός – αυτός που είχε κάνει τη διάγνωση.
> > > >
> > > > «Δεν θέλουμε να υπάρχει μια ειδοποίηση «Μην επαναφέρετε» στην καρτέλα ασθενούς της», είπε ο γιος, ο οποίος είχε διαβάσει για τέτοια πράγματα και η γυναίκα του οποίου ήταν νοσοκόμα σε άλλο νοσοκομείο.
> > > >
> > > > «Φυσικά όχι», είπε ο γιατρός. Στη συνέχεια έφυγε και ο σύζυγος και ο γιος τον είδαν να μιλά με δύο νοσοκόμες. Τώρα ήταν αργά το βράδυ.
> > > >
> > > > Ο γιατρός εξαφανίστηκε αλλά μια από τις νοσοκόμες έφτασε στο κρεββάτι. ΚΡΑΤΟΥΣΕ μια ΣΥΡΙΓΓΑ. «ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ», είπε η νοσοκόμα. «Θα μπορούσε να υποφέρει πολύ».
> > > >
> > > > «Μα είναι αναίσθητη», επεσήμανε ο γιος. Η μητέρα του, που ανέπνεε κανονικά, φαινόταν να είναι αρκετά ήρεμη.
> > > >
> > > > «Αποφασίσαμε να της δώσουμε κάτι για να τη βοηθήσουμε», είπε η νοσοκόμα.
> > > > 'Τι είναι αυτό;' ρώτησε ο σύζυγος.
> > > >
> > > > «Είναι δύο φάρμακα», είπε η νοσοκόμα. «Είναι ένα μείγμα ΜΙΔΑΖΟΛΑΜΗΣ και μορφίνης. Θα τη βοηθήσει να ξεκουραστεί. Δεν θέλουμε να υποφέρει. ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ».
> > > >
> > > > Αφού έκανε την ένεση, η νοσοκόμα πρότεινε ο σύζυγος και ο γιος να πάνε σπίτι. Όταν επέστρεψαν στο νοσοκομείο το ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ η σύζυγος και μητέρα τους τους ήταν ΝΕΚΡΗ.
> > > >
> > > > «Μόλις ετοιμαζόμασταν να σας καλέσουμε», είπε μια άλλη νοσοκόμα, η οποία φαινόταν ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ. Ήρθε ο γιατρός. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ήταν ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΣ.
> > >
> > > > Μόνο ΜΕΤΑ, όταν ήταν στο σπίτι, ο άνδρας και ο γιος του ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ότι η ΣΥΖΥΓΟΣ και η ΜΗΤΕΡΑ τους ΕΙΧΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ – ΣΚΟΠΙΜΑ, ΕΝ ΨΥΧΡΩ. Δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να της δώσουν την ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΜΙΔΑΖΟΛΑΜΗΣ και μορφίνης.
> > >
> > > > «Οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που έχουν υποστεί ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ να ΑΝΑΡΡΩΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ», είπε η νύφη της γυναίκας, καθώς μιλούσαν όταν επέστρεφαν στο σπίτι.
> > >
> > > > «Θυμάμαι εκείνη την σταρ του κινηματογράφου Patricia Neal», είπε ο σύζυγος. «Ο σύζυγός της ήταν ο Roald Dahl. Έκανε ξανά ταινίες – παρόλο που είχε περάσει ένα εγκεφαλικό».
> > >
> > > > Οι τρεις τους ήταν μουδιασμένοι. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι είχαν γίνει ΜΑΡΤΥΡΕΣ ενός ΦΟΝΟΥ. Αλλά αυτό συνέβαινε.
> > >
> > > > ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ. Δεν ήταν δολοφονία με έλεος. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
> > >
> > > > Το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ αυτή τη ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ τα ΘΥΜΑΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ μια γυναίκα ΑΝΩ των 70 ΕΤΩΝ να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ένα ΚΡΕΒΒΑΤΙ σε έναν από τους θαλάμους τους. 
Τα ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ είναι ΕΛΛΙΠΗ στα ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ εδώ και χρόνια. Υπάρχουν ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΑΠΙ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ.
> > >
> > > > Και ΔΕΝ ΗΤΑΝ ούτε ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ. Με οποιονδήποτε ορισμό, επρόκειτο για ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ, ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
> > >
> > > Προς υπενθύμιση, δολοφονία είναι η παράνομη, προμελετημένη δολοφονία ενός ανθρώπου από έναν άλλο. Πώς αλλιώς θα το λέγατε όταν ένας ασθενής στο νοσοκομείο σκοτώνεται χωρίς τη συγκατάθεσή τους, χωρίς τη συγκατάθεση συγγενών και χωρίς τη συναίνεση του δικαστηρίου;
> > >
> > > ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ.
> > > >
> > > > Σχεδόν το ίδιο ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. 

