Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

ΑΡΘΡΟ Β Ο Μ Β Α ! Τά πανεπιστημιακά νοσοκομεῖα π λ ή ρ ω σ α ν τούς ΓΟΝΕΙΣ 900 $, γιά νά ὑ π ο β ά λ ο υ ν τά μωρά τους σέ ἐμβόλια 'COVID', ἕνα χρόνο ΠΡΙΝ ἀπό τό EUA !

 


«Ακούγεται σχεδόν σαν ανθρώπινος πειραματισμός σε μωρά για χρήματα».



>
>  
>  
> Η τελευταία αποκάλυψη που είναι πραγματικά ανησυχητική προέρχεται από τους εθελοντές του DailyClout / War Room στο Pfizer Report 54

Ο πυρήνας του θέματος: πειράματα σε παιδιά — με μακροχρόνιες δυσμενείς επιπτώσεις.
> Έκθεση 54:

«ΒΡΕΦΗ και ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ των 12 ΕΤΩΝ έλαβαν το «ΕΜΒΟΛΙΟ» της Pfizer mRNA COVID ΕΠΤΑ (7) ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ από την ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ. Το 71% των ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ανεπιθύμητων ενεργειών ταξινομούνται ως ΣΟΒΑΡΕΣ.
> (βλ. εντός του συνδέσμου)
>  
> Στο έγγραφο 5.3.6[https://www.phmpt.org/wp-content/uploads/2022/04/reissue_5.3.6-postmarketing-experience.pdf], η Pfizer γνώριζε 62 περιπτώσεις παιδιών που έλαβαν ένεση τις πρώτες 90 ημέρες μετά την κυκλοφορία της ένεσης C2020 τον Δεκέμβριο του 19, αρκετούς μήνες πριν από την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης σε εφήβους

Η Pfizer απέκλεισε 28 περιπτώσεις με βάση την προειδοποίηση ότι το ύψος και το βάρος τους «δεν ήταν συμβατά με παιδιατρικά άτομα». 

Η ηλικία καθορίζει τις παιδιατρικές περιπτώσεις - όχι το ύψος και το βάρος. Αλλά από τις 34 περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών που παρέμειναν, οι 24 (71%)ταξινομήθηκαν ως σοβαρές:
>
> Ένα επτάχρονο παιδί υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.
> Ένα παιδί και ένα βρέφος υπέστησαν παράλυση του προσώπου.
> Ένα βρέφος είχε μια ανεπιθύμητη ενέργεια στα νεφρά, είτε νεφρική βλάβη είτε ανεπάρκεια.
> Αναφέρθηκαν 132 ανεπιθύμητες ενέργειες στα 34 παιδιά, κατά μέσο όρο 3,88 ΑΕ ανά παιδί.
> Αυτό θέτει το ερώτημα: ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η PFIZER τέτοια ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε πληροφορίες σχετικά με την ένεση σε παιδιά αυτή τη στιγμή; Και ΠΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ τόσο σύντομα μετά την κυκλοφορία του mRNA;
> Μια πιθανή εξήγηση είναι η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΑΚΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. Τι χρειάζεται για να αναγκάσεις έναν γονιό να προσφέρει εθελοντικά το παιδί του ως ανθρώπινο πειραματόζωο; Προφανώς, διαφήμιση βασισμένη στον φόβο και περίπου 900 $ - επειδή το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Rochester ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ με ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ όταν διαφήμισε μια τέτοια προσφορά τον Μάρτιο του 2021.
> Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Rochester για συμμετοχή σε παιδιατρικές δοκιμές εμβολίων COVID[https://R]
>  
> Η ημερομηνία, 16 Μαρτίου 2021, είναι σχεδόν 2 μήνες πριν ο FDA χορηγήσει EUA σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών[https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/coronavirus-covid-19-update-fda-authorizes-pfizer-biontech-covid-19-vaccine-emergency-use], 


και 14 μήνες πριν ο FDA εγκρίνει επείγουσα χρήση σε μωρά 6 μηνών σε παιδιά ηλικίας 4 ετών.

> (βλ. εντός του συνδέσμου)
> Το UMRC δημοσίευσε: Το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Rochester «σχεδιάζει να δοκιμάσει το εμβόλιο [C19] σε 200 έως 300 εθελοντές μεταξύ υγιών παιδιών ηλικίας 6 μηνών έως 11 ετών». 

Η αποζημίωση: «έως και 900 δολλάρια[https://www.bringrocback.com/]».

> (βλ. εντός του συνδέσμου)
> Δεν ήταν μόνο το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Rochester που διεξήγαγε τέτοια έρευνα, συμμετείχαν και άλλα πανεπιστήμια. 

