Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Τό 'WEF', θέλει νά παρακολουθεί τά ...ε γ κ ε φ α λ ι κ ά σας κύματα (!), γιά νά «α υ ξ ή σ ε ι τήν παραγωγικότητα» καί νά «καταπολεμήσει τό έγκλημα».... (VC Video)

 


Στήν συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός για το 2023, πραγματοποιήθηκε μια παρουσίαση με τίτλο «The Battle For Your Brain». 

Αφορούσε την παρακολούθηση της δραστηριότητας των ....εγκεφαλικών κυμάτων μας, για την «αύξηση της παραγωγικότητας» και την «καταπολέμηση του εγκλήματος»! 

Περιττό να πούμε, ότι ήταν απόλυτη δυστοπική τρέλλα.



Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η παρουσίαση στη Σύνοδο του Νταβός του 2023 δεν έλαβε ευρεία κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης. 

Η τεχνολογία που προωθεί έχει τη δυνατότητα να μειώσει τους ανθρώπους σε κυριολεκτικά ΝΟΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ – και εδώ υπερβάλλω 0%.

Χρησιμοποιώντας «wearable τεχνολογία», το WEF θα ήθελε να δει ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ και ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τη ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ των ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ, για να «ΑΥΞΗΣΟΥΝ την ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ» και να «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ το ΕΓΚΛΗΜΑ». 

Και ήδη γίνεται λόγος για τη ΧΡΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ (!!!!!!), που θα μπορούσαν να ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ περαιτέρω τις «ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ».

Τα παραδείγματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της παρουσίασης δεν είναι τίποτα λιγότερο από ανατριχιαστικά και, το γεγονός, ότι το WEF λέει ότι αυτό είναι κάτι που «πρέπει να αγκαλιάσουμε ως κοινωνία» δεν είναι τίποτα λιγότερο από παρανοϊκό.

Κάθε φορά που το WEF παρουσιάζει ένα από τα τρελλά του σχέδια, αντιμετωπίζει «ανησυχίες» δηλώνοντας ότι κάτι πρέπει να ρυθμιστεί… γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

Η μόνη επιλογή είναι να το απαγορεύσουμε τώρα.

1 σχόλιο:

  1. «Kαταπολέμηση του εγκλήματος»?????????
    OI EΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ??????????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ.........

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!