Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Εκρηκτική έρευνα αποκαλύπτει τον μυστικό έλεγχο μιας παγκόσμιας σκιώδους κυβέρνησης σε «εκλεγμένες» κυβερνήσεις και φορείς δημόσιας υγείας, σφυρηλατώντας ένα παγκόσμιο καθεστώς εμβολίων

https://sentinelksmo.org/the-shadow-government-in-the-city-of-overland-park/

https://foreignpolicy.com/projects/shadow-government/

https://stock.adobe.com/gr_en/images/conspiracy-theory-illuminati-shadow-government-generative-ai/592107221


Οι ίδιες οργανώσεις που ενδιαφέρονται για τους εμβολιασμούς σήμερα είχαν επίσης μεγάλη επιρροή στο να τεθούν οι βάσεις πριν από δεκαετίες. Οι άνθρωποι τείνουν να σκέφτονται αυτούς τους μεγάλους και γνωστούς οργανισμούς - όπως το Ίδρυμα Rockefeller, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, η UNICEF. CDC, GAVI, USAID και η Παγκόσμια Τράπεζα - ως ανεξάρτητες μεταξύ τους, όμως δεν είναι. Αποτελούν μέρος μιας υποδομής εμβολίων – ενός παγκόσμιου καθεστώτος εμβολίων. Ή, όπως το περιγράφει η "Nations in Action", η σκιώδης κυβερνητική αρχιτεκτονική των εμβολίων.

Η κυβερνητική αρχιτεκτονική διευθύνεται από πλούσιους επενδυτές που έχουν δημιουργήσει κεφάλαια και ιδρύματα τα οποία στη συνέχεια συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες χρηματοδότησης, ενώ είναι επίσης υπεύθυνοι για να βοηθήσουν τους πολιτικούς να εκλεγούν ή να τοποθετηθούν στο αξίωμα. Ταυτόχρονα, τα ιδρύματα κάνουν δωρεές σε διεθνείς οργανισμούς, δίνοντας στα ιδρύματα πρόσβαση και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κατευθύνουν τους οργανισμούς προς ορισμένα συμπεράσματα.

Εν ολίγοις, πλούσιοι οργανισμοί και άτομα αναγκάζουν εσάς και την κυβέρνησή σας να πληρώσετε και να εφαρμόσετε ιδιωτικά συμφέροντα μέσω δημόσιων πολιτικών. Πολιτικές που προσανατολίζονται προς ένα προκαθορισμένο συμπέρασμα που είναι προς όφελος αυτών των πλούσιων συμφερόντων.

Τι είναι η Παγκόσμια Σκιώδης Κυβέρνηση;

Σύμφωνα με τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο και πρόεδρο του RDH Philippe Argillier, η σκιώδης κυβέρνηση είναι η πραγματική κυβέρνηση που δίνει επίσημες εντολές στην εκλεγμένη κυβέρνηση. Υπάρχει μια εξαιρετικά ισχυρή οντότητα πίσω από τη σκηνή που περιλαμβάνει άτομα με μεγάλη επιρροή τόσο στη χρηματοδότηση όσο και στην πολιτική, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων αρχηγών κρατών.

«Συνολικά, 38 άτομα διαχειρίζονται την καθημερινή ζωή 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων στη Γη... Η κυβέρνηση Μπάιντεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο της σκιώδους κυβέρνησης. Μπορώ να το επιβεβαιώσω χωρίς κανένα δισταγμό με βάση τις πληροφορίες που έχω», δήλωσε ο Argillier στο Nations in Action.

Nations in Action: Ο Philippe Argillier εξηγεί τη σκιώδη κυβέρνηση και τη δυναμική δύναμη των τραπεζών δεδομένων, 16 Οκτωβρίου 2021 (επιμέλεια SGT News Network, 2 λεπτά)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την 20λεπτη συνέντευξη 'Global Leaders Strategise Ending the Shadow Government' Part I ΕΔΩ όπου ο Philippe Argillier εξήγησε τη σκιώδη κυβέρνηση και τη δυναμική δύναμη των τραπεζών δεδομένων που έχει στην κατοχή του.

Ο Argillier εξήγησε ότι η σκιώδης κυβέρνηση είναι σχεδόν σαν μια εταιρεία με βραχυπρόθεσμη, μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ατζέντα. Τις περισσότερες φορές η επιρροή τους βασίζεται στην οικονομία ή στο χρήμα. Αλλά συνήθως, η επιρροή τους κατευθύνεται σε γεωπολιτικές συμφωνίες, με στρατιωτική επέμβαση αν χρειαστεί, μαζί με μερικές από τις πιο ισχυρές χώρες. Για παράδειγμα, οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Γαλλία είναι οι πιο ισχυρές χώρες που συνεργάζονται με τη σκιώδη κυβέρνηση στο παρασκήνιο.

