Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Έκθεση 94: Η Pfizer μελέτησε κρυφά έναν δείκτη καρδιακής βλάβης, την τροπονίνη Ι, σε παιδιά 5 έως 15 ετών, μετά από εμβολιασμό mRNA COVID το 2021.

Από τον Δρ Chris Flowers, MD, MBBS, FRCR, FSBI

23 Φεβρουαρίου 2024

Προειδοποιήσαμε ότι υπήρχαν αποδείξεις ότι το εμβόλιο mRNA COVID της Pfizer BNT162b2 προκάλεσε καρδιακή βλάβη σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες, ήδη από τον Μάϊο του 2021.

Καθώς προκύπτουν περισσότερες πληροφορίες από την έκδοση εγγράφων κλινικών δοκιμών της Pfizer από τον FDA με εντολή δικαστηρίου και μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου FOIA'd, η συγκάλυψη από το CDC αποδεικτικών στοιχείων μυοκαρδίτιδας που σχετίζεται με εμβόλιο mRNA COVID-19 σε ανηλίκους, γίνεται όλο και πιο σοβαρή.

 Η μυοκαρδίτιδα είναι φλεγμονή του μυοκαρδίου, με αποτέλεσμα τον εκφυλισμό των ιστών ή τη νέκρωση.

Για παράδειγμα, κατά την ίδια χρονική περίοδο που τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) συμβούλευαν επανειλημμένα τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά του COVID-19, η Pfizer έκανε κρυφά δοκιμές για δείκτες καρδιακής βλάβης σε εμβολιασμένα παιδιά. Έψαξαν για τροπονίνη Ι σε ανηλίκους. Όταν συμβαίνει καρδιακή βλάβη, η τροπονίνη Ι, μια πρωτεΐνη, απελευθερώνεται στην κυκλοφορία του αίματος.

Ενώ το CDC προέτρεπε τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, η Pfizer μελετούσε πόσο άσχημα το εμβόλιο mRNA COVID έβλαψε τις καρδιές των παιδιών.

Η Pfizer διεξήγαγε μια μελέτη που ονομάζεται «Φάση 2/3: Λήψη δειγμάτων ορού για πιθανή δοκιμή τροπονίνης Ι». Η μελέτη, η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2021, ήταν «... πραγματοποιείται σε 2 ηλικιακές ομάδες προκειμένου να συλλεχθούν δείγματα αίματος για πιθανή δοκιμή τροπονίνης Ι. Η νεώτερη ηλικιακή ομάδα (5 έως <12 ετών) θα ελέγχεται με εικονικό φάρμακο, πράγμα που σημαίνει ότι θα λάβετε είτε ενεργό εμβόλιο είτε εικονικό φάρμακο. Η μεγαλύτερη ηλικιακή ομάδα (12 έως <16 ετών) θα είναι ανοιχτή, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι θα λάβουν ενεργό εμβόλιο».


©Ο Δρ Chris Flowers, MD, με τη βοήθεια του Midjourney και του Photoshop



Λίγο μετά την αρχική δημοσίευση των εγγράφων της Pfizer, τον Απρίλιο του 2022 έγραψα την πρώτη μου έκθεση, η οποία παρουσίασε αδιάσειστα στοιχεία ότι η Pfizer και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) γνώριζαν και οι δύο τις δυνατότητες πρόκλησης μυοκαρδίτιδας του εμβολίου mRNA COVID mRNA άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA). Μεταγενέστερη έρευνα από τον αείμνηστο Γερμανό παθολόγο Δρ Arne Burkhardt [επιβεβαίωσε ότι η μυοκαρδίτιδα προκλήθηκε από την ένεση mRNA;]: αποκάλυψε την παρουσία πρωτεΐνης ακίδας στο μυοκάρδιο ασθενών με νεκροψία που είχαν «πεθάνει ξαφνικά», καθώς και ουλές ως αποτέλεσμα αυτοάνοσων επιδράσεων.