Το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ "ΚΟΙΜΙΖΕΙ" τους ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ Ή ΜΙΑ ΓΑΤΑ. 

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ πιστεύουν ότι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΗ νοσηλευτική ή ιατρική ΦΡΟΝΤΙΔΑ.
> > >
> > > > Αυτό που συμβαίνει είναι ακριβώς αυτό που είχα προβλέψει σχεδόν πριν από τρία χρόνια – στις αρχές του 2020, όταν προειδοποίησα ότι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ για την ΑΠΑΤΗ του COVID ήταν να βρουν μια ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για να ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ οι ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ και να ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΔΙΣεκατομμυρια στις πληρωμές των ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΥΧΗΘΗΚΕ για τα ΧΡΗΜΑΤΑ που ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΗΚΑΝ.
> > >
> > > > Στο βιβλίο μου Coming Apocalypse  – που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2020, ακριβώς στην αρχή αυτής της απάτης, είπα: ότι η ζωή δεν θα ήταν ποτέ ξανά τόσο καλή όσο ήταν τον Ιανουάριο του 2020 και επιμένω σε αυτό, ΦΟΒΑΜΑΙ. 

Όσοι χλεύασαν ίσως θα ήθελαν να το ξανασκεφτούν. Είπαν ψέμματα και μου απαγόρευσαν, αλλά όλα όσα είπα, έγραψα και είχα προβλέψει ήταν ακριβή. Μακάρι να μην ήταν.
> > >
> > > > Σε πολλά νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο, ο ΟΡΟΣ «ΘΑΛΑΜΟΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ» είναι πλέον ΣΥΝΩΝΥΜΟΣ του «ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ», καθώς η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ, που ξεκίνησε το 2020, ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ.
> > >
> > > > ΠΡΩΤΑ υπήρχε το Liverpool Care Pathway – όπου οι ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ από την ΠΕΙΝΑ ή ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΥΓΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. Στη συνέχεια, τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ουσιαστικά σε ΓΙΑΤΡΟΥΣ σε όλο τον κόσμο να ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ άτομα ηλικίας ΑΝΩ των 70 ΕΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
> > >
> > > > Και το προσωπικό του οίκου φροντίδας είχε τη δυνατότητα να χορηγεί στους ηλικιωμένους ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ και ΥΠΝΩΤΙΚΑ δισκία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ Ή ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ. Ήταν, και είναι, ΟΛΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ. 

Τώρα, φυσικά, δεν υπάρχει τόσο πολύ προσωπικό στο σπίτι φροντίδας όσο παλαιότερα – χιλιάδες από αυτούς άφησαν τις δουλειές τους όταν τους είπαν ότι έπρεπε να κάνουν ένα επικίνδυνο, αναποτελεσματικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ένα λεγόμενο εμβόλιο που ήξεραν από τις παρατηρήσεις ότι ήταν δολοφόνος.
> > > >
> > > > Και υπάρχει η ένεση. 