Για να κατανοήσουμε τη σκιώδη κυβέρνηση, πρέπει να κατανοήσουμε τα άτομα πίσω από τη σκιώδη κυβέρνηση, δήλωσε ο Argillier. «Αυτά τα άτομα [είναι τόσο πλούσια που] έχουν χάσει κάθε αίσθηση συνείδησης, οποιεσδήποτε αξίες... Όταν είσαι στην κορυφή, στην κορυφή [όπως] πιστεύουν ότι είναι, [λένε] «ας δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο, ας αποφασίσουμε για λογαριασμό 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων στη Γη». Είναι σχεδόν σαν να παίζεις ένα παιχνίδι Monopoly, όπου αποφασίζεις ποιο θα είναι το μεγάλο επόμενο βήμα. Μέχρι στιγμής, έχει δουλέψει γιατί με αυτά τα χρήματα μπορείς να αγοράσεις ό,τι θέλεις».

Στο δεύτερο μέρος, ο Argillier είπε ότι γνώριζε ποια ήταν τα περισσότερα από τα 38 άτομα πίσω από τη σκιώδη κυβέρνηση, αλλά δεν αποκάλυψε τα ονόματά τους.

Περαιτέρω πόροι:

Το παγκόσμιο καθεστώς εμβολίων

Γιατί η γραφειοκρατία των ΗΠΑ υποβαθμίζει το ενδεχόμενο ο Covid να είναι ένας ιός που διέρρευσε από εργαστήριο, δημιουργήθηκε τεχνητά όταν χρηματοδοτούσε την έρευνα φαρμάκων/ιών στις ΗΠΑ και την Κίνα για πάνω από μια δεκαετία πριν ξεκινήσει η «πανδημία» του Covid;

Γιατί έκλεισε η πιθανότητα ενός κορωνοϊού που διέρρευσε στο εργαστήριο στον δημόσιο διάλογο από τους κυβερνητικούς θεσμούς των ΗΠΑ, τα μέσα ενημέρωσης και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ("ΠΟΥ") όταν, για παράδειγμα, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ ("NIH") Υπηρεσία Μείωσης Απειλών Άμυνας ("DTRA"), Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών ("HHS") και το Υπουργείο Άμυνας ("DoD") χρηματοδοτούσαν την έρευνα της EcoHealth Alliance του Peter Daszak για τους κορωνοϊούς νυχτερίδων για δεκαετίες; συμπεριλαμβανομένης της έρευνας στο Wuhan της Κίνας;

Στο παρακάτω βίντεο, ένας ερευνητής από το Nations in Action παρουσίασε έγγραφα που, όταν ληφθούν μαζί, παρέχουν μια απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα.

(ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ)

Shadow Government Architecture: The Vaccine Perspective – NIA Research Team, 22 Αυγούστου 2022 (62 λεπτά)

Ακολουθούν σημειώσεις από την παραπάνω παρουσίαση. Όπου είναι δυνατόν, έχουμε προσθέσει συνδέσμους προς τα αναφερόμενα έγγραφα. Ξεκινώντας από τη χρονική σήμανση 21:25, τα Έθνη σε Δράση συζήτησαν το παγκόσμιο καθεστώς εμβολίων.

Ιστορικό του προγράμματος εμβολίων CDC

Οι ίδιες οργανώσεις που ενδιαφέρονται για τους εμβολιασμούς σήμερα είχαν επίσης μεγάλη επιρροή στο να τεθούν οι βάσεις «πηγαίνοντας αρκετά πίσω».

Κατά την περίοδο από τη δεκαετία του 1940 έως σήμερα, υπήρξε σταθερή αύξηση του αριθμού των συστάσεων εμβολιασμού από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ ("CDC"). Επί του παρόντος, πριν από τον Covid, το πρόγραμμα εμβολιασμού CDC συνιστά τουλάχιστον 45 δόσεις εντός των πρώτων 18 ετών ζωής.

