Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Η πρώτη διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών στον κόσμο, γιά ΜΗ emβολιασμένους, ξεκινάει στήν Χ α β ά η !

 

World’s First Online Dating Service for Unvaccinated Launches in Hawaii!



Στήν σημερινή σκηνή γνωριμιών, η κατάσταση εμβολιασμού ενός ατόμου για τον COVID-19, μπορεί να δημιουργήσει, ή να χαλάσει μία σχέση.


Για το λόγο αυτό, η Shelby Thomson και η Heather Pyle, δύο επιχειρηματίες από το Maui της Χαβάης, ανέπτυξαν την πρώτη διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών στον κόσμο αφιερωμένη σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους.

Οι δυο τους βρήκαν, ότι το διαδικτυακό παιχνίδι γνωριμιών ήταν απογοητευτικό για τους μη εμβολιασμένους, κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της κυκλοφορίας του εμβολίου COVID-19 το 2021.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το Dating.com το 2021, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (86%) είπε, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν ραντεβού με ένα ανεμβολίαστο άτομο.


«Από εστιατόρια μέχρι 'σινεμά' – ακόμα και αθλητικές εκδηλώσεις – οι παραδοσιακές δραστηριότητες γνωριμιών είναι περιορισμένες με βάση την κατάσταση εμβολιασμού και τα μέλη μας το βλέπουν ως ξεκάθαρα καθοριστικό παράγοντα», είπε στο 'FOX 4' η Maria Sullivan, Αντιπρόεδρος και Ειδική Ραντεβού του Dating.com .

Στις περισσότερες εφαρμογές γνωριμιών σήμερα, μπορείτε πλέον να αναφέρετε την κατάσταση εμβολιασμού σας.

Οι ανεμβολίαστοι «δεν είχαν την επιλογή να πουν ότι ήταν ανεμβολίαστοι» σε πιθανούς συντρόφους διαδικτυακών γνωριμιών, είπε η Thomson.

«Επιτρέπονταν μόνο όσοι είχαν εμβολιαστεί. Και έπρεπε να έχετε αυτό το σήμα στο [διαδικτυακό] προφίλ σας», πρόσθεσε.

Τον Μάϊο του 2021, οι δύο επιχειρηματικοί εταίροι από τη Χαβάη κυκλοφόρησαν το "Unjected", μια εφαρμογή γνωριμιών για μη εμβολιασμένους, στα καταστήματα Google και Apple, σύμφωνα με τους Epoch Times .

«Αρχίσαμε να βλέπουμε ανθρώπους που θέλουν να βρουν συντρόφους», είπε η Thomson, αναφερόμενος στους ανεμβολίαστους φίλους τους.

Αλλά λίγο μετά την κυκλοφορία της εφαρμογής, η Thomson και η Pyle ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ, ακολουθούμενα από ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ τα ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, σύμφωνα με τους Epoch Times. 

Η Apple αφαίρεσε το "Unjected" από το κατάστημα εφαρμογών, επειδή φέρεται να διέδιδε ...ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια, δήλωσε η εταιρεία.

Όταν η Google απείλησε να κάνει το ίδιο πράγμα, τον Αύγουστο του 2021, δημιουργήθηκε και κυκλοφόρησε το Unjected.com υπό τον οικοδεσπότη τομέα ιστού GoDaddy.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο «Η Unjected ιδρύθηκε με στόχο να μας βοηθήσει να συνδεθούμε ευκολότερα σε έναν κόσμο ιατρικών διακρίσεων και λογοκρισίας. 

Πιστεύουμε ότι όλοι έχουμε πολλά κοινά όσον αφορά τη συνειδητοποίηση των επιλογών μας και πιστεύουμε ότι υπάρχουν εξαιρετικές σχέσεις, που πρέπει να γίνουν όταν άνθρωποι με ομοϊδεάτες σαν εμάς συγκεντρώνονται στον ίδιο κοινωνικό χώρο».

Αυτός ο νέος ιστότοπος αφορά "γνωριμίες, φιλίες, κοινότητα, κοινωνικές ροές, καταλόγους αίματος και γονιμότητας".

Εάν δεν είστε εμβολιασμένοι και ψάχνετε για σύνδεση με άτομα με ομοϊδεάτες, εγγραφείτε εδώ:

Το "The Unjected" έχει επίσης κατηγορίες για όσους αναγκάστηκαν να κάνουν την πειραματική λήψη.

«Έχουμε κατηγορίες για εκείνους που ταλαιπωρούνται και μετανοιώνουν για την απόφασή τους. 

Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους είναι οικογένεια και φίλοι, δεν αποκλείουμε αυτούς που θέλουν αγάπη και σεβασμό!».


Από την ιστοσελίδα της:

Τι είναι το Unjected;

Δημιουργήθηκε από δύο μαμάδες στη Χαβάη, κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της κυκλοφορίας του εμβολίου την άνοιξη του 2021. 

Το Unjected είναι μια πολύπλευρη πλατφόρμα υγειονομικών, μη εμβολιασμένων ανθρώπων που πιστεύουν στην ιατρική ελευθερία, την ελευθερία επιλογής, την ελευθερία του λόγου και τη σωματική αυτονομία.

Μετά από συκοφαντίες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχουμε αυξηθεί σε 110.000 μέλη σε 85 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο επιδιώκοντας την αγάπη, τις φιλίες, την κοινότητα, τις επιχειρηματικές σχέσεις, ακόμη και τους καταλόγους αίματος και τους καταλόγους γονιμότητας για να βρούμε δότες χωρίς πειραματικά συνθετικά εμβόλια mRNA για την προστασία της ακεραιότητας του πληθυσμού της ομάδας ελέγχου.

Για ποιον είναι το Unjected;

Το Unjected είναι για οποιονδήποτε μη εμβολιασμένο ενήλικα Covid-19, ο οποίος αναζητά σύνδεση με άτομα με ομοϊδεάτες στην περιοχή του ή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Λειτουργίες που σας βοηθούν να βρείτε την αγάπη με συνεργάτες χωρίς συνθετικό mRNA.

Βρείτε φιλίες με εκείνους που καταλαβαίνουν πραγματικά «τι πραγματικά συμβαίνει».

Κοινωνικές ροές χωρίς ελέγχους δεδομένων.

Οι λίστες λειτουργούν για να συνδεθείτε και να συνεργαστείτε με όσους δεν επιβάλλουν την εντολή στην εργασία τους ή να βρείτε τοπικούς καλλιτέχνες για να υποστηρίξετε την τοπική σας κοινότητα χωρίς εμβολιασμούς.

Εάν ανησυχείτε για τη μολυσμένη παροχή αίματος, βρείτε το ασφαλές σας ταίρι αίματος. 

Ή ακόμα κι αν ψάχνετε για δότες για αναπαραγωγικές υπηρεσίες που δεν περιέχουν συνθετικό mRNA. 

Το Unjected είναι για εσάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!