Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η καλλιέργεια των δικών σας λαχανικών προκαλεί «παγκόσμιο βρασμό» και πρέπει να απαγορευτεί



Οι επιστήμονες προειδοποιούν τώρα ότι οι άνθρωποι που καλλιεργούν τα δικά τους λαχανικά είναι υπεύθυνοι για την πρόκληση «παγκόσμιου βρασμού» και παροτρύνουν τις κυβερνήσεις να ποινικοποιήσουν την καλλιέργεια τροφίμων προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους «Net Zero» του WEF.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον τίτλο από την ελεγχόμενη από το WEF εφημερίδα Telegraph:


Αναφορές του Off-guardian.org: Προφανώς, μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Michigan διαπίστωσε ότι η «αστική κηπουρική» είναι 5 (ή ίσως 6, δεν είναι σίγουροι) φορές χειρότερη για το περιβάλλον από τις «συμβατικές καλλιέργειες».

Δεν ξέρω πώς το υπολόγισαν και δεν έχει σημασία. Αν διαβάσετε τα σώματα των άρθρων, λένε ακόμη ότι ισχύει μόνο για ορισμένα λαχανικά σε ορισμένα μέρη και όλα εξαρτώνται από το πώς δημιουργείται η "υποδομή".

Οι λεπτομέρειες δεν είναι το θέμα. Το θέμα είναι ένα ακόμη όπλο στον πόλεμο κατά των τροφίμων. Περισσότερη ρύθμιση, περισσότερη εμπορευματοποίηση, λιγότερη ελευθερία, όλα στο όνομα της «καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής».

Και αν αμφιβάλλετε ότι αυτή είναι η ατζέντα εδώ, ελέγξτε τον τεράστιο αριθμό κυβερνητικών ερευνητικών οργανισμών που «υποστήριξαν» το ερευνητικό έργο:

Η υποστήριξη για το έργο παρασχέθηκε από το Συμβούλιο Οικονομικής και Κοινωνικής Έρευνας του Ηνωμένου Βασιλείου, το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας, τη Γαλλική Εθνική Υπηρεσία Ερευνών, το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών των ΗΠΑ, το Εθνικό Κέντρο Επιστημών της Πολωνίας και το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας Horizon 202 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι μια αρκετά προφανής περίπτωση που χρειάζεστε μια μελέτη για να υποστηρίξετε μια θέση, βγαίνοντας έξω και αγοράζοντας μία.

Αυτή είναι μια από εκείνες τις ιστορίες που υπάρχει απλώς για να είναι ένας τίτλος, οπότε κάποιος ειδήμονας μπορεί να το παραθέσει σε κάποιο πολιτικό πάνελ στην τηλεόραση υψηλής τηλεθέασης και να ξεκινήσει μια συζήτηση σχετικά με τη «ρύθμιση».

Δεδομένου ότι ξεκινήσαμε με μια πρόβλεψη, ας τελειώσουμε με μια άλλη: Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα και δεν χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή για να δείτε πού πηγαίνει από εδώ.

Δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν την καλλιέργεια των δικών σας λαχανικών παράνομη, απλώς θα την κάνουν όλο και πιο δύσκολη.

Θα ξεκινήσει με άδειες, για λόγους ασφάλειας τροφίμων ή κάτι τέτοιο. Ίσως ένα ξέσπασμα μιας ασθένειας να συνδέεται με ανθρώπους που μοιράζονται τρόφιμα από τις καλλιέργειές τους.

Οι άδειες θα είναι όλο και πιο ακριβές και θα συνοδεύονται από περιορισμούς. Θα επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε μόνο σπόρους από συγκεκριμένους εγκεκριμένους προμηθευτές, σπόρους γενετικά τροποποιημένων φυτών που «μετριάζουν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής». Αυτοί οι σπόροι πιθανότατα θα είναι «σπόροι εξολοθρευτή», που σημαίνει ότι είναι στείροι στη δεύτερη γενιά.

Και, με αυτόν τον τρόπο, η καλλιέργεια των δικών σας λαχανικών δεν θα είναι πλέον μια ατομική και ανεξάρτητη εμπειρία, αλλά απλώς μια άλλη εταιρική συνδρομητική υπηρεσία.


ΠΗΓΗ: https://thepeoplesvoice.tv/scientists-warn-growing-your-own-vegetables-is-causing-global-boiling-and-must-be-outlawed/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!