Shadow Government Architecture: The Vaccine Perspective, NIA Research, 22 Αυγούστου 2022

Στη δεκαετία του 1980, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αγόραζε μεταξύ 52% και 55% των παιδικών εμβολιασμών που διανεμήθηκαν στις ΗΠΑ. Στα δέκα χρόνια μεταξύ 1988 και 1997, το κόστος των εμβολίων διπλασιάστηκε από 100 σε 200 δολλάρια ανά παιδί μέχρι την ηλικία των 6 ετών. Το σωρευτικό κόστος διπλασιάστηκε και πάλι, από 200 δολλάρια σε σχεδόν 400 δολλάρια ανά παιδί, σε λιγότερο από πέντε χρόνια μεταξύ 1997 και 2001. Η εισαγωγή του συζευγμένου πνευμονιοκοκκικού εμβολίου στο πρόγραμμα για βρέφη είχε ως αποτέλεσμα έναν άλλο διπλασιασμό των δημόσιων δαπανών, από 500 εκατομμύρια δολλάρια σε 1 δισεκατομμύριο δολλάρια, μεταξύ 2000 και 2002.

Αυτές οι πληρωμές πραγματοποιήθηκαν από το Πρόγραμμα Επιδομάτων Εμβολίου για Παιδιά. Η πρόσφατη νομοθεσία για τον Covid δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα δικαιωμάτων, βασισμένο στο Πρόγραμμα Δικαιωμάτων Εμβολίου για Παιδιά, που ονομάζεται Πρόγραμμα Εμβολίου για Ενήλικες με αρχική χρηματοδότηση 25 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.

Οι Ροκφέλερ δημιουργούν μια ομάδα εργασίας

Η δεκαετία του 1980 σηματοδότησε ένα σημείο καμπής για το καθεστώς εμβολιασμού με αιχμή του δόρατος την Ειδική Ομάδα για την Παιδική Επιβίωση και Ανάπτυξη. Η ειδική ομάδα συστάθηκε για να συντονίσει τις δραστηριότητες ανοσοποίησης των μεγάλων διεθνών οργανισμών. Ήταν μια συνεργασία μεταξύ διαφόρων υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών («ΟΗΕ») και του Ιδρύματος Ροκφέλερ.

Το 1983, ο νόμος περί αποζημίωσης εμβολίων εισήχθη στο Κογκρέσσο. Και το 1986, ο Εθνικός Νόμος για τους Τραυματισμούς από Παιδικά Εμβόλια ("NCVIA") έγινε νόμος. Εν ολίγοις, αυτός ο νόμος κατέστησε την ευθύνη για τραυματισμό εμβολίων ευθύνη της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ενώ τα κέρδη για τα εμβόλια πήγαν στη Big Pharma. Ως αποτέλεσμα, και δεν αποτελεί έκπληξη, τις επόμενες δεκαετίες, υπήρξε τεράστια αύξηση του αριθμού των συνιστώμενων εμβολίων. Στο πλαίσιο του NCVIA, δημιουργήθηκε το Εθνικό Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυματισμών Εμβολίων ("NVICP").

Μετά τη θέσπιση του NCVIA, η Πρωτοβουλία Παιδικού Εμβολίου ιδρύθηκε το 1990. Οι χορηγοί περιελάμβαναν την Παγκόσμια Τράπεζα, το Ίδρυμα Rockefeller, τον ΠΟΥ, το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά ("UNICEF") και το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών ("UNDP"). Είχε διάφορους στόχους, τρεις από τους οποίους ήταν: κινητοποίηση σημαντικά μεγαλύτερων πόρων για την εισαγωγή εμβολίων, ιδίως στις αναπτυσσόμενες χώρες· πρωτοφανή επίπεδα συνεργασίας· και, αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση σχετικά με την υψηλή αξία των εμβολίων.

Shadow Government Architecture: The Vaccine Perspective, NIA Research, 22 Αυγούστου 2022 (χρονική σήμανση 28:57)

Το καθεστώς εμβολίων γίνεται παγκόσμιο

Το 2000, δημιουργήθηκε η Παγκόσμια Συμμαχία για το Εμβόλιο και την Ανοσοποίηση ("GAVI"), υπό την ηγεσία του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates. Σκοπός της GAVI είναι να διευκολύνει τον εμβολιασμό στις αναπτυσσόμενες χώρες σε συνεργασία με τον ΠΟΥ, τη UNICEF, την Παγκόσμια Τράπεζα, τη βιομηχανία εμβολίων, ερευνητικούς και τεχνικούς οργανισμούς, το Ίδρυμα Gates και άλλους ιδιώτες φιλάνθρωπους. Οι άλλοι ιδιώτες φιλάνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεται η GAVI είναι όπως επισημαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Χαρτογράφηση της εξέλιξης των προσεγγίσεων που χρησιμοποιούνται από την Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και τις Ανοσοποιήσεις (GAVI), BMC Public Health, 30 Νοεμβρίου 2015