Ποιός ήξερε τι και πότε;

Κατέστη σαφές μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021 ότι ένα σήμα ασφάλειας μυοκαρδίτιδας υπήρχε στα δεδομένα και στην επιστημονική έρευνα «στον τύπο» - δηλαδή, επιστημονική έρευνα που είχε περάσει από αξιολόγηση από ομοτίμους και είχε γίνει δεκτή για δημοσίευση, αλλά δεν ήταν σε έντυπη μορφή. Στην πραγματικότητα, το ισραηλινό Υπουργείο Υγείας ειδοποίησε το CDC για σήμα ασφαλείας μυοκαρδίτιδας στις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Η προαναφερθείσα «Έκθεση 11: Εμβόλιο Pfizer – Ο FDA παρέλειψε να αναφέρει τον κίνδυνο καρδιακής βλάβης στους εφήβους» διευκρίνισε ότι οι επιτροπές που εξέτασαν τη διάθεση του εμβολίου είχαν λάβει πληροφορίες από το έγγραφο Pfizer Post-Marketing Experience 5.3.6, που κυκλοφόρησε πλήρως την άνοιξη του 2021, και από άλλες δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες που έδειξαν 35 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε παιδιά εντός μίας εβδομάδας μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου mRNA της Pfizer.

Τον Απρίλιο του 2021, το Ισραήλ άρχισε να εξετάζει ένα απροσδόκητο περιστατικό μυοκαρδίτιδας που συνδέεται κυρίως με τη δεύτερη δόση του εμβολίου mRNA COVID. [https://www.reuters.com/world/middle-east/israel-examining-heart-inflammation-cases-people-who-received-pfizer-covid-shot-2021-04-25/] Αυτό το εύρημα ήταν αντίθετο με το επικρατέστερο μήνυμα εκείνη την εποχή ότι η λοίμωξη COVID προκάλεσε μυοκαρδίτιδα. Τον Ιούνιο του 2021, το Ισραήλ ανέφερε μια σύνδεση μεταξύ μιας δεύτερης δόσης του εμβολίου mRNA COVID της Pfizer και καρδιακών προβλημάτων σε άνδρες κάτω των 30 ετών.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ του CDC και του Λευκού Οίκου, που ελήφθησαν μέσω του FOIA από τον Ed Berkovich και αναφέρθηκαν από την Amy Kelly, δείχνουν ότι ο Λευκός Οίκος και άλλες κορυφαίες υπηρεσίες υγείας γνώριζαν αυτές τις πληροφορίες και προσπάθησαν να τις συγκαλύψουν.

Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκαλύπτουν τον πανικό εντός του Λευκού Οίκου και των υπηρεσιών δημόσιας υγείας, που εκτυλίχθηκε ακόμη και όταν οι υπηρεσίες κατεύθυναν τη συνεπή προώθηση των μέσων ενημέρωσης ότι το εμβόλιο ήταν «ασφαλές και αποτελεσματικό».



Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παράγονται από το FOIA, παρά το γεγονός ότι έχουν διαγραφεί σε μεγάλο βαθμό, περιέχουν αποκαλυπτικές πληροφορίες. Όπως ανέφερε η κ. Kelly«Παραδόξως, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκαλύπτουν ότι οι ανώτεροι ηγέτες, μέχρι τον Λευκό Οίκο, γνώριζαν για την καρδιακή βλάβη που συνδέεται με τα εμβόλια mRNA, αλλά συνωμότησαν παρασκηνιακά για να αποκρύψουν αυτή την παρενέργεια από τον αμερικανικό λαό». (Για μια ολοκληρωμένη περιγραφή και ανάλυση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου FOIA'd, ανατρέξτε στο Το άρθρο της Amy Kelly.)


Όπως προαναφέρθηκε, αρχικά τα μηνύματα των υπηρεσιών δημόσιας υγείας - και επομένως ο γενικός φόβος - ήταν ότι η μυοκαρδίτιδα μπορεί να προκύψει από λοίμωξη COVID-19. Αυτό το μήνυμα ώθησε τους φορείς δημόσιας υγείας και τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα να υποστηρίξουν τον εμβολιασμό κατά του COVID.


Στις 23 Μαΐου 2021, ο Δημήτρης Δασκαλάκης, MD, COVID CDC Response Role: Senior Lead, Equity in COVID Data and Engagement και Διευθυντής του CDC Division of HIV/AIDS Prevention, National Center for HIV/AIDS, Viral Hepatitis, STD and TB Preventionέστειλε μια σειρά διαφανειών με το όνομα αρχείου «Myocarditis update deck 5232021 Final» στον Henry Walke, MD, MPH, CDC     Διευθυντής του Γραφείου Ετοιμότητας και Αντίδρασης (η έκδοση FOIA'd είναι σχεδόν εντελώς επεξεργασμένη). Αυτό το γεγονός προκάλεσε μια αναταραχή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ του προσωπικού του CDC και άλλων.