Σε συνεργασία με το NIH, ανακοινώθηκε ότι η ένεση Moderna C19 θα δοκιμαστεί σε «6.750 παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 11 ετών».
> (βλ. εντός του συνδέσμου)

> Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι «η ανάπτυξη εμβολίων είναι μια μακρά, πολύπλοκη διαδικασία, που συχνά διαρκεί 10-15 χρόνια και περιλαμβάνει έναν συνδυασμό δημόσιας και ιδιωτικής συμμετοχής», σύμφωνα με το Κολλέγιο Ιατρών της Φιλαδέλφειας


Μόνο η διερευνητική φάση διαρκεί 2 έως 4 χρόνια - και το προκλινικό στάδιο διαρκεί συνήθως άλλα 1 έως 2 χρόνια.
> (βλ. εντός του συνδέσμου)
> Έτσι, η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΜΩΡΑ ηλικίας μόλις 6 μηνών - που ανακοινώθηκε τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του mRNA - είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ. 

Όπως και το να λυμαίνεσαι τον φόβο των γονιών, να χαρακτηρίζεις τα παιδιά τους ως μεταδότες ασθενειών, τότε το να προσφέρεις ένα εφάπαξ χρηματικό ποσό ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΒΙΟΗΘΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ.

> (βλ. εντός του συνδέσμου)
> Τι γίνεται όμως με τη γονική επιλογή; Δεν θα έπρεπε να τους επιτραπεί να προσφέρουν εθελοντικά τα παιδιά τους σε τέτοιες δοκιμές; 

Λοιπόν, είναι αποδεκτό για έναν γονέα να στέλνει το μικρό παιδί του να εργαστεί σε ένα εργοστάσιο, να πουλήσει τα όργανά του ή να το υποβάλει σε εμπορία ανθρώπων; 

Εάν αυτές οι ενέργειες είναι λυπηρές, τότε πώς δεν είναι ΑΝΗΘΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΟΝΕΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΤΟΥ  Π Α Ι Δ Ι Ο Υ   ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ;
>  
> Τέτοιες συνθήκες ενόχλησαν τη δημοφιλή podcaster και μητέρα Shannon Joy (Subshannon) τόσο βαθιά που κάλεσε το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Rochester, ενώ προσποιήθηκε ότι θέλει να εγγράψει τον γιο της για να πάρει περισσότερες λεπτομέρειες τον Απρίλιο του 2021. 

Η Shannon συνδέθηκε με μια γυναίκα με το όνομα Dawn.
>
>  
> «Κέντρο έρευνας για τα εμβόλια. Eδώ η Dawn».
> «Γεια σου, Dawn. Πώς είσαι;» απάντησε η κυρία Joy – πριν προχωρήσει σε τρεις ερωτήσεις: πότε θα ξεκινήσουν οι δοκιμές; 

Εξακολουθείτε να εγγράφεστε; Είναι γεμάτο ήδη;

> Η Dawn απάντησε: «Το τελευταίο που άκουσα, έπρεπε να ξεκινήσει, αρχικά, τον Απρίλιο [2021] και να μεταφερθεί στον Μάιο. 

Είχαν μια πολύ ισχυρή εγγραφή - προσέλευση στον εθελοντισμό. 

Έτσι, σε αυτό το σημείο, θα εκπλαγώ αν εξακολουθούν να αναζητούν ανθρώπους».

> «Αν επρόκειτο να εγγράψω τον γιο μου, όπως αν είχε αλλεργίες ή προβλήματα υγείας, θα ήταν πρόβλημα;» ρώτησε η κυρία Joy.

> « Όχι», απάντησε η Dawn. «Σίγουρα θα υπάρξουν ανησυχίες για την υγεία που θα εξετάσουν, αλλά νομίζω ότι ευθυγραμμίζονται περισσότερο με τα ανοσολογικά ζητήματα. Αλλεργίες - είναι δύσκολο να βρεις ένα παιδί που δεν έχει αλλεργίες». (!!!!!!!!!!!)

> Η Shannon Joy ερεύνησε βαθύτερα. «Από πού προέρχονται οι άνθρωποι [οι γονείς και τα παιδιά τους];»
> «Ειλικρινά, δεν ξέρω. Δεν έχω πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα», απάντησε η Dawn. 
"Οι κλήσεις που έχω λάβει ήταν κυρίως [από] Καυκάσιους από τα προάστεια".

> Στη συνέχεια, η Dawn αποκαλύπτει: «Το τελευταίο που άκουσα, είχαν χιλιάδες ανθρώπους που υπέγραψαν». Το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Rochester παίρνει «ίσως 150 περίπου». 

«Υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι στη μελέτη σε εθνικό επίπεδο και είμαστε μόνο ένας από τους πολλούς».

