Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

OYΠΣ! Τόν ΝΟΥ μας εδώ! Ρουμάνα Γερουσιαστής, ισχυρίσθηκε ότι ο ΣΕΙΣΜΟΣ της Τουρκίας, ήταν α ν θ ρ ω π ο γ ε ν ή ς επίθεση ! ( Φαντάζεσθε αυτά ποτέ, νά τά έλεγαν στό δικό μας κοινοβούλιο; ΠΟΙΟΙ; Ποιές ...κότες; )

 

Romanian Senator Claims Turkey’s Earthquake, Was 

A Man-Made Attack!!!!!!!


H ΡΟΥΜΑΝΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ
ΠΟΥ ΦΟΡΑ 
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΥΣΤΕΣ....

(ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ; )


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο ρουμανικό κοινοβούλιο την περασμένη εβδομάδα, η Γερουσιαστής Diana Lovanovici, κατηγόρησε τήν Δύση ότι χρησιμοποιεί «γεωλογικά όπλα», για να προκαλέσει έναν καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία...



«Είναι πολύ σαφές για μένα ότι σε αυτό το σημείο, τα πράγματα σε διεθνές επίπεδο έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο, οι ανόητοι παριστάνουν τον Θεό και νομίζουν ότι έχουν κερδίσει το παιχνίδι», είπε η γερουσιαστής. 

«Αιτία αυτών των παρανοϊκών και ψυχοπαθών ανθρώπων που προκαλούν πολέμους και κατακλυσμούς χρησιμοποιώντας αντισυμβατικά όπλα, εμείς, οι άνθρωποι, είμαστε απλώς αριθμοί από τους οποίους μπορούν να απαλλαγούν».

Κατηγόρησε επίσης τους παγκοσμιοποιητές για το ρόλο τους σε μια συνωμοσία γενοκτονίας που χρησιμοποιεί την «υποτιθέμενη πανδημία» και αυτό που περιέγραψε ως τρυπήματα θανάτου από τον Covid.

Μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 33.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και δεκάδες χιλιάδες έχουν τραυματιστεί μετά από έναν τεράστιο σεισμό 7,8 Ρίχτερ που έπληξε την Τουρκία και τη γειτονική Συρία.

Είναι άρα γε πιθανό, ότι ο σεισμός δημιουργήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιώντας την τεχνολογία 'HAARP';

Πολλοί, συμπεριλαμβανομένου της γερουσιαστή Lovanovici πιστεύουν ότι η τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε για να τιμωρήσει την Τουρκία επειδή αρνήθηκε να συνεργαστεί με τη Δύση.

Ακολουθεί μία μεταφρασμένη απομαγνητοφώνηση της ομιλίας της Γερουσιαστού.

«Αγαπητοί συνάδελφοι γερουσιαστές,

Εδώ και τρία χρόνια, βιώνουμε μια πραγματική εκστρατεία μαζικών δολοφονιών παγκοσμίως, είτε μέσω υποτιθέμενων πανδημιών και της επικείμενης ανάγκης για έγχυση μη δοκιμασμένων εμβολίων που σκοτώνουν ανθρώπους, είτε μέσω πολέμων που μειώνουν τον παγκόσμιο πληθυσμό, αλλά αναδιοργανώνουν τη διεθνή πολιτική, ευθυγραμμίζουν εκ νέου τους πόλους εξουσίας και αλλάζει τα σύνορα. Ζήσαμε να γίνουμε  μάρτυρες της παραγωγής σεισμών κατ' εντολή, που είναι στην πραγματικότητα μια επίθεση στην Τουρκία από τους μεγάλους αυτού  του κόσμου που αντιπαθούσαν παντελώς το γεγονός ότι τους έστησε παγίδα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Πρόεδρος της Τουρκίας.

Επιπλέον, η θέση της ουδετερότητας και του μεσολαβητή στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσσίας τους ενόχλησε βαθιά, ειδικά αφού:

Η Τουρκία είναι η δεύτερη μεγάλη δύναμη από στρατιωτική άποψη εντός του ΝΑΤΟ. Η θέση του να  εμποδίσει την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, η ομιλία του στο Νταβός, καθώς και η χειρονομία της αποχώρησης στη μέση της συνέντευξης Τύπου, αψηφώντας τον Schwab, δεν έμειναν χωρίς απόηχο στον ψυχρό κόσμο των ηγετών του κόσμου. Όμως, κανείς δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να πεθάνουν άνθρωποι, τόσοι άνθρωποι, και με τόσο τρομερό τρόπο. Και είναι απλώς μια ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, γιατί δεν ήταν η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Τουρκίας.

