Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Ε Λ Ε Ο Σ ! Είναι τό μωρό σας ....«Μη δυαδικό»; Οι κοινωνικοί λειτουργοί στήν Πενσυλβάνια, ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ νά τό ερωτούν!!!!!

 

Is Your Baby 'Nonbinary'? Social Workers in Pennsylvania Are Now Required To Say...



Οι κοινωνικοί λειτουργοί της Πενσυλβάνια πρέπει τώρα να προσδιορίσουν εάν τα νεογέννητα παιδιά αναγνωρίζονται ως "μη δυαδικά", σύμφωνα με τα κυβερνητικά έντυπα που εξετάστηκαν από την Washington Free Beacon.


Το κρατικό Γραφείο Παιδικής Ανάπτυξης και Πρώιμης Μάθησης, το οποίο χρηματοδοτεί προγράμματα κοινωνικά και υγείας για μικρά παιδιά, απαιτεί από τους παρόχους να αναφέρουν δημογραφικές πληροφορίες για τις περιπτώσεις τους—συμπεριλαμβανομένης, από το 2022, της ταυτότητας φύλου των βρεφών. 

Οι φόρμες συλλογής δεδομένων για τον οργανισμό ζητούν πλέον το "φύλο" των νεογνών και όχι το πραγματικό φύλο τους και επιτρέπουν στους παρόχους να επιλέξουν αρσενικό, θηλυκό, ή "Μη δυαδικό φύλο".

Οι πάροχοι πρέπει να συμπληρώσουν αυτές τις φόρμες για να λάβουν χρηματοδότηση από το γραφείο. 

Οι απαιτήσεις ισχύουν για έναν μακρύ κατάλογο προγραμμάτων επισκέψεων στο σπίτι για παιδιά, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που είναι αποκλειστικά για βρέφη.

"Πρέπει να ερωτήσω τους πελάτες: 

"Είναι το 10 ημερών αγόρι σας, θηλυκό ή μη δυαδικό;" είπε ένας κοινωνικός λειτουργός από την Πενσυλβάνια, ο οποίος εργάζεται σε ένα από τα προγράμματα επισκέψεων στο σπίτι που χρηματοδοτούνται από την υπηρεσία. 



Αυτά τα προγράμματα προσφέρουν μια σειρά από υπηρεσίες, από νοσηλευτική και θεραπεία έως παρεμβάσεις παιδικής παραμέλησης, και εξυπηρετούν παιδιά όλων των ηλικιών, όχι μόνο νεογέννητα.

Σε απάντηση μιας λεπτομερούς έρευνας από το Free Beacon , το Τμήμα Ανθρωπίνων Υπηρεσιών της Πενσυλβάνια, το οποίο στεγάζει το Γραφείο Ανάπτυξης Παιδιού, υποβάθμισε τις απαιτήσεις.

«Αυτό είναι ένα πεδίο συλλογής δεδομένων», έγραψε σε ένα email ο Ali Fogarty, διευθυντής επικοινωνίας του τμήματος. «Δεν υπάρχει καμμία οδηγία, ή προσδοκία ότι οι γονείς θα ερωτηθούν προφορικά, ή ρητά, εάν τα παιδιά τους δεν είναι δυαδικά».

Οι ερωτήσεις, οι οποίες ενημερώθηκαν τον Αύγουστο σύμφωνα με τα έντυπα, έρχονται εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών ότι η αύξηση της παιδικής δυσφορίας του φύλου οφείλεται σε κοινωνικές δυνάμεις—συμπεριλαμβανομένης της ώθησης για διδασκαλία των νέων σχετικά με την ταυτότητα φύλου και την πρακτική της «επιβεβαίωσης» των παιδιών να ταυτιστούν ως τρανσέξουαλ. 

Αυτή η πρακτική «δεν είναι μια ουδέτερη πράξη», κατέληξε στο συμπέρασμα μια ανασκόπηση της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας της Αγγλίας πέρυσι, αλλά μια «ενεργητική παρέμβαση» που μπορεί να κλειδώσει την τρανς ταυτότητα, προάγοντας την αγωνία που έχει σκοπό να ανακουφίσει.