Το 2003, το Ίδρυμα Γκέητς ανέπτυξε μια έκθεση που δείχνει την ανάγκη δημιουργίας συμμαχιών δημόσιου-ιδιωτικού τομέα για την προώθηση της ατζέντας εμβολιασμού. Η έκθεση είχε τίτλο «Παγκόσμιες εταιρικές σχέσεις για την υγεία: Αξιολόγηση των συνεπειών της χώρας». Ανέφερε ότι «μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που χρησιμοποιήθηκαν για τη μέτρηση της επιτυχίας περιελάμβαναν το συνολικό ποσοστό εμβολιασμού των πληθυσμών». Με άλλα λόγια, η ώθηση προς τους ιδιωτικούς οργανισμούς να επωφεληθούν παγκοσμίως μέσω του εμβολιασμού δημόσιας πολιτικής είχε αρχίσει να τεκμηριώνεται.

Το 2005, υπήρξε μια άλλη ώθηση από το καθεστώς εμβολίων. Ο ΠΟΥ δημοσίευσε το «Παγκόσμιο Όραμα και Στρατηγική Ανοσοποίησης» σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ροκφέλερ, το Ίδρυμα Γκέιτς, τη UNICEF. CDC, GAVI, USAID και την Παγκόσμια Τράπεζα. Ένα από τα οράματα ήταν ότι η ανοσοποίηση θεωρήθηκε ως «ένα σημαντικό στοιχείο των προσπαθειών για την επίτευξη των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας».

Global Immunisation Vision and Strategy 2006-2015, ΠΟΥ, Οκτώβριος 2005

Οι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι οι οργανώσεις που αναφέρονται παραπάνω είναι ανεξάρτητες και στέκονται μόνες τους. Αλλά όλοι αυτοί οι οργανισμοί αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης υποδομής – ο ΠΟΥ, η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ είναι εξειδικευμένοι οργανισμοί του ΟΗΕ και η UNICEF είναι ένα πρόγραμμα και ταμείο του ΟΗΕ. Πολλές από τις οργανώσεις που αναφέρονται στην παρουσίαση του Nations in Action είναι κομμάτια της συνολικής υποδομής των Ηνωμένων Εθνών (βλ. εικόνα παρακάτω).


Shadow Government Architecture: The Vaccine Perspective, NIA Research, 22 Αυγούστου 2022 (χρονική σήμανση 33:37)

Η δεκαετία των εμβολίων

Το 2010, το Ίδρυμα Γκέητς δημιούργησε έναν οδικό χάρτη για να κάνει τα έτη από το 2010 έως το 2020 τη «δεκαετία των εμβολίων». Λίγο αργότερα, την 1η Μαΐου 2010, το Ίδρυμα Ροκφέλερ δημοσίευσε το «Σενάρια για την Τεχνολογία και τη Διεθνή Ανάπτυξη», μέσα στο οποίο υπάρχει ένα σενάριο με τίτλο «Lock Step». Το σενάριο Lock Step ανέφερε:

«Προκειμένου να προστατευθούν από την εξάπλωση ολοένα και πιο παγκόσμιων προβλημάτων – από πανδημίες και διακρατική τρομοκρατία έως περιβαλλοντική κρίση και αυξανόμενη φτώχεια – οι ηγέτες σε όλο τον κόσμο πήραν μια πιο σταθερή λαβή στην εξουσία».

Το 2011, ο Daszak έγραψε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο ScienceDirect με τίτλο «Η αναζήτηση νοήματος στην ανακάλυψη ιών».

Η αναζήτηση νοήματος στην ανακάλυψη ιών, ScienceDirect, Δεκέμβριος 2011

Τα επόμενα χρόνια, ο Daszak και ο Κινέζος συνάδελφός του Shi Zhengli, γνωστή και ως «γυναίκα νυχτερίδα» ή «κυρία νυχτερίδα», θα ανακαλύψουν και θα απομονώσουν περισσότερους από 100 μοναδικούς κορωνοϊούς, οι οποίοι, σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του Daszak, μπορούν εύκολα να χειραγωγηθούν στο εργαστήριο.