Έτσι, το CDC γνώριζε μέχρι τότε ότι εμφανίστηκε μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID, ωστόσο ο οργανισμός εργάστηκε σκληρά δημόσια για να ελαχιστοποιήσει τη σοβαρότητα αυτού του κινδύνου και να αποκρύψει αυτήν την πιθανή αιτία και αποτέλεσμα.


Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα της Pfizer του Οκτωβρίου 2023 που δημοσίευσε ο FDA, τα οποία αποδεικνύουν την ευαισθητοποίηση των υπηρεσιών υγείας ομοσπονδιακού επιπέδου των ΗΠΑ για μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από εμβόλιο;

Τα έγγραφα της Pfizer τον Οκτώβριο του 2023 που κυκλοφόρησαν από τον FDA αποκάλυψαν την ευαισθητοποίηση των αμερικανικών υπηρεσιών υγείας σε ομοσπονδιακό επίπεδο για μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από εμβόλιο.

Πράγματι, το γνώριζαν αυτό, εν μέρει, επειδή η Pfizer προσπάθησε να αντιμετωπίσει αυτές ακριβώς τις ανησυχίες στην τεκμηρίωση των παιδιατρικών κλινικών δοκιμών.

Αυτά τα έγγραφα περιέχουν πρωτόκολλα και ενημερωτικά δελτία «σύμφωνης γνώμης» για μια παιδιατρική κλινική δοκιμή την άνοιξη του 2021, στην οποία η Pfizer ενορχήστρωσε την ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ - δηλαδή σε κλινική και τηλεφωνική παρακολούθηση με συμμετέχοντες σε τέσσερις ημέρες, ένα μήνα και έξι μήνες - για να αξιολογήσει τον βαθμό καρδιακής βλάβης από το εμβόλιο. (Το φύλλο «σύμφωνης γνώμης» αντικατοπτρίζει μια προσπάθεια να δοθεί η δυνατότητα στον ανήλικο να κατανοήσει, στο βαθμό που είναι σε θέση να κάνει, τι θα συνεπαγόταν η συμμετοχή του στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.) Η Pfizer έψαχνε συγκεκριμένα για μυοκαρδίτιδα.

Το πρώτο έγγραφοσε μορφή κόμικ και με ημερομηνία 15 Φεβρουαρίου 2021, είναι προσαρμοσμένο για μικρότερα παιδιά. Το δεύτερο έγγραφο είναι για τα μεγαλύτερα παιδιά να συναινέσουν - δηλαδή, να συμφωνήσουν για τη δυνατότητα που μπορούν ως ανήλικοι - συμμετοχή στη δοκιμή.


Ο κυνισμός των υπαλλήλων μιας εταιρείας που παραδίδουν παιδικά κόμικς προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συγκατάθεσή τους σε μια δοκιμασία πιθανώς απειλητικής για τη ζωή καρδιακής βλάβης, δεν χρειάζεται έμφαση.


Στα έγγραφα της Pfizer Οκτωβρίου 2023, συζητήθηκε ένα πρότυπο μελέτης παιδιατρικής συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης (ημερομηνία έκδοσης ICD 10 Σεπτεμβρίου 2021». [10 Σεπτεμβρίου 2021), για «Φάση 2/3 Λήψη δειγμάτων ορού για πιθανή δοκιμή τροπονίνης Ι (όλες οι ηλικιακές ομάδες) 13 Σεπτεμβρίου 2021παθητική φωνή. Ποιος το συζήτησε;] σε παρουσίαση συνεδρίασης της συμβουλευτικής επιτροπής εμβολίων και συναφών βιολογικών προϊόντων (VRBPAC) στις 26 Οκτωβρίου 2021.