Εκείνο το μείγμα ΜΙΔΑΖΟΛΑΜΗΣ και μορφίνης που οδηγεί την ιατρική περίθαλψη ένα βήμα παραπέρα από την ειδοποίηση «Μην επαναφέρετε» γραμμένο στις ιατρικές σημειώσεις οποιουδήποτε φαίνεται πολύ άρρωστος ώστε να ενοχληθεί από αυτό. 
Το περιέγραψα ως ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ στις αρχές του καλοκαιριού του 2020.
> > >
> > > > ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, φυσικά, ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΩ των 70 ετών ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ή ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ – είτε ΣΩΜΑΤΙΚΑ είτε ΨΥΧΙΚΑ άρρωστος, αν και σε ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ οποιοσδήποτε ΑΝΩ των 65 είναι ευάλωτος. ΣΥΝΤΟΜΑ θα είναι οποιοσδήποτε ΑΝΩ των 60. Και ΜΕΤΑ θα είναι οποιοσδήποτε άνω ΑΝΩ 50. Και τότε η ΟΛΙΣΘΗΡΗ ΠΛΑΓΙΑ γίνεται ΟΛΟ και ΠΙΟ ΑΠΟΤΟΜΗ.
> > >
> > > > ΓΙΑΤΡΟΙ και ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ –που έχουν τη ΔΥΝΑΜΗ του ΘΑΝΑΤΟΥ πάνω στη ζωή– ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ανθρώπους ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στα νοσοκομεία μας. Και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ. 

Υποψιάζομαι ότι οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν συνειδητοποιούν καν ότι αυτό που κάνουν δεν είναι απλώς ΗΘΙΚΑ ΛΑΘΟΣ, είναι και ΝΟΜΙΚΑ ΛΑΘΟΣ.
> > >
> > > > Είναι ο λόγος που ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΩ των 60 ετών ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΣ πρέπει να κάνει Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ για ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. Και, ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ. 

Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ στον ανεπτυγμένο κόσμο για ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.
> > >
> > > Φυσικά, η ΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΜΙΔΑΖΟΛΑΜΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
> > > ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ που έχει γίνει ΜΕΡΟΣ της ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ. Ήρθε με το ρεύμα του covid-19 – της ψεύτικης πανδημίας του 2020 – και τώρα είναι κοινός τόπος.
> > >
> > > Και το εμβόλιο, ένα μόνο τρύπημα θανάτου, δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι γιατροί και οι νοσοκόμες είναι ένοχοι για μαζική δολοφονία.
> >
> > > > Από την αρχή, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και ΓΙΑΤΡΟΙ είπαν ΨΕΜΜΑΤΑ, είπαν ΨΕΜΜΑΤΑ και ΠΑΛΙ, καθώς αγωνίστηκαν ενάντια στα γεγονότα, για να μας ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ μια ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ και ένα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ που δεν έκανε ποτέ αυτό, που λέγεται ότι έκανε.
> > > >
> > > > Το 2020, το ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ είχε ΕΜΜΟΝΗ με τον COVID-19, παρόλο που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν ήταν τίποτα άλλο από τη μετονομαζόμενη ΓΡΙΠΗ. Ήταν Ο ΠΙΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟΣ ΦΟΒΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ - μια ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. Οι ΓΙΑΤΡΟΙ και οι ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ήταν είτε πολύ ανόητοι είτε ΠΟΛΥ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Και έγιναν ΜΕΡΟΣ του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. 
> >
> > Έγιναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ – δολοφόνοι που ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ τους ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ.
> > > >
> > > > Δημιούργησαν μια ψεύτικη πανδημία από τη συνηθισμένη ετήσια γρίπη υποστηρίζοντας ότι όλοι όσοι βρέθηκαν θετικοί στον Covid - και στη συνέχεια πέθαναν υπήρξαν θύματα του Covid. Χρησιμοποίησαν ένα τεστ, το τεστ PCR, το οποίο όλοι γνώριζαν ότι δεν λειτούργησε, και τα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ σε πολλές χώρες λάμβαναν ένα ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ για κάθε ΔΙΑΓΝΩΣΗ του ΚΟΡΩΝΟΊΟΥ που έκαναν. 

ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑΝ για να πουν ΨΕΜΜΑΤΑ. 

Στην Αμερική, τα νοσοκομεία δόθηκαν 13.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΗ που ΔΙΕΓΝΩΣΑΝ με COVID-19. 

Εάν ένας ασθενής χρειαζόταν να τοποθετηθεί σε ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ, το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ λάμβανε ΜΠΟΝΟΥΣ 39.000 $. 

Τι έκπληξη, ότι χρειάστηκε να μπουν τόσοι πολλοί ασθενείς σε αναπνευστήρες – κάτι που σκότωσε πολλούς. 

