Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Εμφύλιος πόλεμος και σκιώδη περάσματα: Ο ρόλος του ΟΗΕ στην εισβολή των ΗΠΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη - Ένα άρθρο που θα ξυπνήσει και τον πιο κοιμισμένο.


https://harthouse.ca/events/should-the-u.n-be-abolished

Το παγκόσμιο σχέδιο μετανάστευσης αποκάλυψε, ότι ο ΟΗΕ βρίσκεται μέσα σε αυτό για άλλη μια φορά, οι αμερικανικές πόλεις κινδυνεύουν καθώς οι Αμερικανοί κατευθύνονται νότια για να καλύψουν τα σύνορα των ΗΠΑ και οι ΗΠΑ εισέρχονται σε εμφύλιο πόλεμο.


Από την Reinette Senum
27 Ιανουαρίου 2024

Πριν από μερικές ημέρες, μου έστειλαν το παρακάτω βίντεο, "United States Invasion Route Exposed" και μόλις τώρα είχα την ευκαιρία να το παρακολουθήσω - και πρέπει οπωσδήποτε να το δείτε και εσείς. Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά. Μοιραστείτε το με όλους όσους γνωρίζετε, ιδιαίτερα εκείνους που πιστεύουν ότι αυτό που βλέπουμε στα νότια σύνορά μας είναι μια «ανθρωπιστική κρίση» μεταναστών που απλά θέλουν μια καλύτερη ζωή.

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, ερευνητές δημοσιογράφοι αποκάλυψαν τους κρυμμένους παίκτες, την υποστήριξη, την οργάνωση και τη χρηματοδότηση για να βοηθήσουν τη μαζική μετανάστευση στα νότια σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών. Το 2023, οι ΗΠΑ βίωσαν μια εισροή σχεδόν ενός τετάρτου εκατομμυρίου μεταναστών μηνιαίως (https://www.cbsnews.com/news/migrant-crossings-u-s-southern-border-record-monthly-high-december/), ακολουθώντας μια εξαιρετικά οργανωμένη και χρηματοδοτούμενη διαδρομή από το Κίτο του Ισημερινού απευθείας στις ΗΠΑ. Δύο νεαροί και θεωρώ πολύ γενναίοι "Muckraker" (*) (ιδρυτής) και δημοσιογράφος, ο Anthony Rubin και ο αδελφός του, ξεκίνησαν ένα επικίνδυνο ταξείδι για να εκθέσουν τα ίχνη εισβολής σε όλη τη Νότια Αμερική, την Κεντρική Αμερική και το Μεξικό, στις ΗΠΑ, αποκαλύπτοντας ανησυχητικά γεγονότα σχετικά με αυτή την ενορχηστρωμένη μετανάστευση.

(* Muckraker: μεταρρυθμιστικοί δημοσιογράφοι, συγγραφείς και φωτογράφοι στην Προοδευτική Εποχή στις Ηνωμένες Πολιτείες που ισχυρίζονταν ότι αποκάλυπταν τη διαφθορά και τις αδικοπραγίες σε καθιερωμένους θεσμούς, συχνά μέσω εντυπωσιαστικών δημοσιεύσεων.)


Το ταξείδι αποκάλυψε μια σχολαστικά σχεδιασμένη διαδρομή με τη βοήθεια διαφόρων οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών και μη κυβερνητικών φορέων. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό περιλαμβάνει τα Ηνωμένα Έθνη, τα οποία παρείχαν χάρτες και καθοδήγηση για τη διευκόλυνση αυτής της μετανάστευσης. Αυτή η βοήθεια επεκτάθηκε σε περίεργα βοηθήματα, όπως οδηγίες για τη χρήση προφυλακτικού, υπογραμμίζοντας έναν βαθύτερο, ανησυχητικό στόχο.