Ενώ η FDA και η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Συναφών Βιολογικών Προϊόντων (VRBPAC) αναγνώρισαν τη μυοκαρδίτιδα ως σημαντικό αναγνωρισμένο κίνδυνο, αυτή είναι μια συζήτηση για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, μια δημογραφική ομάδα που δεν διατρέχει φυσικό κίνδυνο για μια τέτοια καρδιακή πάθηση. Στην παρουσίαση της VRBPAC στις 26 Οκτωβρίου 2021 με τίτλο «FDA Review of Effectiveness and Safety of Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine in Children 5 - 11 Years of Years of Emergency Use Authorization Amendment», ο FDA/Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) ανέφερε παρακολούθηση για τις ακόλουθες εντοπισμένες ανησυχίες ασφάλειας για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών:



https://www.fda.gov/media/153510/download, σ. 31.


Σύμφωνα με την επικρατούσα αφήγηση εκείνη την εποχή, η μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο εμφανίστηκε σε άνδρες εφήβους και νεαρούς ενήλικες, όχι σε μικρά παιδιά. Δοκιμάζοντας τη νεώτερη ηλικιακή ομάδα, η Pfizer είχε δύο στόχους:

  1. Για να δείξει ότι οποιαδήποτε βλάβη του μυοκαρδίου που προκαλείται από το εμβόλιο, όπως φαίνεται από τα αυξημένα επίπεδα τροπονίνης Ι, ήταν ήπια και προσωρινή - δηλαδή, σε ευθυγράμμιση με το κυρίαρχο μήνυμα της εταιρείας και της δημόσιας υγείας.

  2. Για να δείξει ότι το εμβόλιο δεν προκαλούσε μυοκαρδίτιδα, καθώς δεν ανιχνεύθηκε στον νεότερο πληθυσμό, ο οποίος, και πάλι, ευθυγραμμίστηκε με τα σημεία συζήτησης της Big Pharma και της δημόσιας υγείας.

Η μυοκαρδίτιδα είναι συνήθως ένα πολύ σπάνιο συμβάν μεταξύ των παιδιών ηλικίας 5 έως 11 ετών και συνήθως προκαλείται από έναν ιογενή μολυσματικό παράγοντα. Το CDC ανησυχούσε για τα μικρά παιδιά που ενδέχεται να πάθουν μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από COVID, αλλά δεν κατάλαβε ότι τα εμβόλια mRNA COVID προκαλούσαν την καρδιακή βλάβη που προκαλείται από το ανοσοποιητικό σύστημα στα παιδιά, η οποία θα εκδηλωνόταν μετά τη σύντομη δοκιμή, όχι κατά τη διάρκειά της.

Επιπλέον, αυτή η μελέτη περιελάμβανε το εμβόλιο Comirnaty™, το οποίο δεν ήταν διαθέσιμο στο κοινό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι τα παιδιά της Ευρώπης, όχι τα παιδιά της Αμερικής, συμμετείχαν σε αυτό. (Αναφορά  δεύτερη κουκκίδα στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. Στην ενεργό παρακολούθηση, οι επιστήμονες αναζητούν ενεργά περιπτώσεις ασθένειας.) Τίθεται το ερώτημα: Έγινε μια μελέτη μόνο για το εμβόλιο Comirnaty™ για να κρατήσει τις πληροφορίες μακριά από το αμερικανικό κοινό;


https://www.fda.gov/media/153510/download, σ. 31.


Η Pfizer ανέφερε στην παιδιατρική δοκιμή ηλικίας 5 έως 11 ετών ότι δεν υπήρχαν περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας. Ωστόσο, η εταιρεία διεξήγαγε μόνο δύο μήνες παρακολούθησης και υπήρχε μικρός αριθμός εμβολιασμένων ατόμων (3.109). Ενώ η μυοκαρδίτιδα μπορεί να εμφανιστεί σύντομα μετά τον εμβολιασμό, ιδιαίτερα μετά από μια δεύτερη δόση, μπορεί να χρειαστεί πολύ περισσότερο από έναν έως δύο μήνες για να γίνει συμπτωματική στο σημείο όπου ο ασθενής αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ιατρικό πρόβλημα.

Ως αποτέλεσμα τόσο της συντομίας της μελέτης όσο και του μικρού δείγματος, η απουσία ενδείξεων μυοκαρδίτιδας στη μελέτη στερείται σημασίας.



https://www.fda.gov/media/153510/download, σ. 30.