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΟΝΟΥΣ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΑΛΛΗ μια ΣΥΜΠΤΩΣΗ – και σε ορισμένες χώρες το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ έπαιρνε μέρος του μπόνους μετρητών – ΜΙΖΕΣ νομίζω ότι συνήθως τις αποκαλούν.
> >
> > > > Όποιος πιστεύει ότι υπήρξε πανδημία το 2020 είναι ανόητος ή ψεύτης. ΗΉ και τα δύο. 

Όποιος λέει ότι το εμβόλιο του Covid ήταν απαραίτητο, αποτελεσματικό και ασφαλές είναι ανόητος ή ψεύτης. Η και τα δύο. 

Όποιος παρουσιαστής της εθνικής τηλεόρασης πιστεύει ότι μπορεί να μου αποδείξει ότι κάνω λάθος μπορεί να το διορθώσει με μια ζωντανή τηλεοπτική συζήτηση. Δεν θα το κάνουν, φυσικά, γιατί θα χάσουν. 

Και η κυβέρνηση δεν θα τους άφηνε ούτως ή άλλως. 

Με έχουν αποκλείσει από κάθε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Και με έχουν αποκλείσει από το μεγαλύτερο μέρος του διαδικτύου, απλά επειδή λέω την αλήθεια. 

Την τελευταία φορά που ένας διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός μου πήρε συνέντευξη – πριν από μήνες – σχεδόν το ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ της ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ. 

Το προηγούμενο διάστημα ο σταθμός έχασε την ικανότητά του να μαζεύει χρήματα επειδή μου είχαν πάρει συνέντευξη. 

Είμαι απαγορευμένος γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι έχω δίκιο και είναι σημαντικό να προστατεύσουν τα ψέμματα για να κρατηθεί ζωντανή η συνωμοσία. 

Υπήρχε μια εποχή, πολύ παλιά, όταν οι πληροφορίες ήταν ισχυρές. ΣΗΜΕΡΑ, η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ στον κόσμο. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ. 

Οι αρχές απαγόρευσαν ακόμη και στον David Icke να ταξιδέψει στην ηπειρωτική Ευρώπη – προφανώς ανησυχώντας ότι μπορεί να αφυπνίσει κάποιες κοιμισμένες ψυχές.
> >
> > > > Οι ασθενείς που βρέθηκαν θετικοί με το ΤΕΣΤ PCR, ένα επικίνδυνο, άχρηστο τεστ που όλοι ήξεραν ότι δεν λειτούργησε και ΜΠΟΡΕΙ να ΣΚΟΤΩΣΕΙ ανθρώπους (και ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ανθρώπους – όπως έχω δείξει σε προηγούμενα βίντεο, όπως αυτό με τίτλο «This needs to be stopped now» "Αυτό χρειάζεται να σταματήσει τώρα") πετάχτηκαν σε μια πτέρυγα για τον κορωνοϊό και τους αντιμετώπισαν λες και το μόνο που τους έφταιγε ήταν ότι έπαθαν τη μετονομαζόμενη γρίπη – ακόμα κι αν δεν είχαν καθόλου συμπτώματα γρίπης. 

Σε κάποιους χορηγήθηκαν επικίνδυνα φάρμακα που δεν είχαν αποτέλεσμα. Αλλά χιλιάδες δεν έλαβαν τη θεραπεία που χρειάζονταν επειδή είχαν διαγνωστεί λανθασμένα ως ασθενείς με Covid.
> > > >
> > > > Οι ΑΣΘΕΝΕΙΣ που ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ ή ΑΛΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΑΒΑΝ επειδή είχαν πλαστογραφηθεί ότι πάσχουν από covid - την μετονομαζόμενη γρίπη. 

Δεν μπόρεσαν να μεταφερθούν σε εξειδικευμένες μονάδες, έτσι ΠΕΘΑΝΑΝ και ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΙ από τον COVID. Πέθαναν επειδή είχαν ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ και ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. 

Ήταν επίσημη πολιτική υγειονομικής περίθαλψης. 

Οι ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ είχαν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ – είχαν ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ τους ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ σε περίπτωση που κολλήσουν την ετήσια γρίπη – και τα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ έγιναν ΤΟΠΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ. Και ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, τα τμήματα των νοσοκομείων έκλεισαν. 

