Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! Άξια Χ ρ ι σ τ ι α ν ή ΔΑΣΚΑΛΑ α π ο λ ύ ε τ α ι, επειδή ΑΡΝΗΘΗΚΕ νά αποκρύψει τίς «μεταβάσεις φύλου» καί τίς «προτιμώμενες αντωνυμίες» των παιδιών από τούς γονείς τους - «Δέν θά μπορούσα νά είμαι Χριστιανή, ούτε δασκάλα» ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 


Jurupa Valley, Καλιφόρνια- Το να είσαι Χριστιανός και να στέκεσαι υπέρ της ριζοσπαστικής αριστεράς, μπορεί να σε απολύσει ως δάσκαλο στην Καλιφόρνια. 

Μια αφοσιωμένη Χριστιανή δασκάλα, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο 'Fox News Digital' αυτή την εβδομάδα, ότι απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να κρύψει από τους γονείς τις «μεταβάσεις φύλου» των παιδιών τους, οι οποίες, όπως είπε, ήταν ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ μέ τήν χριστιανική της πίστη.



Η Jessica Tapia, η οποία εργαζόταν στο παρελθόν για το γυμνάσιο Jurupa Valley ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής, είπε, ότι ήταν σχολική πολιτική για τους δασκάλους να αποκρύπτουν τις «μεταβάσεις φύλου» και τις «προτιμώμενες αντωνυμίες» των παιδιών από τους γονείς τους. 

Αυτό της άφησε να αποφασίσει αν θα τηρήσει τον ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ του ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ή θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ.

Ήξερα αμέσως, μου το έλεγε το ένστικτο, η καρδιά μου, η ψυχή μου, ότι έπρεπε να πάρω μια απόφαση γιατί, ξέρετε, αυτά τα δύο πράγματα ήταν τελείως αντίθετα», είπε η Tapia στο 'Fox News Digital'.

«Ουσιαστικά έπρεπε να διαλέξω ένα. Θα υπακούσω την περιφέρεια στην οδηγία, που δεν συντάσσεται με τις δικές μου πεποιθήσεις και την πίστη;

Ή θα παραμείνω αληθινή…, θα επιλέξω την πίστη μου, θα επιλέξω να είμαι υπάκουη στον… τρόπο με τον οποίο με κάλεσε ο Κύριος να ζήσω. 

Και έτσι ήταν τρελλό να βρίσκομαι στη θέση, που κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να είμαι χριστιανή και δασκάλα.

Το 'Fox News Digital' εξέτασε μια ειδοποίηση κάτω από το επιστολόχαρτο του Έφορου Trenton Hansen, που επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό της Tapia. 

Η περιφέρεια ισχυρίστηκε, ότι δεν θα σεβόταν τις χριστιανικές πεποιθήσεις της Tapia που της απαγόρευαν να λέει ψέμματα στους γονείς και θα την απέβαλλαν.

«Συνεπώς, η Περιφέρεια θα σας απαλλάξει από την απασχόλησή σας με ισχύ στο τέλος της ημέρας στις 31 Ιανουαρίου 2023», ανέφερε η ειδοποίηση.

« Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ που… σας απαγορεύουν να προστατεύσετε την ταυτότητα φύλου ενός μαθητή και να αποφύγετε να αποκαλύψετε την ταυτότητα φύλου ενός μαθητή στους γονείς/κηδεμόνες του/της».

Το σχολείο ουσιαστικά τοποθετεί το «απόρρητο» ενός μαθητή σχετικά με ένα θέμα για το οποίο δεν έχουν ιδέα για τα γονικά δικαιώματα.

Η Tapia είπε στο 'Fox News Digital', ότι το σχολείο δεν είχε το δικαίωμα να απαγορεύσει στους γονείς "σχετικές πληροφορίες σχετικά με την ευημερία" των παιδιών τους. «Μιλάμε για παιδιά 12, 13, 14 και 15 ετών», είπε.

Η πρώην δασκάλα πρόσθεσε, ότι αψήφησε επίσης την πολιτική της περιφέρειας, αρνούμενη να επιτρέψει τα «ανδρικά γεννητικά όργανα» στα γυναικεία αποδυτήρια.

«Δεν πιστεύω στην πίστη μου ότι έτσι μας καλεί ο Θεός να αγαπήσουμε, επιβεβαιώνοντας αυτά τα ψέμματα και τη σύγχυση», είπε η Tapia. 

«Πιστεύω ακράδαντα ότι ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ τον ΑΝΔΡΑ και τη ΓΥΝΑΙΚΑ και εσείς είστε αυτός που σας έκανε. 

Και ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, πιστεύω ότι είναι ΨΕΜΜΑΤΑ και ΣΥΓΧΥΣΗ ΑΠΟ τον ΔΙΑΒΟΛΟ».

Η Tapia είπε στο δίκτυο, ότι σκοπεύει να μηνύσει τήν σχολική περιφέρεια για θρησκευτικές διακρίσεις και έχει αναθέσει σε δικηγόρο στο 'Pacific Justice Institute'.

«Περιμένουμε το δικαίωμα να μηνύσουμε επιστολή από την [Επιτροπή Ίσων Ευκαιριών Απασχόλησης των ΗΠΑ] και μετά θα προχωρήσουμε από εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!