Υλικά που παρέχονται στους εισερχόμενους μετανάστες από τον ΟΗΕ και ΜΚΟ για να βοηθήσουν στο ταξείδι τους για να εισέλθουν παράνομα και μαζικά στις ΗΠΑ

Μια ανησυχητική πτυχή ήταν η ανακάλυψη σημείων στάσης για τους Κινέζους υπηκόους, ιδιαίτερα τους άνδρες σε στρατεύσιμη ηλικία. Αυτοί οι καλά χρηματοδοτούμενοι μετανάστες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τους φτωχούς Βενεζουελάνους που περπατούν με τα πόδια. Η παρουσία Κινέζων υπηκόων, ορισμένοι από τους οποίους παραδέχονται προθέσεις κατασκοπείας, προσθέτει μια σύνθετη γεωπολιτική διάσταση σε αυτή την κρίση.

ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ DARIEN GAP

Το μονοπάτι οδηγεί αυτούς τους μετανάστες μέσα από το Darien Gap, ένα επικίνδυνο τμήμα γνωστό για την ανομία του, όπου οι ληστείες, οι βιασμοί και οι δολοφονίες είναι ανεξέλεγκτες. Παρ' όλα αυτά, η έμμεση υποστήριξη των Ηνωμένων Εθνών συνεχίζεται, διοχετεύοντας αμέτρητα άτομα στα νύχια του οργανωμένου εγκλήματος, μετατρέποντας ένα ανθρωπιστικό ζήτημα σε μια επικερδή επιχείρηση για εγκληματίες.

Πολλοί δεν καταφέρνουν ποτέ να βγουν ζωντανοί από αυτές τις διαδρομές.

Το ταξείδι μέσα από το Darien Gap, γεμάτο κινδύνους και ανθρώπινη δυστυχία, συνοψίζει τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν αυτοί οι μετανάστες. Είναι μια οδυνηρή απόδειξη των ακραίων κινδύνων που αναλαμβάνονται, οδηγώντας συχνά σε τραγικά αποτελέσματα. Αυτό το επικίνδυνο ταξείδι, ωστόσο, είναι μόνο ένα κλάσμα του επίπονου ταξειδιού τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φτάνοντας στο Μεξικό, οι μετανάστες συναντούν περαιτέρω ενορχήστρωση. Η εμπλοκή καρτέλ και οργανώσεων όπως η Pueblo Sin Fronteras (https://www.nbcnews.com/news/latino/who-s-behind-migrant-caravan-drew-trump-s-ire-n862566), η οποία έχει αντιαμερικανικά αισθήματα, υπογραμμίζει μια ανησυχητική συμπαιγνία. Αυτό το δίκτυο διευκολύνει το ταξείδι των μεταναστών, συμπεριλαμβανομένης της διάσχισης του Μεξικού και της επιβίβασης στο διαβόητο «Τραίνο του Θανάτου» (https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwi9zo6fgfyDAxUDIEQIHUyVDdYQFnoECCEQAQ&url=https%3A%2F%2Fnypost.com%2F2023%2F05%2F11%2Fmexicos-dangerous-beast-trains-take-migrants-to-us-border%2F&usg=AOvVaw2JBDZlAGvSn8jRXnKw-Arm&opi=89978449).

Αυτοί οι μετανάστες δεν έχουν ιδέα ότι χρησιμοποιούνται ως ζωοτροφές του ΟΗΕ και η ευημερία και η ζωή τους δεν έχουν νόημα για τον ΟΗΕ, τις ΜΚΟ και τα καρτέλ στην πορεία.



Αυτή η έρευνα αποκαλύπτει μια πολύπλευρη κρίση, συνδυάζοντας ανθρωπιστική τραγωδία, γεωπολιτικές απειλές και υπονομεύοντας την κυριαρχία των ΗΠΑ. Με τα σχολεία να μετατρέπονται σε καταφύγια για παράνομους αλλοδαπούς (https://apnews.com/article/fact-check-house-migrants-school-shut-down-673190116310) και τις πόλεις να παρέχουν δικαίωμα ψήφου σε μη πολίτες, ο ιστός της αμερικανικής κοινωνίας βρίσκεται σε κίνδυνο. Η μετανάστευση αντικατάστασης του ΟΗΕ (https://www.un.org/development/desa/pd/sites/www.un.org.development.desa.pd/files/unpd-egm_200010_un_2001_replacementmigration.pdf) βρίσκεται σαφώς σε εξέλιξη στην Ευρώπη και τώρα σε όλες τις ΗΠΑ. Αυτή η σκόπιμη προσπάθεια αναμόρφωσης των δημογραφικών δομών απειλεί την ίδια την ουσία της Αμερικανικής Δημοκρατίας.