Οι χειρουργικές επεμβάσεις που σχετίζονται με τον καρκίνο μειώθηκαν κατά 26% στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2020.
> > > >
> > > > Αντίθετα, σημειώθηκε πτώση 0,6% στη Δανία. ΓΙΑΤΡΟΙ και ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ τους ΑΣΘΕΝΕΙΣ τους, τα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ τους και τον εαυτό τους.
> >
> > > > Το ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, συλλογικά θύματα του πιο τρομακτικού κόλπου εμπιστοσύνης στον κόσμο, ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ότι η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ του ΠΛΑΝΗΤΗ ήταν η ΑΠΕΙΛΗ για την ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. 

Και έτσι ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ότι θα έπρεπε να γίνονται ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ασθενών. Έχω ασχοληθεί με αυτήν την εξαιρετική ΑΝΟΗΣΙΑ πολλές φορές.
> >
> > > > Αυτό που συμβαίνει είναι μέρος της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ. 

Η  Γ Ε Ν Ο Κ Τ Ο Ν Ι Α. 

Το σχέδιο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού και το σχέδιο κατευνασμού των λίγων ΗΛΙΘΙΩΝ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ και παιδιών που ισχυρίζονται, εντελώς λανθασμένα και χωρίς στοιχεία, ότι ο άνθρωπος έχει κάνει τον πλανήτη του αφόρητα ζεστό. 

Ή μήπως κάνει αφόρητο κρύο. Αλλάζουν τόσο συχνά την γνώμη τους. Έχουν εμπλακεί και παρασυρθεί από συνωμότες που, από τη δεκαετία του 1940, ανησυχούν για το εξαφανισμένο πετρέλαιο και έχουν πειστεί ότι ο πληθυσμός χρειάζεται θανάτωση.
> >
> > > > Και η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ.
> >
> > > > Το 2020 – τη χρονιά της ψεύτικης πανδημίας – ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ήταν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ. Το απέδειξα. Αλλά το 2021 και το 2022 - όταν ο COVID ουσιαστικά ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ και ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ από την ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΓΡΙΠΗ - τα ΣΥΝΟΛΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ και εξακολουθούν να είναι πολύ πάνω από το κανονικό. Αυτό δεν ήταν μυστήριο. 

Ήταν όλα προβλεπόμενα. Στις ΗΠΑ, περισσότεροι από 100.000 νέοι πέθαναν ή αρρώστησαν σοβαρά αφού τους χορηγήθηκε το πειραματικό εμβόλιο που δεν λειτούργησε και δεν ήταν ασφαλές. 

Σήμερα, οι προηγουμένως υγιείς άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πέφτουν σαν μύγες. Δημοσιογράφοι και γιατροί αγωνίζονται να βρουν παράξενες νέες εξηγήσεις για αυτό που αποκαλούν Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων. 
Ήταν όμως όλα προβλέψιμα. Προέβλεψα ότι θα συνέβαινε το 2020.
> > Δείτε τα παλιά μου βίντεο στο www.vernoncoleman.org .
> > > >
> > > > Σήμερα, ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΟ του COVID έχουν ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ το ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ τους σύστημα και η ΚΑΡΔΙΑ τους βρίσκεται σε ΚΙΝΔΥΝΟ. Οι προβλέψεις που έκανα για το 2020, το 2021 και το 2022 είναι ήδη αληθινές ή όλες γίνονται πραγματικότητα. 

ΟΣΟΙ έχουν ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ, πρέπει ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ την ΕΝΤΟΝΗ ΑΣΚΗΣΗ και το ΑΓΧΟΣ, να ΤΡΩΝΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και να ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ το ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ τους σύστημα.
> >
> > > > Οι αδαείς, οι ευαίσθητοι και οι μισοξύπνιοι πιστεύουν ότι ο Covid είναι ένα επικίνδυνο βιολογικό όπλο. 

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης θέλουν να πιστεύουμε ότι είναι ένα βιολογικό όπλο, έτσι ώστε οι αδαείς να πιστεύουν ότι ο Covid (η μετονομαζόμενη γρίπη) είναι μια θανατηφόρα ασθένεια. 

Και ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. Κατηγορούν την μετονομαζόμενη γρίπη για όλους τους θανάτους που προκλήθηκαν από το εμβόλιο covid - το πιο επικίνδυνο φάρμακο στην ιστορία. 