Ένα αντίγραφο μιας παρουσίασης του 2015 που έδωσε ο Daszak στις Εθνικές Ακαδημίες Επιστήμης, Μηχανικής και Ιατρικής έδειξε το έργο της EcoHealth Alliance σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από διάφορες αμερικανικές υπηρεσίες. Η έρευνα περιελάμβανε λοιμώξεις σε εξανθρωπισμένα ποντίκια και έρευνα κέρδους λειτουργίας κορωνοϊού χρησιμοποιώντας ανθρώπινους υποδοχείς ACE2, την πρωτεΐνη στην επιφάνεια ενός κυττάρου στην οποία συνδέεται η πρωτεΐνη ακίδα SARS-CoV-2.


Εικόνα που συντάχθηκε από την παρουσίαση που έδωσε ο Peter Daszak στις Εθνικές Ακαδημίες Επιστημών, Μηχανικής και Ιατρικής
Shadow Government Architecture: The Vaccine Perspective, NIA Research, 22 Αυγούστου 2022 (χρονική σήμανση 19:30)

Ως πρόσθετη απόδειξη της χρηματοδότησης πίσω από την έρευνά του, στο τέλος του άρθρου του Daszak το 2011, ανέφερε τις οργανώσεις που χρηματοδότησαν την έρευνα του Daszak και του συν-συγγραφέα του, Δρ Lipkin:

Το έργο του Peter Daszak υποστηρίζεται από το βραβείο NIAID Non-biodefense emerging infectious disease research opportunities award 1 R01 AI079231, ένα βραβείο NIH / NSF 'Ecology of Infectious Diseases' από το Fogarty International Centre 2R01-TW005869, το Ίδρυμα Rockefeller, το Google.org, το βραβείο NSF Human and Social Dynamics 'Agents of Change' (SES-HSD-AOC BCS-0826779) και γενναιόδωρη υποστήριξη του αμερικανικού λαού μέσω του Οργανισμού Διεθνών Μεταφορών των Ηνωμένων Πολιτειών Ανάπτυξη (USAID) Αναδυόμενες πανδημικές απειλές ΠΡΟΒΛΕΨΗ. Το περιεχόμενο είναι ευθύνη των συγγραφέων και δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα τις απόψεις της USAID ή της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Το έργο του Δρ Lipkin υποστηρίζεται από επιχορηγήσεις από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (AI057158, AI0793231, AI070411, EY017404), το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το USAID PREDICT και την Υπηρεσία Μείωσης Αμυντικών Απειλών. [η έμφαση δική μας]

Η αναζήτηση νοήματος στην ανακάλυψη ιών, ScienceDirect, Δεκέμβριος 2011

Τον Μάιο του 2012, εγκρίθηκε το Παγκόσμιο Σχέδιο Δράσης για τα Εμβόλια 2011-2020 για την επίτευξη του οράματος του Ιδρύματος Gates για τη «δεκαετία των εμβολίων». Το σχέδιο καθοδηγήθηκε από το Ίδρυμα Gates, την GAVI, τον ΠΟΥ, τη UNICEF, τη Συμμαχία Αφρικανών Ηγετών για την Ελονοσία και το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ ("NIAID").

Περαιτέρω πόροι:

Η περιστρεφόμενη πόρτα

Το 2013, η Τεχνική Συμβουλευτική Ομάδα ("TAG") για τις ασθένειες που προλαμβάνονται με εμβολιασμό κυκλοφόρησε ένα έγγραφο από μια συνάντηση με το σύνθημα "εμβολιασμός μια κοινή ευθύνη". Στόχος της συνάντησης ήταν η έκδοση συστάσεων για την αντιμετώπιση των σημερινών και μελλοντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τα εθνικά προγράμματα ανοσοποίησης στην Αμερική. Μέρος της ομάδας TAG του 2013 ήταν εκπρόσωποι από το Εθνικό Κέντρο Ανοσοποίησης και Αναπνευστικών Ασθενειών ("NCIRD"), το Υπουργείο Υγείας του Καναδά, το Ίδρυμα Rockefeller και το NIH.

Shadow Government Architecture: The Vaccine Perspective, NIA Research, 22 Αυγούστου 2022 (χρονική σήμανση 41:57)

Κοιτάζοντας τα άτομα που υπέγραψαν το έγγραφο TAG του 2013, βλέπουμε την περιστρεφόμενη πόρτα των ατόμων που κινούνται μεταξύ τριών οργανισμών - του Ιδρύματος Rockefeller, της GAVI και του ΠΟΥ - και εθνικών φορέων δημόσιας υγείας.