Ένας αυξανόμενος όγκος ερευνών υποστηρίζει αυτή την ανησυχία. 

Έχουν γίνει περίπου 12 μελέτες σε παιδιά με δυσφορία φύλου, είπε ο Leor Sapir, συνεργάτης στο Ινστιτούτο του Μανχάτταν, και 11 από αυτές διαπίστωσαν ότι η πάθηση συνήθως υποχωρεί από μόνη της κατά την εφηβεία.

Η μόνη εξαίρεση ήταν μια μελέτη του 2022 που ενέγραψε μόνο παιδιά που είχαν «κοινωνική μετάβαση», εν μέρει αλλάζοντας τα ονόματα και τις αντωνυμίες τους. 

Σε εκείνη τη μελέτη - όπου όλοι οι συμμετέχοντες είχαν «επιβεβαιωθεί» η ταυτότητα φύλου τους - 94 τοις εκατό των παιδιών εξακολουθούσαν να αναγνωρίζονται ως τρανς κατά την εφηβεία, με ένα άλλο 3,5 τοις εκατό να αναγνωρίζονται ως μη δυαδικά.

«Η απλούστερη εξήγηση είναι ότι αν είστε παιδιά σε κοινωνικό μεταβατικό στάδιο, τα περισσότερα δεν θα συμβιβαστούν με το σώμα τους», είπε ο Sapir. 

Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο πολλές ευρωπαϊκές χώρες υιοθετούν τώρα μια πολιτική «εγρήγορσης αναμονής», σύμφωνα με την οποία οι φροντιστές δεν επιβεβαιώνουν τη δυσφορία του φύλου ενός παιδιού μέχρι να επιμείνει για αρκετό καιρό.

Περιπτώσεις όπως η Πενσυλβάνια ενθαρρύνουν την αντίθετη προσέγγιση, είπε ο Sapir. 

Εάν οι κοινωνικοί λειτουργοί προτείνουν στους γονείς ότι τα μικρά παιδιά μπορεί να είναι μη δυαδικά - ή αν το προτείνουν στα ίδια τα παιδιά - θα μπορούσε να προωθήσει την κουλτούρα της επιβεβαίωσης με τράνταγμα που συνδέεται με τη δυσφορία του φύλου.

«Αυτές οι ερωτήσεις φυτεύουν τον σπόρο στους γονείς», είπε η κοινωνική λειτουργός της Πενσυλβάνια. Τα παιδιά θα είναι πιο πιθανό να ταυτιστούν ως μη δυαδικά, πρόσθεσε, εάν η ετικέτα «νομιμοποιηθεί» για αυτά σε νεαρή ηλικία.

Το Γραφείο Παιδικής Ανάπτυξης έχει συμμετάσχει πλήρως σε αυτό το έργο νομιμοποίησης. 

Ο οδηγός συλλογής δεδομένων του παραθέτει αρκετούς «πόρους» που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες του σπιτιού για να εξοικειωθούν με την ταυτότητα φύλου—συμπεριλαμβανομένου του διαβόητου πλέον διαγράμματος « gender unicorn », το οποίο περιγράφει τα «agender», «bigender» και «two-spirit» ως παραδείγματα. των «πολλών φύλων».

Η λίστα περιλαμβάνει επίσης έναν οδηγό για το «να είσαι σύμμαχος» σε «μη δυαδικούς νέους», καθώς και τον ιστότοπο pronouns.org , ο οποίος προειδοποιεί να μην κάνουμε «υποθέσεις για το φύλο ενός άλλου ατόμου» με βάση την «εμφάνιση ή το όνομα του ατόμου. "

«Μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό να μαντεύεις τις αντωνυμίες κάποιου», αναφέρει μια  ιστοσελίδα. «Αυτές οι υποθέσεις δεν είναι πάντα σωστές» και ο τρόπος που υποθέτουμε «στέλνει ένα δυνητικά επιβλαβές μήνυμα - ότι οι άνθρωποι πρέπει να κοιτάξουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο για να δείξουν το φύλο τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!