Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Ο Δρ. Michael Huang, MD στήν Καλιφόρνια έχει περιθάλψει Χ Ι Λ Ι Α Δ Ε Σ τραυματίες από emβόλια...



Ο Δρ. Michael Huang, MD στην Καλιφόρνια έχει περιθάλψει ΧΙΛΙΑΔΕΣ τραυματίες από εμβόλια... συμπεριλαμβανομένων πάνω από 250 νοσοκόμων από το Kaiser. 

Η ανάρτησή μου στο Twitter για αυτόν είχε πάνω από 1.000.000 προβολές. Εδώ είναι η ιστορία του.

Ακολουθεί η πλήρης 80λεπτη συνέντευξη βίντεο του Rumble αυτού του θαρραλέου γιατρού από την Καλιφόρνια :


Γιατί περιθάλπει εκατοντάδες νοσοκόμες Kaiser για τραυματισμούς από εμβόλια; Είναι επειδή αυτές οι νοσοκόμες δεν μπορούν να νοσηλευτούν στο Kaiser, επειδή έχουν εκνευριστεί από τους γιατρούς του Kaiser. Είναι πραγματικά τραγικό.

Θυμάται μια μέρα που είχε 10 τραυματισμένες νοσοκόμες στο γραφείο του και 9 στις 10 είχαν κλινική μυοκαρδίτιδα μετά το εμβόλιο για τον COVID ..

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Twitter με το βίντεο:

Αυξημένα ποσοστά καρκίνου μετά τον εμβολιασμό; Το γραφείο του Huang βρίσκεται στο 1301 Secret Ravine Parkway στο Roseville. Και το πάρκινγκ για το Κέντρο Καρκίνου του Sutter Roseville που βρίσκεται απέναντι ξεχειλίζει τώρα από αυτοκίνητα!

Αυτό το πάρκινγκ ήταν σχεδόν άδειο πριν ξεκινήσουν τα εμβόλια. 

Αλλά αποδείχθηκαν  "εξαιρετικά" για την επιχείρηση του κέντρου καρκίνου προφανώς. 

Ο Δρ Huang μιλά για τη δραματική αύξηση των ασθενών με καρκίνο μετά τον εμβολιασμό στη συνέντευξη. Σύμπτωση;

΄Αν το εμβόλιο είναι τόσο ασφαλές, γιατί είναι τώρα γεμάτο το πάρκινγκ για το κέντρο καρκίνου; Χμμμ... αναρωτιέμαι.

Έτσι, όταν το ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ  τους ΑΡΙΘΜΟΥΣ τους, ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ το ΠΑΡΚΙΝΓΚ είναι ένας τρόπος για να ΜΑΘΕΤΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ.


ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Ο Huang ασκείται για πάνω από 20 χρόνια. Πριν κυκλοφορήσουν τα εμβόλια για τον COVID, είχε δει μόνο λιγότερους από 5 τραυματισμούς από εμβόλια. Τώρα έχει δει χιλιάδες.


Αλλά η σύγκριση είναι άδικη, επειδή υπάρχουν τόσο λίγοι γιατροί στην Καλιφόρνια που θα δουν τραυματισμένους από το εμβόλιο.

Αλλά το θέμα για τον Huang είναι αυτό. Εάν αυτό ήταν ένα ασφαλές εμβόλιο, δεν θα έβλεπε ΚΑΝΕΝΑΝ τραυματισμένους από το εμβόλιο. Το γεγονός ότι έχει δει ΧΙΛΙΑΔΕΣ είναι πολύ ανησυχητικό.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ Epic
Ο Δρ Huang χρησιμοποιεί το Epic αλλά δεν ξέρει πώς να κάνει τα ερωτήματα για να πάρει τα ακριβή στατιστικά για τους ασθενείς του. Εάν κατέχετε το Epic και μπορείτε να του δώσετε οδηγίες πώς μπορεί να εξετάσει τα δεδομένα των ασθενών του για να συγκεντρώσει στατιστικά στοιχεία, χρησιμοποιήστε τον Contact Me link and check the Huang / Epic checkbox  Επικοινωνήστε μαζί μου και επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Huang / Epic ..(https://airtable.com/shrs0UhoKd5I2GY3W).

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Δρ Huang είναι ένας από τους λίγους θαρραλέους γιατρούς στις ΗΠΑ που θα δει τραυματισμένους από εμβόλια και θα εκδώσει εξαιρέσεις για μάσκα και εμβόλια.

Για να βοηθήσει να σωθούν ζωές, οι ιατρικές επιτροπές τον καταδίωξαν για να προσπαθήσουν να ανακαλέσουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ιατρού. 

Θέλουν να δώσουν το παράδειγμα σε άλλους να μην αψηφούν το αφήγημα της κυβέρνησης. 

Ο Huang αναγκάζεται να πληρώσει τους νομικούς τους λογαριασμούς για να του επιτεθεί. 

Πρέπει λοιπόν να χρηματοδοτήσει τη δική του άμυνα καθώς και να πληρώσει τα έξοδα για τα ιατρικά συμβούλια. 

Είναι πραγματικά ένα μπερδεμένο σύστημα, που κανείς δεν θέλει να διορθώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!