> «Έχετε ακούσει για παρενέργειες;» ρώτησε η κυρία Joy. «Είδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης... ότι ένα μωρό πέθανε σε μια από τις δοκιμές στη Βιρτζίνια. Και έτσι, τι συμβαίνει; 
Θα πληρωθώ ή θα πληρώσω χρήματα ασφάλισης αν συμβεί κάτι;»

> «Οποιοδήποτε ζήτημα υγείας που καθορίζεται ότι είναι αποτέλεσμα της συμμετοχής στη μελέτη - θα καλυφθεί από τη μελέτη», διαβεβαίωσε η Dawn. 

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ mRNA ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι ούτε οι υπεύθυνοι της μελέτης.

> Η Shannon Joy πίεσε περισσότερο για το θέμα. «Αν [το παιδί μου] πέθαινε ή αρρώσταινε πραγματικά, πραγματικά ή είχε μια εξουθενωτική, δια βίου αντίδραση, θα πληρωθώ γι' αυτό;

 Ή θα αποζημιωθώ; 

Είναι το νοσοκομείο που με αποζημιώνει, ή είναι η Moderna, ή πώς λειτουργεί αυτό;»

> «Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Και φοβάμαι ότι δεν έχω την απάντηση σε αυτό», παραδέχτηκε η Dawn. «Δεν ξέρω».

> «Τώρα που το σκέφτομαι», είπε η κυρία Joy, «είμαι λίγο ανήσυχει γιατί θα μπορούσε ίσως να σκοτώσει τον γιο μου ή να τον βλάψει».

> «Αυτό είναι πολύ, πολύ, πολύ απίθανο», είπε η Dawn - προτού γελάσει.

> «Μπορούν να εγγυηθούν ότι δεν θα τον βλάψει;» απάντησε η κυρία Joy.

> «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ - αλλά οι πιθανότητες οποιασδήποτε βλάβης είναι πολύ, πολύ μικρές. Οι πιθανότητες να υποστούν βλάβη από τον COVID είναι υψηλότερες από ό,τι από ένα εμβόλιο», δήλωσε η Dawn.

> «Δηλαδή οι πιθανότητες να τραυματιστεί ο γιος μου από covid είναι υψηλότερες από το να τραυματιστεί από ένα εμβόλιο;» διερωτήθηκε η κυρία Joy.

> «Ναι», παραπληροφόρησε η Dawn.

> «Αλλά πώς το ξέρουμε αυτό αν δεν το έχουμε μελετήσει ακόμα;» ανταπάντησε η κυρία Joy.

> «Υπήρξε - μακρά εκπνοή. «Λοιπόν, όπως είπατε, έχουν γίνει μελέτες της Pfizer εκεί έξω», απάντησε με αβεβαιότητα η Dawn.

> «Το μόνο που είδα για τη μελέτη της Pfizer ήταν ότι υπήρξε θάνατος ενός μωρού, ενός δίχρονου. Νομίζω ότι αναφέρθηκε. Έχετε ακούσει για το VAERS;» ρώτησε η κ. Joy. «Είναι το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών εμβολίων».

> «Όχι», παραδέχτηκε η Dawn. 

Στη συνέχεια, επιχείρησε να παράσχει διευκρινίσεις σχετικά με το ποιες θα μπορούσαν να είναι οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες. «Μια ανεπιθύμητη ενέργεια σε μια κλινική μελέτη μπορεί να είναι ο,τιδήποτε από "είχατε κρυολόγημα" - "σπάσατε ένα πόδι σε τροχαίο ατύχημα". 

Έχω δει στο Twitter ανθρώπους να λένε: «Θεέ μου, υπάρχουν εκατομμύρια ανεπιθύμητα συμβάντα». Λοιπόν, ναι, αν έχεις πόνο στο χέρι από το εμβόλιο, αυτό υπολογίζεται ως ανεπιθύμητη ενέργεια».

> «Είναι όμως φυσιολογικό για ένα δίχρονο παιδί που είναι απολύτως υγιές να πεθαίνει τρεις ημέρες μετά το εμβόλιο;» διερωτήθηκε η κυρία Joy. «Γιατί αυτή ήταν η έκθεση. 

Η έκθεση δεν μιλούσε για πρήξιμο, έλεγε ότι πέθανε».

> «Δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό», απάντησε η Dawn. «Δεν έχω δει αυτή την έκθεση. 

Μπορώ να πάρω τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να την προωθήσω στον γιατρό αν θέλετε.

