Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Το «Turbo-AIDS» πρόκειται να σκοτώσει δισεκατομμύρια μετά την κυκλοφορία της «Ασθένειας 'X'», προειδοποιεί πληροφοριοδότης του Gates (ΒΙΝΤΕΟ)


https://www.techarp.com/science/bill-gates-kill-turbo-aids/

Η παγκόσμια ελίτ χρησιμοποιεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός για να καυχηθεί για μια σειρά νέων εμβολίων που ισχυρίζονται ότι θα τους επιτρέψουν να αλλάξουν τον κόσμο.

Η χρονική στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι πιο ύποπτη, με τη λεγόμενη Ασθένεια 'Χ' να καταδιώκει τον πλανήτη, ενώ η ελίτ εργάζεται σε ένα νέο εμβόλιο για μια ασθένεια που προφανώς δεν υπάρχει.

Αν η πανδημία του Covid μας δίδαξε κάτι, είναι ότι τα νέα εμβόλια πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά και η παγκόσμια ελίτ είναι αποφασισμένη να ερημώσει τον κόσμο.

Το νέο εμβόλιο HIV του Bill Gates έχει το 

AIDS ως πιθανή παρενέργεια, γεγονός που εγείρει το ερώτημα - είναι η ασθένεια 'X' απλώς VAIDS ντυμένη με φανταχτερά νέα ρούχα;


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΔΩ:

https://rumble.com/v48t24u-turbo-aids-set-to-kill-billions-after-disease-x-rollout-gates-insider-warns.html



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Την γρίπη των χοίρων την θυμάστε?στον 19 ήταν πιο οργανωμένη στην Χ θα μας τραβάνε από τα κρεβάτια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!