Ποιες πληροφορίες διαβιβάστηκαν στους γονείς των παιδιών στη δίκη;

Το έντυπο συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης της Pfizer-BioNTech για τη «Λήψη δειγμάτων ορού Φάσης 2/3 για πιθανή δοκιμή τροπονίνης Ι» ενημέρωσε τους γονείς των συμμετεχόντων στη δοκιμή ότι η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα είναι γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλιο mRNA COVID της Pfizer και ότι θα πρέπει να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια εάν το παιδί τους υποφέρει από πόνο στο στήθος, δύσπνοια, γρήγορο χτύπημα, φτερούγισμα ή σφυροκόπημα της καρδιάς.


Η Pfizer-BioNTech εξήγησε επίσης ότι η πρωτεΐνη τροπονίνης Ι μπορεί να είναι ένας πρώιμος δείκτης μυοκαρδίτιδας ή περικαρδίτιδας και ότι το παιδί τους θα συμμετάσχει σε εξετάσεις αίματος τροπονίνης Ι για το σκοπό αυτό.



(019736_S488_M5_c4591007-p2-3-parent-troponin-icd.pdf, σ. 7.)




(019736_S488_M5_c4591007-p2-3-parent-troponin-icd.pdf, σ. 8)


Με τη διαιώνιση της και για τα επίπεδα , η Pfizer συνεχιζόμενης ΕΝΕΡΓΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ των δοκιμών τροπονίνης Ι αναγνώρισε τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας που προκαλείται από το εμβόλιο και, ως εκ τούτου, δοκιμάστηκε κατάλληλα για πιθανή ασθένεια. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι αυτό συνέπεσε με τον διευθυντή του CDC Δρ Walensky να προωθεί επανειλημμένα το υποτιθέμενο «ασφαλές και αποτελεσματικό» εμβόλιο Pfizer mRNA COVID για παιδιά και να υποδεικνύει ότι «το CDC δεν έχει εντοπίσει ανησυχίες για την προσωρινή καρδιακή φλεγμονή γνωστή ως μυοκαρδίτιδα». [https://abcnews.go.com/Health/cdc-director-rochelle-walensky-concerns-myocarditis-million-children/story?id=81659883]


Επομένως, ποιος φέρει την ευθύνη για το γεγονός ότι η μυοκαρδίτιδα δεν επισημαίνεται ως νόμιμη ανησυχία μετά τον εμβολιασμό στα παιδιά;


Ενώ η Pfizer διεξήγαγε τελικά ενεργή επιτήρηση για πρώιμα σημάδια μυοκαρδίτιδας μετά την ευρεία αναφορά της νόσου μετά τον εμβολιασμό, το έκανε καθυστερημένα - ειδικά δεδομένου ότι το ισραηλινό Υπουργείο Υγείας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό ήδη από τον Φεβρουάριο του 2021 και ότι, μόλις τα παιδιατρικά εμβόλια COVID έλαβαν έγκριση, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν παιδιά εμβολιασμένα με mRNA COVID να καταρρέουν, και ακόμη και πεθαίνουν, κατά τη διάρκεια της κανονικής άσκησης.


Το CDC και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης απέκρυψαν ότι η μυοκαρδίτιδα ήταν μια ανησυχία που σχετίζεται με το εμβόλιο και η κυβέρνηση Μπάιντεν, σε συνεργασία με εταιρείες κοινωνικών μέσων, λογοκρίνει ενεργά ή ακύρωσε άτομα που μοιράστηκαν ευρήματα μυοκαρδίτιδας. Τα Twitter Files έδειξαν πώς το Twitter, με τη βοήθεια του Λευκού Οίκου, νόθευσε τη συζήτηση για τον COVID [https://legalinsurrection.com/2022/12/twitter-files-covid-edition-how-twitter-rigged-the-covid-debate-with-help-from-the-white-house/], ενώ το YouTube, επίσης με τη βοήθεια του Λευκού Οίκου του Τζο Μπάιντεν, λογοέκρινε την «παραπληροφόρηση» των εμβολίων, η οποία αποδείχθηκε πραγματική. [https://www.foxbusiness.com/politics/white-house-worked-youtube-censor-covid-19-vaccine-misinformation-house-judiciary-committee]


Το πιο κατακριτέο είναι η συγκάλυψη από το CDC και το FDA, συμπεριλαμβανομένης της τότε διευθύντριας του CDC Δρ Rochelle Walensky. [https://dailyclout.io/46-pages-foiaed-from-cdc-leaders-2021-reveal-fauci-collins-white-house-nih-hhs/] Οι Αμερικανοί εμπιστεύτηκαν αυτούς τους κυβερνητικούς υπαλλήλους των ΗΠΑ για να προστατεύσουν αυτούς και τις οικογένειές τους από βλάβες που σχετίζονται με φάρμακα.