> «Ναι, απλά νιώθω τώρα, αφού σας μιλήσω, λίγο νευρική», εξέφρασε η κυρία Joy. «Αν δεν έχουμε κάνει μακροχρόνιες μελέτες και δεν έχουν κάνει καθόλου μελέτες σε μωρά, τι γίνεται αν αυτό σκοτώνει μωρά και παιδιά - εδώ στο Rochester; Δεν θα ήταν τρομερό;».

> «Δεν έχουμε δει καμία απόδειξη ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει», δήλωσε η Dawn.

> “Αλλά δεν το έχουμε μελετήσει,” αντέκρουσε η κ. Joy.
> “Αυτό είναι αλήθεια,” απάντησε η Dawn. “Μωρά κάτω των 6 μηνών δεν έχουν μελετηθεί.”

> «Ή πάνω από έξι μηνών», πρόσθεσε η Shannon Joy.
> «Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι δεν θα αρχίσουν να χορηγούν το εμβόλιο σε παιδιά κάτω των έξι μηνών», ανέφερε η Dawn για να ολοκληρώσει τη δήλωσή της.

> «Αλλά το δίνουν σε παιδιά άνω των έξι μηνών - τι γίνεται αν πεθάνουν από αυτό; Τι γίνεται αν τα μικρά τους σώματα δεν μπορούν να χειριστούν αυτές τις χημικές ουσίες;» διερωτήθηκε η κ. Joy.

> «Λοιπόν, επιτρέψτε μου να λάβω τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Και μπορώ να το προωθήσω στον γιατρό και μπορεί να επιστρέψει [σε] εσάς. Πώς ακούγεται αυτό;» ρώτησε η Dawn.

> «Νομίζω ότι αυτό θα ήταν καλό», είπε η κυρία Joy. «Επειδή, ειλικρινά, ακούγεται σχεδόν σαν ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΩΡΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ», διαβεβαίωσε.
> Μακρύ μουρμουρητό. «Δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια», σχολίασε η Dawn.

> «Αλλά αν δεν μπορείτε να εγγυηθείτε ότι το μωρό δεν πρόκειται να πεθάνει ή να τραυματιστεί, να τραυματιστεί σοβαρά, τότε είναι ηθικό;» διερωτήθηκε η κυρία Joy.

> «Δεν θα έκαναν παιδιατρικές μελέτες αν είχαν αυτή την ανησυχία», διαβεβαίωσε η Dawn.

> «Αλλά κοίταξα ακόμη και στον [ιστότοπο] του FDA και δεν έχουν μελετήσει αυτές τις τεχνολογίες mRNA - έχουν μελετηθεί μόνο [για] λιγότερο από ένα χρόνο», αντέτεινε η κυρία Joy.

> «Αυτό είναι αλήθεια», είπε η Dawn.
> «Τι γίνεται λοιπόν με τη γονιμότητα;» συνέχισε η κυρία Joy.

> «Έχω έναν γιο, αλλά τι γίνεται αν αυτό επηρεάζει μακροπρόθεσμα ή το ανοσοποιητικό τους σύστημα μακροπρόθεσμα ή τη γονιμότητά τους;» διερωτήθηκε η κυρία Joy. «Χωρίς μακροχρόνιες μελέτες;

 Ακούγεται -"

> «Λοιπόν, είμαι απλώς [δεν ακούγεται] στη ρεσεψιόν», διέκοψε η Dawn. "Γιατί λοιπόν δεν παίρνω τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας."

> Στη συνέχεια, η Shannon Joy αποκάλυψε τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της στην Dawn (αφαιρέθηκε από τον ήχο) για να επιστρέψει η Δρ Caserta

> -Λήξη κλήσεων-

> Για σχολιασμό και αντίδραση σε αυτή τη συνομιλία που ανοίγει τα μάτια, συντονιστείτε στο Shannon Joy's (Subshannon) interview


[https://naomiwolf.substack.com/] — which will be live at the time of this post.
>  
>
> ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ: Η Big Pharma πληρώνει 900 δολάρια ανά μωρό για να κάνει ένεση με MRNA με τη Δρ Ναόμι Γουλφ

>

2 σχόλια:

  1. Το νέο χαρτί Lancet δείχνει, για άλλη μια φορά, ότι η μετάδοση του Covid
    παρέχει ανοσία ίση ή καλύτερη από τα εμβόλια.
    Ωστόσο, πολλά πανεπιστήμια θα εξακολουθήσουν να σας πετάξουν
    εκτός εάν δεν είστε πλήρως αποτρεπτικοί και ενισχυμένοι (5 βολές), ακόμα κι αν είχατε ήδη Covid.
    0% επιστήμη. 100% πολιτική λατρεία.

    Δρ Έλι Ντέιβιντ
    https://twitter.com/DrEliDavid/status/1626715053859950595?cxt=HHwWhsDSgaGuoJMtAAAA


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!