Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης θα πληρώσει για 17.000 εγκληματίες μετανάστες στη Νέα Υόρκη ένα άγνωστο ποσό για άγνωστο χρόνο για «ανάγκες» προκειμένου να «συμμορφωθεί με τους νόμους της πόλης της Νέας Υόρκης» (νόμοι της Ιερής Πόλης;)


(... Αυτό θα το αρχειοθετήσω υπό το "Ηλίθιες ιδέες)


Η πόλη της Νέας Υόρκης μοιράζει προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες 10.000 δολλαρίων σε εγκληματίες μετανάστες από έναν λογαριασμό προϋπολογισμού 2,5 δισεκατομμυρίων - μέσω ενός βραβείου «μη ανταγωνισμού» σε μια εταιρεία που πληρώνει τον Δήμαρχο.


Σε προηγούμενο άρθρο μου σήμερα, ανέφερα ότι 17.000 άνθρωποι από τους 170.000 εγκληματίες μετανάστες στη Νέα Υόρκη θα λάβουν χρηματοδότηση μέσω μέρους ενός μαύρου ταμείου της πολιτείας της Νέας Υόρκης ύψους 4,3 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.


Λοιπόν, αυτό είναι ένα μέρος των χρημάτων που διοχετεύονται από τους ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και δημοτικούς φορολογούμενους για το καρτέλ εμπορίας ανθρώπων του καθεστώτος Bide (bide: ανέχομαι). Δείτε αυτό από εδώ:


"Όπως αναφέρει σαφώς και ρητά το έγγραφο της σύμβασης, κατά τη διάρκεια του έτους, "σε αντάλλαγμα για το [MoCaFi] ... εκτέλεση των υπηρεσιών, ο Δήμος καταβάλλει στον ανάδοχο συνολικό ποσό που δεν υπερβαίνει τα 53 εκατομμύρια δολλάρια [...] σύμφωνα με το εύρος των υπηρεσιών και των τελών."

Συνεπώς, 50 εκατομμύρια δολλάρια σε μια εταιρεία που ονομάζεται MoCaFi.

Και για την "υπηρεσία" που παρέχεται, το MoCaFi όχι μόνο κερδίζει χρήματα από κάθε κάρτα που διανέμεται, αλλά παίρνει ένα τέλος 3% για τα πρώτα 50 εκατομμύρια δολλάρια που βάζει η πόλη στις κάρτες - δηλαδή, 1,5 εκατομμύρια δολλάρια. Αυτή η αμοιβή μειώνεται, αλλά μόνο ελαφρώς, μετά από αυτά τα πρώτα 50 εκατομμύρια δολλάρια».

Ποιά είναι η MoCaFi; Χρηματοδότηση κεφαλαίου κινητικότητας.

Η MoCaFi ιδρύθηκε από τον Wole Coaxum, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της JPMorgan Chase, ο οποίος δήλωσε ότι ο θάνατος του Michael Brown στο Ferguson, Mo., το 2014 τον ενέπνευσε να υπηρετήσει τους «υποτραπεζικούς» και να «μειώσει το φυλετικό χάσμα πλούτου».

«Πώς επέλεξε η HPD την Mobility Capital; Η σύμβαση το καθιστά αρκετά σαφές: Η MoCaFi "παραπέμφθηκε στην HPD από το Δημαρχείο".

«Τι είδους εμπειρία έφερε η MoCaFi σε αυτό το περίπλοκο εγχείρημα; Καμμία. Όπως σημειώνει η HPD, σε μια «λίστα προηγούμενων / σχετικών μεγάλων συμβάσεων έκτακτης ανάγκης», η MoCaFi είναι «ένας νέος πάροχος υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης για την HPD».

Γιατί δόθηκε στη MoCaFi συμβόλαιο αξίας 50 εκατομμυρίων δολλαρίων (τουλάχιστον) και καμμία άλλη εταιρεία δεν επιτρεπόταν να ανταγωνιστεί για το συμβόλαιο;

«Η μόνη ένδειξη είναι από ένα αδέσποτο σχόλιο που έκανε ο Adams σε μια δεξίωση νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκαλώντας την MoCaFi μια μειονοτική επιχείρηση «που συναντήσαμε στην προεκλογική εκστρατεία... Δεν γνωρίζαμε ότι ο Θεός θα πει: «Θα υπάρξει κρίση, θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε»... Και θα μας κοστίσει χρήματα» για να «βάλουμε επενδύσεις... στην κοινότητά μας».

Λοιπόν, τι θα κάνει η MoCaFi;

Ο Adams θέλει οι άνθρωποι να σκεφτούν ότι τα 50 εκατομμύρια δολλάρια πηγαίνουν σε 500 οικογένειες για ένα χρόνο που παίρνουν κακής ποιότητας δωρεάν φαγητό.

"Είναι εύκολο να υπολογίσουμε πώς η MoCaFi θα λάβει περίπου 50 εκατομμύρια δολλάρια, το μέγιστο επιτρεπόμενο βάσει της σύμβασης. Μετά την αφαίρεση διαφόρων τελών που λαμβάνει η εταιρεία για την εκτύπωση των κενών καρτών και άλλων, η πόλη έδωσε σκόπιμα στον εαυτό της την ευελιξία να εκταμιεύσει τουλάχιστον 2,5 δισεκατομμύρια δολλάρια σε αυτές τις προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες για ένα χρόνο.

2,5 δισεκατομμύρια δολλάρια με 10.000 ετησίως ανά οικογένεια = 250.000 οικογένειες = συγκρίνετε αυτό με τους 170.000 εγκληματίες μετανάστες που φέρεται να βρίσκονται στη Νέα Υόρκη.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι οι εγκληματίες μετανάστες έχουν προτεραιότητα έναντι των αναγκών 90.000 αστέγων Νεοϋορκέζων ΚΑΙ μερικών εκατομμυρίων Νεοϋορκέζων που ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Η ίδια αρχή ισχύει και για την επίσκεψη στην Καλιφόρνια του Κινέζου πρωθυπουργού Σι τον Νοέμβριο του 2023 - θυμάστε πώς όλες αυτές οι πόλεις γεμάτες σκηνές και οι δρόμοι καλυμμένοι με βελόνες και περιττώματα καθαρίστηκαν από το κέντρο του Σαν Φρανσίσκο;

Όλα τα μέτρα που έλαβε ο δήμαρχος Adams για τη σίτιση, τη στέγαση και την υγεία των εγκληματιών μεταναστών θα μπορούσαν να είχαν ληφθεί για τους άπορους Νεοϋορκέζους ΠΡΟΤΟΥ συμβεί η εισβολή εγκληματιών μεταναστών!

Μπορείτε να δείτε πού βρίσκονται οι προτεραιότητες - να υποστηρίξετε ένα καρτέλ εμπορίας ανθρώπων που λειτουργεί από το καθεστώς Bide ή να φροντίσετε τους Αμερικανούς.

Άλλως τε, παίρνεις αυτό που ψηφίζεις.


Αφιερωμένο στους απανταχού ψηφοφόρους:

"Δεν είσαι βλαμμένος, απλώς είσαι άτυχος όταν σκέφτεσαι".


(Αν πληρωνόμουν από τον αριθμό των ηλιθίων που έχω να αντιμετωπίσω κάθε μέρα αντί με την ώρα, θα μπορούσα να αποσυρθώ την επόμενη Τρίτη)



Σόκαρέ με, πες κάτι ευφυές




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!