Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

'Woke' μία λατρεία θανάτου: Το Google AI Chatbot που διευθύνεται από τη CIA παραδίδει περιεχόμενο "διαφορετικότητας" που αντιστρέφει την πραγματικότητα



Όταν το "1984" συναντά την Ηλιθιοκρατία


Ο τεχνολογικός κόμβος "Don't be evil" Deep State, γνωστός και ως Google, γνωστός και ως Alphabet, διατάχθηκε για άλλη μια φορά να αποθαρρύνει και να εξοργίσει τη φθίνουσα βάση χρηστών του.

Το υπερδιαφημισμένο μαρξιστικό chatbot AI Gemini της Google διαστρέφει σκόπιμα την πραγματικότητα με τη λειτουργία δημιουργίας εικόνων. Για παράδειγμα, οι ιδρυτές πατέρες της Αμερικής όπως ο George Washington είναι τώρα μαύροι, ο πάπας είναι τώρα γυναίκα, οι Βίκινγκς είναι επίσης μαύροι, οι παίκτες του NHL είναι γυναίκες και ούτω καθεξής.

Αυτή η παράλογη προπαγανδιστική ώθηση του Βιομηχανικού Συμπλέγματος Πληροφοριών που αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη τρίτης κατηγορίας εξυπηρετεί παρόμοιο σκοπό με το «Εμπιστευτείτε την επι$τήμη», «Ασφαλές και αποτελεσματικό», «Οι ζωές των μαύρων μετράνε», «Κλιματική αλλαγή», την αποστείρωση, την ατζέντα ακρωτηριασμού σώματος και μυαλού των ΛΟΑΤΚΙ+ και όλα τα άλλα κρατικιστικά συστήματα πλύσης εγκεφάλου των πολιτικών ταυτότητας.

Κάθε αρχείο έχει καταστραφεί ή παραποιηθεί, κάθε βιβλίο έχει ξαναγραφτεί, κάθε εικόνα έχει ξαναζωγραφιστεί, κάθε άγαλμα και δρόμος και κτίριο έχει μετονομαστεί, κάθε ημερομηνία έχει αλλάξει. Και αυτή η διαδικασία συνεχίζεται μέρα με τη μέρα και λεπτό με το λεπτό. Η Ιστορία έχει σταματήσει.

Τίποτε δεν υπάρχει εκτός από ένα ατελείωτο παρόν στο οποίο το κόμμα έχει πάντα δίκοιο.

— George Orwell, 1984 (συγγραφέας και μέλος της Fabian Society που μας προειδοποίησε για τον τεχνοκομιτισμό που επιβάλλεται στον κόσμο σήμερα)

Όταν κάποιος ρωτά το Gemini γιατί εμπλέκεται σε ιστορική απάτη, αυτό το αριστερό προγραμματισμένο chatbot απαντά ότι «στοχεύει να παρέχει μια πιο ακριβή και περιεκτική (!!!!!) αναπαράσταση του ιστορικού πλαισίου».

Σε αυτό το σημείο, όποιος αναζητά «ακριβείς» και «περιεκτικές» απαντήσεις από το Gemini αξίζει αυτό που παίρνει, αλλά, με την πάροδο του χρόνου, οι ελεύθερες αγορές θα απορρίψουν αυτή την ηλιθιότητα, ακόμη και αν ένα σημαντικό ποσοστό των γενετικά τροποποιημένων και υπό πλύση εγκεφάλου χρήσιμων ηλιθίων παίζουν το παιχνίδι απερίσκεπτα. Επειδή ακόμη και οι πιο κατηχημένοι ανόητοι τελικά ξυπνούν ή υποκύπτουν στη δημοκτονία.

Πώς λειτουργεί αυτή η απάτη του ιδεολογικού κρατικού μηχανισμού:



Πώς μπορεί κανείς να ξεχάσει όταν η Google προσπάθησε να καταπολεμήσει την «παραπληροφόρηση» σε όλα όσα είχαν να κάνουν με το PSYOP-19, που δεν περιορίζονται στη μάσκα MK Ultra, τα δολοφονικά lockdown, τα ιατροκτόνα νοσοκομειακά πρωτόκολλα και τα «εμβόλια» βιολογικών όπλων αργής θανάτωσης διαδίδοντας τη δική τους κατάφωρη παραπληροφόρηση;

Παραπληροφόρηση που έχει αποδειχθεί αδιαμφισβήτητα ότι είναι ψευδής.

Και τώρα έχουν αναπτύξει τις πιο πρόσφατες εκστρατείες παρεμβολής κουλτούρας τους τυλιγμένες σε επωνυμία AI με την ελπίδα ότι υπάρχουν αρκετοί ψυχικά ασθενείς και εξαπατημένοι άνθρωποι που θα τσιμπήσουν το παραμύθι για τις τελευταίες παραλλαγές του "Εμπιστευτείτε τα (_____)" και τα κραυγαλέα ψέμματα σε κοινή θέα. Δηλαδή:




Είναι ακριβώς αυτή η δια βίου «εκπαίδευση» εκ μέρους της CIA, ή μάλλον ορθότερα η δια βίου κατήχηση των σκλάβων, στα επίπεδα εκπαίδευσης και ποπ κουλτούρας που επέτρεψε όλες αυτές τις τεχνοκρατικές μαλακίες.



Εκτός από το ότι όλα λειτουργούν ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο. Δηλαδή, να διαιρέσει και να κατακτήσει τον νου και να κατακερματίσει περαιτέρω την κοινωνία κατευθείαν σε έναν εμφύλιο πόλεμο που τελικά οδηγεί σε μόνιμο στρατιωτικό νόμο, έτσι ώστε οι νέες εκλογές να μην χρειαστεί να κλαπούν με ψεύτικες ψήφους.




Διότι, στη σημερινή Ηλιθιοκρατία οι παγκοσμιοποιητές ποντάρουν κάτα κάποιο βαθμό οι γελοιότητές τους να χρησιμεύσουν τελικά ως η σπίθα που θα ξεκινήσειάλλη μία άλλη αιματηρή επανάσταση, και αυτή η ψεύτικη πραγματικότητα των 'deepfake' ειδήσεων την οποία αντιστρέφει το chatbot Gemini, είναι μόνο ένα από τα πολλά μέρη αυτού του μεγάλου psyop-Great Reset.


Σε θέλουν νεκρό.



ΜΗΝ συμμορφώνεσαι.


ΠΗΓΗ: Wokism is Deathism: CIA-Run Google AI Chatbot Delivers Reality Inverting "Diversity" Content (2ndsmartestguyintheworld.com)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πιστεύει η Google AI ότι οι λευκοί δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ; | Redacted με τη Natali και τον Clayton Morris

3 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=InBg4ZI9Vl4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Maria Denaxa

    Αφού ξεκοκάλισαν τα ασημικά, σειρά τώρα θα πάρουν οι καταθέσεις των Ευρωπαίων! Το θρίλερ που λέγεται Ευρώπη έχει και συνέχεια => 🇫🇷 «Δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ βρίσκονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ευρωπαίων.
    Οι προτάσεις μου για την αξιοποίησή τους υπέρ της κλιματικής μετάβασης, των επιχειρήσεων και της κυριαρχίας μας» Μπρουνό Λεμέρ Υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας

    https://twitter.com/mdenaxa/status/1761090481880973640

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψηφιακή ταυτότητα για ανθρώπους ΚΑΙ για κτίρια! Προχωράει το σχέδιο!
    https://rumble.com/v4f68ju-267349962.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!