Απέτυχαν σε αυτή την ευθύνη.



Αναγνώριση: Δρ Joe και Barbara Gehrett για την παροχή σημειώσεων σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου FOIA'd.





ΠΗΓΗ: Report 94: Pfizer Secretly Studied a Heart Damage Marker, Troponin I, in Five- to 15-Year-Olds, Following mRNA COVID Vaccination in 2021. (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ανείπωτη θλίψη στις Ένοπλες Δυνάμεις: Πέθανε ο 35χρονος σμηναγός Γιώργος Αναγνώστου


Μπορεί η δηλητηρίαση από ηλεκτρομαγνητικά πεδία να αντιστραφεί;
Προοπτική από έναν επαγγελματία αποκατάστασης EMF | Γιατί δεν υπάρχει ασφαλές επίπεδο ασύρματης ακτινοβολίας | Πολιτισμικά εμπόδια που περιβάλλουν την ηλεκτρομαγνητική τοξικότητα


Γιατί τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία χαμηλού επιπέδου είναι πιο επικίνδυνα
Ιστορικό ασύρματης σύνδεσης | Το 1-2 Punch του ELF + RF | Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το EMF της καρδιάς μας για να θεραπεύσουμε


Το τεχνητό κρέας μπορεί να προκαλέσει «καρκίνο turbo» στους ανθρώπους
Το κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο, και διαφημίζεται ως το «cruelty-free» τρόφιμο του μέλλοντος, από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μέχρι τους μεγάλους του Χόλλυγουντ όπως ο Leonardo DiCaprio, θα μπορούσε να έχει ένα θανατηφόρο πρόβλημα, σύμφωνα με νέα έκθεση του Bloomberg.


Οι «τρανς άνδρες» μπορούν να έχουν ωορρηξία ακόμα και μετά από θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης
Μια νέα μελέτη δείχνει ότι οι γυναίκες που λαμβάνουν τεστοστερόνη για τη «μετάβασή» τους και δεν έχουν πλέον έμμηνο ρύση μπορούν ακόμα να μείνουν έγκυες.


Η σιωπηλή επιδημία που κατατρώει την ψυχή
Η αύξηση του χρόνου οθόνης, ειδικά μεταξύ των εφήβων, γίνεται μια σιωπηλή επιδημία που μπορεί να έχει βαθύ αντίκτυπο στην ψυχική ευεξία και τις κοινωνικές δεξιότητες.


Εμβόλιο έρπητα ζωστήρα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο υποτροπής οφθαλμικού έρπητα ζωστήρα
Δεδομένου ότι το εμβόλιο διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, μπορεί να προκαλέσει το σώμα να στοχεύσει υπολείμματα που σχετίζονται με ιούς στο μάτι, οδηγώντας σε επανεμφάνιση του οφθαλμικού έρπητα ζωστήρα.


XXL μελέτη με σχεδόν 100 εκατομμύρια εμβολιασμένα άτομα αποκαλύπτει πολλές παρενέργειες
Οι διαταραχές πήξης του αίματος ανιχνεύθηκαν τρεις φορές συχνότερα από το αναμενόμενο σε εμβολιασμένα άτομα.


Εμβόλια mRNA: Σύνδεση με ασθένειες prion λόγω σφαλμάτων ανάγνωσης;
Αρκετές μελέτες συνδέουν τα εμβόλια mRNA με ασθένειες που μοιάζουν με πρίον. Αυτές περιλαμβάνουν ασθένειες prion όπως η νόσος Creutzfeldt-Jakob και η νόσος του Alzheimer.





ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΘΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ


ΕΛΛΑΔΑ:
Διεύθυνση: n/a
Country Office Ιστότοπος: www.euro.who.int/en/countries/greece


ΚΥΠΡΟΣ:
Διεύθυνση: n/a
Δικτυακός τόπος του Γραφείου Χώρας: www.euro.who.int/en/countries/cyprus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!