Οι υποστηρικτες του βιβλίου έπλεξαν το εγκώμιο στους δημιουργούς του εμβολίου covid, αλλά παρήγαγαν κάτι που, κατά την άποψή μου, δεν δοκιμάστηκε σωστά, δεν κάνει αυτό που υποσχέθηκαν ότι θα έκανε και δεν είναι ασφαλές.
> >
> > > > Και επειδή σας είπα την αλήθεια για τη γενοκτονία, για τον Covid και για τα επικίνδυνα τρυπήματα του Covid, θεωρούμαι επικίνδυνος και πρέπει να σιωπήσω.
> >
> > > > Παρακαλώ μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε τον φίλο μου Dr Colin Barron – ο οποίος επιστρέφει κάνοντας υπέροχα βίντεο. Και επισκεφθείτε τους ιστότοπούς μου – www.vernoncoleman.com και www.vernoncoleman.org όπου υπάρχουν νέα άρθρα τις περισσότερες καθημερινές. 

Να θυμάστε ότι έχω αποκλειστεί από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν έχω λογαριασμούς στο Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το Telegram ή άλλους ιστότοπους. Μου έχει απαγορευτεί η πρόσβαση στο YouTube – πόσο μάλλον να βάζω βίντεο εκεί. 

Οτιδήποτε εμφανίζεται στο όνομά μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ψεύτικο και θα πρέπει να χαρακτηρίζεται ως τέτοιο. 
Οι μόνοι ιστότοποι που ελέγχω είναι οι δύο δικοί μου ιστότοποι. 

Τέλος, αν και μερικές φορές μπορεί να σας αρέσει, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ.

Να ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και να ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ τα ΨΕΜΜΑΤΑ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Πρέπει να παραμείνουμε σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.
> >
> > Μοιραστείτε αυτό και τα άλλα βίντεό μου στο διαδίκτυο – στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλες πλατφόρμες. Δεν μπορώ γιατί είμαι ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ εδώ στις ιστοσελίδες μου και ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
> >
> > > > ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, πάλι, που παρακολουθήσατε έναν ηλικιωμένο άνδρα σε μια πολυθρόνα.
> > > >
> > > > Το βιβλίο του Vernon Coleman Coming Apocalypse  (το πρώτο βιβλίο για την ψεύτικη πανδημία, το οποίο εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2020) είναι διαθέσιμο από το βιβλιοπωλείο .
> > > > Το βιβλίο του NHS: What's Wrong and How to Put it Right  είναι επίσης διαθέσιμο από το βιβλιοπωλείο.
> >
> >
> > Σημείωση:
> >
> > Η φονική μιδαζολάμη:
> >
> > H Επιζήσασα του Ολοκαυτώματος (Vera Sharav που έχασε τον γιο της σε νεαρή ηλικία από την χορήγηση ΜΙΔΑΖΟΛΑΜΗΣ): Το "Ποτέ Ξανά" Είναι Τώρα". Εκτός κι αν αντισταθούμε όλοι
> >
> > "Τα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησαν θανατηφόρες δόσεις του φαρμάκου μιδαζολάμη για να δολοφονήσουν ιατρικά ηλικιωμένους - ένα φάρμακο που εξακολουθούν να αποθηκεύουν."
> >
> > *
> >
> > Σταματήστε την Γενοκτονία
> >
> > *
> >
> > MIDAZOLAM Accord Inj Lös 5 mg/5ml
> >
> > *
> >
> > ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΝΕΣΗ
> > Επισκόπηση των Πρωτοκόλλων Θανατηφόρου Ένεσης
> >
> > *
> >
> > Μέχρι το 2009, οι περισσότερες πολιτείες χρησιμοποιούσαν έναν συνδυασμό τριών φαρμάκων για θανατηφόρες ενέσεις: ένα αναισθητικό (συνήθως θειοπεντάλη νατρίου, έως ότου εισήχθη η πεντοβαρβιτάλη στα τέλη του 2010), βρωμιούχο πανκουρόνιο (ένας παραλυτικός παράγοντας, που ονομάζεται επίσης Pavulon) και χλωριούχο κάλιο (σταματά την καρδιά και προκαλεί θάνατο). 