Ο ΟΗΕ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ο ΟΗΕ φαίνεται να έχει τα χέρια του σε όλα τα πράγματα που αφορούν την καταστροφή εθνών από μέσα προς τα έξω.

Μόλις σήμερα, η Υπηρεσία Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες (UNRWA) τερμάτισε τις συμβάσεις αρκετών εργαζομένων (https://justthenews.com/world/middle-east/un-agencys-employees-allegedly-participated-attack-israel-state-dept-pauses?utm_source=mux&utm_medium=social&utm_campaign=tr), αφού το Ισραήλ παρουσίασε στοιχεία ότι συμμετείχαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου. Το Στέητ Ντηπάρτμεντ διέκοψε προσωρινά την πρόσθετη χρηματοδότηση προς την UNRWA, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα. Αυτό ακολουθεί τον ιστορικό έλεγχο της UNRWA για υποτιθέμενες αντι-ισραηλινές και αντι-εβραϊκές προκαταλήψεις στο εκπαιδευτικό υλικό της. Το περιστατικό αυξάνει τις ανησυχίες σχετικά με τον ρόλο των διεθνών οργανισμών στις συγκρούσεις και τον αντίκτυπό τους στις διπλωματικές σχέσεις. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες άρθρο εδώ (https://justthenews.com/world/middle-east/un-agencys-employees-allegedly-participated-attack-israel-state-dept-pauses?utm_source=mux&utm_medium=social&utm_campaign=tr).


ΤΟ ΚΟΜΒΟΪ «ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ» ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ

Το επερχόμενο κομβόϊ, "Take Our Border Back" (https://takeourborderback.com/), ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανησυχίες και την απογοήτευση σχετικά με τις μεταναστευτικές πολιτικές (ή την έλλειψή τους) και την ασφάλεια των συνόρων. Οργανωμένο από έναν συνασπισμό ομάδων που υποστηρίζουν αυστηρότερους ελέγχους μετανάστευσης και ενισχυμένα μέτρα ασφάλειας των συνόρων από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου (https://takeourborderback.com/maps%2Froutes), το κομβόι στοχεύει να επιστήσει την προσοχή στις μαζικές και σκόπιμες αποτυχίες στην προσέγγιση της σημερινής κυβέρνησης για τη διαχείριση των συνοριακών διελεύσεων και της μετανάστευσης. Οι συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων φορτηγατζήδων, αστυνομικών, βετεράνων, ακτιβιστών, ενδιαφερόμενων πολιτών και μελών διαφόρων κοινοτήτων, σχεδιάζουν να ταξιδέψουν σε διάφορες πολιτείες, με αποκορύφωμα μια μεγάλη διαδήλωση σε μια σημαντική συνοριακή τοποθεσία.

Ο SCOTUS ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Πριν από λίγες ημέρες, το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών εξέδωσε μια γελοία απόφαση (https://www.texastribune.org/2024/01/22/texas-border-supreme-court-immigration/) σχετικά με τα συνοριακά εμπόδια του Τέξας. Το Δικαστήριο διέταξε το Τέξας να επιτρέψει στους ομοσπονδιακούς συνοριακούς πράκτορες την πρόσβαση στα σύνορα της πολιτείας με το Μεξικό, αντιμετωπίζοντας συγκεκριμένα τα μίλια σύρματος κονσερτίνας (επίσης γνωστό ως συρματόπλεγμα) που είχαν αναπτύξει αξιωματούχοι του Τέξας.