150 μετασεισμοί καταστροφικού σεισμού, ο δεύτερος μεγαλύτερος από τον πρώτο, χωρίς να υπάρχει επίκεντρο, η περιοχή να διεγείρεται τεχνητά, τα γεωλογικά όπλα να υπάρχουν για πολύ καιρό, να έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα χωρίς να προκληθούν πολλά θύματα, πιθανώς για πειράματα. Τώρα, έγινε πράξη. Αν κοιτάξουμε προσεκτικά τον χάρτη της Τουρκίας, θα δούμε ότι είναι αυλακωμένος από ΑΓΩΓΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ και ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, αυτός είναι ουσιαστικά ένας από τους στόχους: η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ τους. Όμως, 10 δευτερόλεπτα πριν από την εκδήλωση του λεγόμενου σεισμού, οι Τούρκοι έκλεισαν αυτούς τους αγωγούς. Επιπλέον, 24 ώρες πριν από τον σεισμό, 10 χώρες απέσυραν τους πρεσβευτές τους από την Τουρκία. 5 ημέρες πριν από την εμφάνισή του, το ρουμανικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ταξιδιωτική προειδοποίηση για Ρουμάνους πολίτες στην Τουρκία, αν και δεν υπήρχε κίνδυνος, όπως και άλλες χώρες. Σκοτώνοντας ανθρώπους, εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά τους. Οι χάρτες που εμφανίζονται σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια δείχνουν ότι δεν υπήρχε επίκεντρο, αλλά μια γραμμή με χιλιάδες σεισμούς.

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ερευνούν πιθανή εγκληματική επέμβαση», (διαβάστε εμπλοκή άλλου κράτους στην πυροδότηση του πρώτου σεισμού), που ακολούθησε αργότερα μια αλυσιδωτή αντίδραση μετά την αποσταθεροποίηση των τεκτονικών πλακών στην περιοχή.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν τιμωρήθηκε για το θάρρος, την αξιοπρέπεια και την τιμή του και για την εγγύτητά του με τη Ρωσσική Ομοσπονδία, στην πραγματικότητα μια θέση ουδετερότητας και μεσολάβησης για την ειρήνη. Επιπλέον, είναι επιθυμητό να αποσπαστεί η προσοχή του κόσμου από την Ουκρανία, όπου εκπρόσωποι πολλών χωρών έχουν ήδη αρχίσει να φωνάζουν ενάντια στον δεσποτισμό και τις εντολές που έδωσε ο Πρόεδρος Zelensky, σαν να κυβερνά τον κόσμο και κάποιος είναι υποχρεωμένος να στείλει όπλα και να συμμετάσχει σε τον πόλεμο του, σε έναν πόλεμο όπου θυσίασε τους δικούς του ανθρώπους και κατέστρεψε ολόκληρη τη χώρα του. Όποιος μιλάει για ειρήνη τίθεται στον πόλο της ύβρεως και δέχεται επίθεση από όλες τις πλευρές. Αυτό συνέβη στη Ρουμανία όταν ξεκίνησα τη μοναδική πρωτοβουλία, Neutrality for Romania.

Η ειρήνη από το Βουκουρέστι». Όλοι όρμησαν πάνω μου, αν και τώρα, μετά από ένα χρόνο πολέμου, σχεδόν όλοι λένε όλα όσα είπα και υποστήριξα από την αρχή, ισχυριζόμενοι ότι τώρα είναι οι ιδιοκτήτες αυτών των ιδεών.

Λογοκλόποι! Φαρισαίοι! Ιούδες!

Εξαιτίας σας, άνθρωποι πέθαναν και συνεχίζουν να πεθαίνουν, όλοι έχετε χέρια βαμμένα με το αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων που σκοτώθηκαν για τα συμφέροντα κάποιων τρελών που θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο. Δυστυχώς, σε επίπεδο ρουμανικής ηγεσίας, έχουμε μόνο ανίκανους, ηλίθιους, κλέφτες, ληστές, εγκληματίες, δειλούς, προδότες, και η λίστα συνεχίζεται. Αυτοί οι ανίκανοι, βραβευμένοι από ξένες χώρες για τα ειδικά πλεονεκτήματα στην υποστήριξή τους, αλλά σε βάρος της Ρουμανίας, προσπαθούν αυτή τη στιγμή να μετατρέψουν τη Ρουμανία από ένα ουδέτερο, κυρίαρχο κράτος σε ένα δουλοπρεπές και επιθετικό κράτος, μέσω του οποίου ορισμένες μεγάλες δυνάμεις μπορούν να ασκήσουν πολεμικές ενέργειες και να μετατρέψουν τους Ρουμάνους σε τροφή για τα κανόνια προς όφελος των άλλων.