Λόγω των ελλείψεων φαρμάκων, τα κράτη έχουν υιοθετήσει νέες μεθόδους θανατηφόρας ένεσης, όπως:
> >
> > ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ: Οκτώ πολιτείες έχουν χρησιμοποιήσει μια μέθοδο ενός φαρμάκου για εκτελέσεις—μια θανατηφόρα δόση αναισθητικού (Αριζόνα, Τζόρτζια, Αϊντάχο, Μιζούρι, Οχάιο, Νότια Ντακότα, Τέξας και Ουάσιγκτον). 

Έξι άλλες πολιτείες έχουν ανακοινώσει κάποια στιγμή σχέδια να χρησιμοποιήσουν ένα πρωτόκολλο ενός φαρμάκου, αλλά δεν έχουν πραγματοποιήσει τέτοια εκτέλεση (Αρκάνσας, Καλιφόρνια, Κεντάκι, Λουιζιάνα, Βόρεια Καρολίνα και Τενεσσί).
> >
> > MIDAZOLAM: Επτά πολιτείες έχουν χρησιμοποιήσει τη μιδαζολάμη ως το πρώτο φάρμακο στο πρωτόκολλο τριών φαρμάκων: Φλόριντα, Οχάιο, Οκλαχόμα, Αλαμπάμα, Βιρτζίνια, Αρκάνσας και Τενεσί. 

Η Οκλαχόμα χρησιμοποίησε μιδαζολάμη στην κακή εκτέλεση του Κλέιτον Λόκετ τον Απρίλιο του 2014 και ο Λόκετ πέθανε μετά τη διακοπή της διαδικασίας. 

Η χρήση της μιδαζολάμης στην Αλαμπάμα στην εκτέλεση του Ρόναλντ Σμιθ τον Δεκέμβριο του 2016, είχε ως αποτέλεσμα σχεδόν δεκαπέντε λεπτά ο Σμιθ να σηκώνεται και να λαχανιάζει. 

Η χρήση μιδαζολάμης από το Αρκάνσας σε τέσσερις εκτελέσεις τον Απρίλιο του 2017 προκάλεσε ανησυχίες και για την εκτέλεση του Κένεθ Ουίλιαμς, μάρτυρες ανέφεραν βήχα, σπασμούς, λυγμούς και τραντάγματα. 

Τον Ιανουάριο του 2017, η Φλόριντα εγκατέλειψε τη χρήση της μιδαζολάμης ως το πρώτο φάρμακο στο πρωτόκολλο τριών φαρμάκων και την αντικατέστησε με την ετομιδάτη. 

Δύο πολιτείες έχουν χρησιμοποιήσει μιδαζολάμη σε ένα πρωτόκολλο δύο φαρμάκων που αποτελείται από μιδαζολάμη και υδρομορφόνη: το Οχάιο (Dennis McGuire) και η Αριζόνα(Τζόζεφ Γουντ). 

Και οι δύο αυτές εκτελέσεις, που πραγματοποιήθηκαν το 2014, ήταν παρατεταμένες και συνοδεύτηκαν από λαχανιάσματα των κρατουμένων. 

Μετά την κακή εκτέλεση του McGuire, το Οχάιο εγκατέλειψε τη χρήση της μιδαζολάμης σε ένα πρωτόκολλο δύο φαρμάκων, αλλά στη συνέχεια τον Οκτώβριο του 2016 αποφάσισε να διατηρήσει τη μιδαζολάμη σε ένα πρωτόκολλο τριών φαρμάκων. 

Τον Δεκέμβριο του 2016, η Αριζόνα εγκατέλειψε τη χρήση της μιδαζολάμης είτε σε πρωτόκολλο δύο φαρμάκων είτε σε τρία φάρμακα. 

Τρεις πολιτείες έχουν, σε κάποιο σημείο, προτείνει τη χρήση της μιδαζολάμης σε ένα πρωτόκολλο δύο φαρμάκων (Λουιζιάνα, Κεντάκι και Οκλαχόμα), αλλά καμία από αυτές τις πολιτείες δεν ακολούθησε αυτόν τον τύπο. 

