Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

ΑΣΥΔΟΤΟΙ ! Πληροφοριοδότης λέει, ότι το 'F.B.I.' σχεδιάζει νά ....Π Ο Ι Ν Ι Κ Ο Π Ο Ι Η Σ Ε Ι τόν Χριστιανισμό! ( Μήπως καί ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ από τά σύννεφα; )

 


( Natural News ) 
Σε μια πρόσφατη εμφάνισή του στο «Tucker Carlson Tonight», ο πρώην πράκτορας του FBI Kyle Seraphin αποκάλυψε, την τελευταία επίθεση της ομοσπονδιακής υπηρεσίας κατά της θρησκευτικής ελευθερίας!



Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) έχει θέσει ως προτεραιότητα, αποκάλυψε ο Seraphin, να ξεριζώσει τους «τρομοκράτες» στον «ριζοσπαστικό παραδοσιακό καθολικισμό», τον οποίο θεωρεί απειλή για τήν χώρα.

«Έχουν βρει μια πύλη σε αυτό που πιστεύουν ότι είναι περιθωριακός Καθολικισμός για να μεταβούν στους Χριστιανούς γενικά και να τους ανακηρύξουν, ότι είναι οι πραγματικοί εγκληματίες σε αυτή τη χώρα, ή οι πιθανοί τρομοκράτες», δήλωσε ο Seraphin.

Το FBI δεν ανησυχεί καθόλου για την κλιμάκωση της βίας στις μεγάλες αμερικανικές πόλεις, την ανεξέλεγκτη πλημμύρα παράνομων αλλοδαπών στα νότια σύνορα ή για τις αριστερές εμφύλιες αναταραχές και τις ταξιαρχίες ταραχών που καταστρέφουν τη χώρα μετά από ψευδή γεγονότα όπως η «δολοφονία» του Τζώρτζ Φλόϋντ – όχι, το FBI επικεντρώνεται στη στόχευση των Χριστιανών.

Τα σχόλια του Seraphin έρχονται μετά τη διαρροή εσωτερικού εγγράφου από το γραφείο του FBI στο Richmond που έδειξε ότι η υπηρεσία κατασκοπεύει τώρα «ριζοσπάστες παραδοσιακούς Καθολικούς και την ιδεολογία τους».

Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ του FBI για τη ΣΤΟΧΕΥΣΗ των ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ είναι ότι έχουν «ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ για την Καθολική ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στα ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙ της ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗΣ γλώσσας και μια σειρά από πιο παραδοσιακές απόψεις για άλλες παγκόσμιες θρησκείες μπορεί να ισοδυναμεί με «προσκόλληση στον αντισημιτικό, αντιμεταναστευτικό, κατά των LGBTQ και της λευκής υπεροχής» – παρακολουθήστε το παρακάτω τμήμα :

https://twitter.com/kyleseraphin/status/1623861276395929601

(Σχετικό: Το FBI τρομοκρατεί επίσης όσους μιλούν για το γεγονός ότι η άμβλωση είναι δολοφονία.)

Η ΔΙΩΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ FBI ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ
Σύμφωνα με τον Seraphin, οι παραδοσιακοί Καθολικοί είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος, ή το όχημα, μέσω του οποίου το FBI σχεδιάζει να βάλει στο στόχαστρο ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. Λέει ότι ολόκληρο το έγγραφο που διέρρευσε από το γραφείο του Richmond:

«… βασικά είναι γραμμένο από την οπτική γωνία κάποιου που πιστεύει ότι υπάρχουν σημαντικά δικαιώματα άμβλωσης που πρέπει να υπερασπιστούν, καθώς και μια ατζέντα LGBTQ που πρέπει να ωθηθεί μέχρι να το χωνέψει ο  αμερικανικός λαός και αυτά είναι αντίθετα με τον Καθολικισμό»

Αφού ο Seraphin εξέθεσε το πρακτορείο και την ατζέντα του, το FBI φέρεται να απέσυρε το εν λόγω έγγραφο και υπαναχώρησε, τουλάχιστον δημόσια, από την αντικαθολική, αντιχριστιανική του στάση. Το FBI εξέδωσε επίσης την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το θέμα:

«Ενώ η συνήθης πρακτική μας είναι να μην σχολιάζουμε συγκεκριμένα προϊόντα πληροφοριών, αυτό το συγκεκριμένο έγγραφο –που διαδίδεται μόνο εντός του FBI– σχετικά με τον βίαιο εξτρεμισμό με φυλετικά ή εθνοτικά κίνητρα δεν πληροί τα αυστηρά πρότυπα του FBI».

Αποδεικνύεται ότι το ρατσιστικό, κατά των λευκών Southern Poverty Law Center (SPLC) έπαιξε βασικό ρόλο στην ανάπτυξη του εγγράφου. Το SPLC θεωρεί τους παραδοσιακούς Καθολικούς ως μια ριζοσπαστική ομάδα μίσους και το FBI χρησιμοποίησε αυτή την αξιολόγηση για να δημιουργήσει την ατζέντα του.

Όπως μπορείτε να θυμάστε, ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας Jeff Sessions είπε στην Αμερική κατά τη διάρκεια της σύντομης θητείας του στον Λευκό Οίκο ότι το SPLC ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ «ΟΜΑΔΑ ΜΙΣΟΥΣ» ΩΣ ΟΠΛΟ και «το έχει χρησιμοποιήσει ενάντια σε συντηρητικές ομάδες που αρνούνται να αποδεχθούν κάτι επιλέγοντας  να μιλήσουν όπως τους προστάζει η συνείδησή τους».

«Το χρησιμοποιούν για να εκφοβίσουν ομάδες όπως η δική σας που αγωνίζονται για τη θρησκευτική ελευθερία, τα πολιτικά δικαιώματα και τα συνταγματικά δικαιώματα άλλων», πρόσθεσε ο Σέσιονς σε δήλωση στο Alliance Defending Freedom (ADF).

«Γνωρίζω έναν πράκτορα του FBI προσωπικά που παραιτήθηκε / συνταξιοδοτήθηκε αφού του είπαν να εναντιωθεί σε Αμερικανούς πολίτες, και έχω ακούσει για πολλούς άλλους που έκαναν το ίδιο», έγραψε ένας από τους αναγνώστες μας στην ενότητα σχολίων.

«Ναι, μίλησα πρόσφατα με έναν ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ του FBI, ο οποίος είναι επίσης αποδέκτης της Purple Heart και είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ από τις ενέργειες της υπηρεσίας», απάντησε ένας άλλος.

Τα τελευταία νέα για το διεφθαρμένο FBI μπορείτε να βρείτε στο FBI.news .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

TrendingPoliticsNews.com

NaturalNews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!