Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Τ ε ρ ά σ τ ι α ΕΚΡΗΞΙΣ κ α τ α σ τ ρ έ φ ε ι τό ἐργοστάσιο παραγωγῆς τοῦ Ὀχάϊο! / Β Ι Ν Τ Ε Ο


Πολλά συνεργεία της πυροσβεστικής στο Οχάϊο δίνουν μάχη, με μια μεγάλη πυρκαγιά, μετά από μια τεράστια έκρηξη που κατέστρεψε ένα εργοστάσιο παραγωγής στην περιοχή του Κλήβελαντ.



Σύμφωνα με το Fox 8 (https://fox8.com/news/live-crews-on-scene-as-smoke-billows-from-bedford-building/) αυτόπτες μάρτυρες είπαν, ότι μια έκρηξη σημειώθηκε στο εργοστάσιο μετάλλων και χρωμάτων I Schumann & Co. στο Μπέντφορντ λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το εργοστάσιο παράγει κράματα χαλκού.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ  ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ και ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ άλλοι.


13 άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Oakwood Village.

Τουλάχιστον ένα άτομο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ανέφερε το ρεπορτάζ.

Ο λοχαγός της πυροσβεστικής Brian DiRocco είπε, ότι είδε κάποια εγκαύματα στο σημείο και ότι τουλάχιστον ένα άτομο έπρεπε να ανασυρθεί από τα ερείπια πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μια μεγάλη στήλη καπνού που προερχόταν από το κτίριο φαινόταν στον αέρα.

Η αιτία της έκρηξης δεν έχει εξακριβωθεί.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φέρεται να δείχνουν κατεστραμμένα οχήματα που χτυπήθηκαν από συντρίμμια από τήν φωτιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!