Η Anne Schuchat, η οποία υπέγραψε εκ μέρους του NCIRD, είναι επί του παρόντος μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας Κινδύνων για την Υγεία του ΠΟΥ και μέλος της Παγκόσμιας Συμβουλευτικής Επιτροπής Αναδυόμενων Λοιμωδών Νοσημάτων του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ. Προηγουμένως ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της GAVI και της Επιτροπής Προγράμματος και Πολιτικής της GAVI και της Επιτροπής Ελέγχου και Οικονομικών. Έτσι, ήρθε από το GAVI για να γίνει αξιωματούχος του CDC ως διευθυντής του NCIRD και στη συνέχεια έγινε σύμβουλος του ΠΟΥ.

Η Arlene King, η οποία υπέγραψε εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας του Καναδά, ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της GAVI Alliance και στη συνέχεια έγινε επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Υπουργείου Υγείας του Οντάριο. Έτσι, μετακόμισε από την GAVI στην καναδική κυβέρνηση.

Η Jeanette Vega, η οποία υπέγραψε εκ μέρους του Ιδρύματος Rockefeller, ήταν πρώην διευθύντρια της Εθνικής Υπηρεσίας Δημόσιας Ασφάλισης Υγείας της Χιλής (FONASA) των Rockefellers. Προηγουμένως ήταν Διευθύντρια στον ΠΟΥ και στη συνέχεια ήταν Υφυπουργός Υγείας στη Χιλή. Μετά την αποχώρησή της από το Ίδρυμα Ροκφέλερ έγινε διευθύντρια της Εθνικής Υπηρεσίας Δημόσιας Ασφάλισης Υγείας της Χιλής και αργότερα υπουργός Κοινωνικής Ανάπτυξης. Έτσι, μετακόμισε από τον ΠΟΥ στην κυβέρνηση της Χιλής, στη συνέχεια στο Ίδρυμα Ροκφέλερ και πίσω στην κυβέρνηση της Χιλής.

Ο Roger Glass, ο οποίος υπέγραψε εκ μέρους του Διεθνούς Κέντρου Fogarty του NIH, έλαβε το βραβείο Albert B. Sabin Gold Medal το 2015, το οποίο απονέμεται από το Sabin Vaccine Institute που ιδρύθηκε το 1993 για να συνεχίσει το έργο ανάπτυξης και προώθησης εμβολίων. Ο Sabin ήταν περισσότερο γνωστός για την ανάπτυξη του από του στόματος εμβολίου πολιομυελίτιδας. Το 1934, ο Sabin διεξήγαγε έρευνα στο Ινστιτούτο Lister για την Προληπτική Ιατρική του Λονδίνου και στη συνέχεια εντάχθηκε στο Πανεπιστήμιο του Ινστιτούτου Rockefeller.

Το 2017, ο Rajiv Shah εξελέγη Πρόεδρος του Ιδρύματος Rockefeller. Προηγουμένως ήταν διευθυντής στο Ίδρυμα Gates και στη συνέχεια ήταν διαχειριστής της USAID υπό την κυβέρνηση Ομπάμα.

Παγκόσμια ετοιμότητα για πανδημίες

Τον Μάϊο του 2018, ο ΠΟΥ και η Παγκόσμια Τράπεζα σχημάτισαν το Παγκόσμιο Συμβούλιο Παρακολούθησης της Ετοιμότητας («GPMB»). Τον Σεπτέμβριο του 2018, η GPMB συγκάλεσε συνάντηση στον ΠΟΥ στη Γενεύη για να συζητήσει βασικά ζητήματα σχετικά με την παγκόσμια ετοιμότητα για πανδημίες. Το GPMB είχε αναθέσει μια μελέτη με αιχμή του δόρατος τη Σχολή Δημόσιας Υγείας Johns Hopkins Bloomberg. Τον Σεπτέμβριο του 2019, η GPMB δημοσίευσε έκθεση με τίτλο «Ετοιμότητα για πανδημία αναπνευστικών παθογόνων υψηλού αντίκτυπου».