Ιούδες, θα σε σταματήσουμε με κάθε ρίσκο και μέ οποιοδήποτε κόστος! 

Αφήστε τήν Ρουμανία να είναι κυρίαρχη και ουδέτερη! 

Δεν μας ενδιαφέρουν οι πόλεμοι κανενός. 

Πάντα υπερασπιζόμασταν το έθνος και τη γη μας και δεν έχουμε επιτεθεί σε κανέναν. 

Πρέπει να ξέρετε, ανέκαθεν ήμασταν στο στρατόπεδο των χαμένων, ακόμα και όταν το στρατόπεδο κέρδιζε. 

Πάντα πληρώνουμε.

ΑΡΚΕΤΑ! 

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ! 

Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ! 

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΤΟΤΕ ΦΥΓΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ!

Είναι πολύ ξεκάθαρο για μένα ότι σε αυτό το σημείο, τα πράγματα σε διεθνές επίπεδο έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο, οι ανόητοι παριστάνουν τον Θεό και νομίζουν ότι έχουν κερδίσει το παιχνίδι. 

Αιτία αυτών των παρανοϊκών και ψυχοπαθών ανθρώπων που προκαλούν πολέμους και κατακλυσμούς χρησιμοποιώντας αντισυμβατικά όπλα, εμείς, οι άνθρωποι, είμαστε απλώς αριθμοί από τους οποίους μπορούν να απαλλαγούν. 

Είναι επιτακτική ανάγκη όλα τα έθνη, οι λαοί του κόσμου, να ξεσηκωθούν μαζί, να ξυπνήσουν από την καθημερινή άνεση και ανεμελιά, και όπως το 1848 θα ξεκινήσουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση από τον ζυγό των ψυχοπαθών, των παρανοϊκών ανθρώπων που κλέβουν τν ευτυχία μας και τον όμορφο κόσμο στον οποίο ζούμε. 

Γι' αυτό προτρέπω όλους εσάς που θέλετε ακόμα να ζήσετε σε έναν κόσμο του Θεού, και όχι του Σατανά, σας προτρέπω να ξεσηκωθείτε για να πολεμήσετε, σε μια παγκόσμια εξέγερση για να ελευθερωθούμε όλοι μας και να καταστρέψουμε αυτούς τους εχθρούς,

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! 

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ! 

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: 

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ! 

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ! 

ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ! 

ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ!

Ευχαριστώ!"

https://newspunch.com/romanian-senator-claims-turkeys-earthquake-was-a-man-made-attack/

4 σχόλια:

  1. Μέ τήν είδηση αυτή από τό Ρουμανικό Κοινοβούλιο, έχει γίνει ΧΑΜΟΣ σέ ξένες ιστοσελίδες καί ειδησιογραφικά πρακτορεία, αλλά ΕΔΩ ....απολύτως ΤΙ - ΠΟ - ΤΑ !
    Η αγόρευσή της κάνει ΠΑΤΑΓΟ, πλήν Ελλαδιστάν!
    Μά, εννοείται....
    Καί υπάρχουν ακόμα, τί κρίμα, αναρίθμητοι δυστυχώς συμπολίτες μας, που ΝΟΜΙΖΟΥΝ - συχνά επιμένουν κιόλας! - ότι "ενημερώνονται", χ ά ν ο ν τ α ς αρκετές ώρες ημερησίως, στό νά ακούν καί νά βλέπουν "ειδήσεις"......
    (Καί μεταξύ μας τώρα, νομίζοντας ότι "γνωρίζουν" νοιώθουν καί ..."έτοιμοι" νά ψηφίσουν....Εδώ πέφτει πολύ πολύ γέλιο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ,ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ........

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ν' αγιάσει το στόμα της κυρίας που τα είπε χύμα ! Ελπίζω και εύχομαι ο σπόρος να φυτρώσει. Ο Θεός να την προστατεύει διότι μ' αυτά που είπε κινδυνεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείτε τα για τελευταία φορά πριν καταστραφούν...
    20 ελληνικά οχήματα μάχης πεζικού BMP-1 φτάνουν στα Πολωνο-Ουκρανικά
    σύνορα και παιρνούν στα χέρια των Πολωνών

    https://twitter.com/Sinnaig/status/1627254381350383621?cxt=HHwWisCz-Z_PlZUtAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!