Ορισμένα κράτη έχουν προτείνει πολλαπλά πρωτόκολλα. Το Μιζούρι χορήγησε μιδαζολάμη σε κρατούμενους ως ηρεμιστικό πριν ξεκινήσει το επίσημο πρωτόκολλο εκτέλεσης.
> >
> > *
> >
> > O ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΧΑΪΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ
> >
> > Αντιμέτωπος με αυξανόμενα στοιχεία ότι η ΜΙΔΑΖΟΛAΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΠΟΝΟ, ένας δικαστής προειδοποίησε ότι το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ θανατηφόρας ένεσης του Οχάιο ήταν πιθανότατα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.
> >
> > *
> >
> > Οι σπασμοί που προκλήθηκαν σε εκτελεσθέντα κρατούμενο θέτουν υπό νέο πρίσμα την μιδαζολάμη
> >
> > *
> >
> > Μιδαζολάμη έναντι διαζεπάμης για τη θεραπεία της επιληπτικής κατάστασης σε παιδιά και νέους ενήλικες: μια μετα-ανάλυση
> >

4 σχόλια:

  1. AΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ.....

    Β. Νουλέζας: Δύο κορυφαίοι πολιτικοί της Νεας δημοκρατίας είναι στη λίστα Μίχου,διαβασα τα 213 ονόματα.
    Εάν αποκαλυφθούν τα ονόματα των βουλευτών παιδεραστών της ΝουΔουΛας θα πέσει η κυβέρνηση.
    NΔ παιδεραστες .

    ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ live streaming || ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023
    https://www.youtube.com/watch?v=ShsP_frvbsI
    Στο 39:00 KAI META


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 17/2/23 Reiner Fuellmich - Αντώνης Πουλτουρζίδης

    https://www.youtube.com/watch?v=rzpVy7hvqxc&t=806s

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ.ΒΑΘΙΩΤΗΣ VS K.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 170223

    https://www.youtube.com/watch?v=LzRNBhkH-BY

    ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ………..

    Η Νέα Ουτοπία
    Συγγραφέας: Τζέρομ Κ. Τζέρομ (Jerome K. Jerome, 1859-1927)
    Μετάφραση: Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (1851-1911)

    Στις παραστατικές περιγραφές της Νέας Ουτοπίας του Jerome Κ. Jerome -από τα οικοδομικά τετράγωνα με τα πανομοιότυπα κτίρια και το κάψιμο των βιβλίων, μέχρι τη στρατιωτικού τύπου ένδυση και την αριθμοποίηση των ανθρώπων- είναι μάλλον αδύνατο να παραβλέψει κανείς μια εύστοχη προεικόνιση των ολοκληρωτικών καθεστώτων του 20ού αιώνα, θαρρείς και οι δικτάτορες του υπαρκτού σοσιαλισμού και εθνικοσοσιαλισμού μελέτησαν τη νουβέλα και ξεσήκωσαν ιδέες και πρακτικές.

    file:///E:/Downloads/5630.pdf

    KAΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ --- ΑΞΙΖΕΙ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ.ΒΑΘΙΩΤΗΣ VS K.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 170223

    https://www.youtube.com/watch?v=LzRNBhkH-BY

    ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ………..
    ==========
    Ο Κ.ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ --ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΩ

    Η Νέα Ουτοπία
    Συγγραφέας: Τζέρομ Κ. Τζέρομ (Jerome K. Jerome, 1859-1927)
    Μετάφραση: Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (1851-1911)

    Στις παραστατικές περιγραφές της Νέας Ουτοπίας του Jerome Κ. Jerome -από τα οικοδομικά τετράγωνα με τα πανομοιότυπα κτίρια και το κάψιμο των βιβλίων, μέχρι τη στρατιωτικού τύπου ένδυση και την αριθμοποίηση των ανθρώπων- είναι μάλλον αδύνατο να παραβλέψει κανείς μια εύστοχη προεικόνιση των ολοκληρωτικών καθεστώτων του 20ού αιώνα, θαρρείς και οι δικτάτορες του υπαρκτού σοσιαλισμού και εθνικοσοσιαλισμού μελέτησαν τη νουβέλα και ξεσήκωσαν ιδέες και πρακτικές.

    https://free-ebooks.gr/%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF/arj7/%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%B1

    KAΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ --- ΑΞΙΖΕΙ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!