Ετοιμότητα για πανδημία αναπνευστικών παθογόνων υψηλού αντίκτυπου, Σεπτέμβριος 2019, σ. 6

Τα συμπεράσματα της έκθεσης του 2019 περιελάμβαναν:


Ετοιμότητα για πανδημία αναπνευστικών παθογόνων υψηλού αντίκτυπου, Σεπτέμβριος 2019, Περίληψη συμπερασμάτων, σελ. 11

Ετοιμότητα για πανδημία αναπνευστικών παθογόνων υψηλού αντίκτυπου, Σεπτέμβριος 2019, Περίληψη συμπερασμάτων, σελ. 13

Οι υπογράφοντες και οι συνεισφέροντες στην έκθεση περιελάμβαναν τον Rick Bright του HHS και τον Jeremy Farrar του Wellcome Trust.
Shadow Government Architecture: The Vaccine Perspective, NIA Research, 22 Αυγούστου 2022 (χρονική σήμανση 50:28)

Πριν από την ένταξή του στο Ινστιτούτο Rockefeller, ο Rick Bright ήταν ο Αναπληρωτής Βοηθός Γραμματέας για την Ετοιμότητα και την Αντίδραση και ο Διευθυντής της Αρχής Προηγμένης Βιοϊατρικής Έρευνας και Ανάπτυξης ("BARDA"). Ήταν ο «πληροφοριοδότης» που πολέμησε την υδροξυχλωροκίνη ως θεραπεία για τον Covid. Στη συνέχεια, εγκατέλειψε την κυβερνητική υπηρεσία και τώρα είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Πρόληψης Πανδημίας στο Ίδρυμα Rockefeller.

Συνοψίζοντας, πλούσιοι οργανισμοί και ιδιώτες αναγκάζουν εσάς και την κυβέρνησή σας να πληρώσετε και να εφαρμόσετε ιδιωτικά συμφέροντα μέσω δημόσιων πολιτικών. Πολιτικές που προσανατολίζονται προς ένα προκαθορισμένο συμπέρασμα που είναι προς όφελος αυτών των πλούσιων παγκόσμιων συμφερόντων.

Περαιτέρω ανάγνωση:

Απεικόνιση της δομής του καθεστώτος εμβολίων

Πλούσιοι επενδυτές έχουν δημιουργήσει κεφάλαια και ιδρύματα τα οποία στη συνέχεια συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες χρηματοδότησης, ενώ είναι επίσης υπεύθυνοι για την παροχή βοήθειας στους πολιτικούς ώστε να εκλεγούν ή να τοποθετηθούν σε αξιώματα. Μόλις οι πολιτικοί υποψήφιοι αναλάβουν καθήκοντα, εγκρίνουν κονδύλια σε αυτούς τους διεθνείς οργανισμούς για να συμμετάσχουν σε μελέτες, έρευνα και «συνεργατικές» προσπάθειες.

Ταυτόχρονα, τα ιδρύματα κάνουν δωρεές στους διεθνείς οργανισμούς, γεγονός που τους δίνει πρόσβαση και φαίνεται να τους βοηθά να κατευθύνουν τους οργανισμούς προς ορισμένα συμπεράσματα.

Η παρακάτω εικόνα, χρησιμοποιώντας μια υποθετική δομή, απεικονίζει πώς λειτουργεί αυτό το δίκτυο.

Shadow Government Architecture: The Vaccine Perspective, NIA Research, 22 Αυγούστου 2022 (χρονική σήμανση 51:57)


Αυτή η δομή του καθεστώτος εμβολίων, όπως και άλλες σκιώδεις κυβερνητικές υποδομές, έχει χτιστεί χρησιμοποιώντας τα χρήματά μας και οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι μας το επιτρέπουν. Έχουν οπλίσει τις κυβερνήσεις μας εναντίον μας.

Πώς μπορούμε να το σταματήσουμε αυτό; Μία από τις λύσεις είναι οι εθνικές κυβερνήσεις να σταματήσουν τη χρηματοδότηση και να απαγορεύσουν τη συμμετοχή αξιωματούχων στις δραστηριότητες αυτών των διεθνών οργανισμών. Και, οι αξιωματούχοι που έχουν εμπλακεί σε τέτοιες δραστηριότητες θα πρέπει να υποβληθούν σε δημόσια πολιτική έρευνα.



ΠΗΓΗ: https://expose-news.com/2024/02/04/global-shadow-governments-secret-control-over-elected-governments/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Γερμανία: Βιομετρικές φωτογραφίες για έγγραφα δημιουργούνται και διαβιβάζονται ψηφιακά
Από τον Μάιο του 2025, οι αρχές θα δέχονται βιομετρικές φωτογραφίες για επίσημα έγγραφα, όπως δελτία ταυτότητας, διαβατήρια και έγγραφα μετανάστευσης, μόνο εάν λαμβάνονται υπό επίβλεψη σε κατάλληλους τερματικούς σταθμούς στις αρχές.
https://transition-news.org/deutschland-biometrische-fotos-fur-dokumente-werden-pflicht


«Φάουτσι της Ρωσσίας»: Το οπλοστάσιο των γενετικά τροποποιημένων εμβολίων θα προστατεύσει από την «ασθένεια Χ»
Σύμφωνα με τον Alexander Gintsburg, επικεφαλής επιστήμονα του εμβολίου Sputnik V κατά του «Covid», ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια που βασίζονται σε γενετικά τροποποιημένους αδενοϊικούς φορείς θα μπορούσαν να αναπτυχθούν σε μόλις πέντε μήνες.
https://transition-news.org/russlands-fauci-arsenal-gentechnisch-veranderter-impfstoffe-wird-vor-krankheit


«Δεν μας επιτρέπεται να γνωρίζουμε πόσο θανατηφόρα είναι τα εμβόλια Covid»
Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Marcel de Graaff επισημαίνει ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) φέρεται να εξαφανίζει τις παρενέργειες των εμβολίων στα δεδομένα του.
https://transition-news.org/wir-durfen-nicht-wissen-wie-todlich-die-covid-impfstoffe-sind


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: «Οι αρχές δεν μπορούν πλέον να επιβάλουν χρηματικές ποινές σε μαθητές που δεν διαθέτουν απόδειξη εμβολιασμού κατά της ιλαράς»
Αυτό αποφασίστηκε πρόσφατα από το Διοικητικό Δικαστήριο της Βαυαρίας, όπως αναφέρει η δικηγόρος Ellen Rohring στο κανάλι της στο YouTube. Αυτή η απόφαση θα μπορούσε επίσης να είναι πρωτοποριακή για άλλα ομοσπονδιακά κράτη.
https://transition-news.org/behorden-konnen-zwangsgeld-bei-schulkindern-ohne-masern-impfnachweis-nicht


Ιταλία: Από τις αρχές του 2024, περισσότεροι από δέκα κρατικοί αστυνομικοί έχασαν ξαφνικά τη ζωή τους
Ως εκ τούτου, η Εθνική Ένωση Αστυνομικών (SNAP) κάλεσε τον Αρχηγό της Αστυνομίας και τη Διεύθυνση Υγείας του Υπουργείου Εσωτερικών να «διευκρινίσουν και να διερευνήσουν τα αίτια των πολυάριθμων θανάτων που προκλήθηκαν από αιφνίδιες ασθένειες»
https://transition-news.org/italien-seit-anfang-2024-sind-mehr-als-zehn-staatspolizisten-plotzlich


Μελέτη επιβεβαιώνει ότι τα εμβόλια Covid προκάλεσαν έξαρση στο VAIDS, τον καρκίνο
https://slaynews.com/news/study-confirms-covid-shots-caused-spikes-vaids-cancer/


Εδώ έρχονται τα Cyborgs: Ζευγάρωμα AI με ανθρώπινα εγκεφαλικά κύτταρα
https://off-guardian.org/2024/01/28/here-come-the-cyborgs-mating-ai-with-human-brain-cells/


Οι παραλλαγές COVID αντιστέκονται στα αντισώματα από το 2ο και το 3ο εμβόλιο mRNA COVID-19
Τα εξουδετερωτικά αντισώματα που προκαλούνται από τα εμβόλια μειώνονται γρήγορα, αλλά η τρίτη δόση του εμβολίου μπορεί να βελτιώσει την αντίσταση στα αντισώματα.
https://www.theepochtimes.com/health/covid-variants-resist-antibodies-from-2nd-and-3rd-covid-19-mrna-vaccines-5578480?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2024-02-04&src_cmp=mb-2024-02-04&utm_medium=email&est=O%2BPy9LhewX2IGC5B4ckB4HA5mV7tbGaaHnrohr5646SZhThc2tWssuAZgWo%3D


Πτώση των ποσοστών γεννήσεων στην Ελβετία: Φταίει ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού; Είναι σαφές ότι το FOPH δεν θέλει να διερευνήσει το φαινόμενο λεπτομερέστερα
https://weltwoche.ch/daily/geburtenflaute-in-der-schweiz-ist-die-corona-impfung-dafuer-verantwortlich-klar-ist-das-bag-will-das-phaenomen-nicht-naeher-untersuchen/


1 σχόλιο:

  1. Εμείς καταχρεωμενη Ελλάς πιασμένοι σε αυτόν τον ιστό της Μαύρης χήρας.Ποιος μπορεί να αντισταθεί?Ο Θεός να μας λυπηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!