Η απόφαση 5-4 του Ανώτατου Δικαστηρίου ακύρωσε μια προηγούμενη διαταγή από το 5ο Περιφερειακό Εφετείο των ΗΠΑ, η οποία είχε εμποδίσει τους πράκτορες της Συνοριακής Περιπολίας να κόψουν το σύρμα κονσερτίνας. Η κατάσταση, που κλιμακώνεται στο Shelby Park στο Eagle Pass, έχει γίνει σημείο αντιπαράθεσης μεταξύ του Τέξας και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης σχετικά με την επιβολή της μετανάστευσης. Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ είχε αυξήσει την επιβολή των συνόρων σε αυτήν την περιοχή, περιβάλλοντάς την με συρματόπλεγμα και περιορίζοντας την πρόσβαση. Η κυβέρνηση Μπάιντεν, από την άλλη πλευρά, τόνισε την ανάγκη να αφήσει τα σύνορα ορθάνοιχτα για να αυξήσει την εισβολή ανδρών στρατιωτικής ηλικίας από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας.

ΑΓΝΟΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ MSM, Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ

Σε ποιους ιστορικούς καιρούς ζούμε.... και πόσο εκπληκτικό είναι ότι το MSM (mainstream news) δεν καλύπτει πολύ τα κλιμακούμενα γεγονότα, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία.

Σε απάντηση στις αποφάσεις της SCOTUS, σε μια σημαντική κίνηση, ο κυβερνήτης του Τέξας Greg Abbott ανακοίνωσε μια συνεργασία με 25 άλλες πολιτείες για την ανάπτυξη των αντίστοιχων μονάδων της Εθνικής Φρουράς στα σύνορα Τέξας-Μεξικού.


Η πολυκρατική πρωτοβουλία περιλαμβάνει μεγάλη ανάπτυξη στρατευμάτων της Εθνικής Φρουράς, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων και τη διαχείριση της αύξησης των μεταναστευτικών διελεύσεων. Ο κυβερνήτης Άμποτ, τονίζοντας την ανάγκη για ισχυρό έλεγχο των συνόρων, έχει χαρακτηρίσει αυτή τη δράση ως απαραίτητη για τη διατήρηση της κρατικής και εθνικής ασφάλειας. Η συνεργασία αντιπροσωπεύει μια συντονισμένη προσπάθεια αυτών των πολιτειών να υποστηρίξουν το Τέξας στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που θέτει ο αυξημένος αριθμός μεταναστών.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ

Ωστόσο, αυτό που μας λείπει είναι μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με τον τρέχοντα αριθμό μεταναστών που μετεγκαθίστανται σε πόλεις και κωμοπόλεις σε ολόκληρη την Αμερική. Υπάρχουν αποδείξεις ότι προμηθεύονται, εκπαιδεύονται και ενδεχομένως οπλίζονται για μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ενώ εκείνοι που είναι αρτιμελείς κατευθύνονται δικαιωματικά για να προστατεύσουν τα νότια σύνορα και άνδρες και γυναίκες έχουν κληθεί στη Μέση Ανατολή, αφήνουν τις πατρίδες και τις πόλεις τους ευάλωτες. Οι Αμερικανοί σε όλη τη χώρα πρέπει να εντείνουν το παιχνίδι τους και να αναζητήσουν ασυνήθιστη δραστηριότητα στην περιοχή τους.

Ως πολίτες, πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση στις κοινότητές μας, αναγνωρίζοντας και αναφέροντας ασυνήθιστες δραστηριότητες. Πρέπει να επαγρυπνούμε για ασυνήθιστες μετακινήσεις ανθρώπων και οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων τραίνων και αεροπλάνων. Η ασφάλεια και η ακεραιότητα του έθνους μας εξαρτώνται από τη συλλογική μας ευαισθητοποίηση και ανταπόκριση σε αυτές τις συγκεκαλυμμένες απειλές.

Τα στοιχεία είναι σαφή: οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν έναν ακήρυχτο πόλεμο, μια συγκεκαλυμμένη εισβολή ενορχηστρωμένη από παγκόσμια και εγκληματικά δίκτυα. Δεν είναι μόνο θέμα μετανάστευσης. είναι θέμα εθνικής ασφάλειας, κυριαρχίας και επιβίωσης της Αμερικανικής Δημοκρατίας όπως την ξέρουμε. Ως Αμερικανοί, πρέπει να σταθούμε ενωμένοι στην υπεράσπιση του έθνους, των αξιών και του μέλλοντός μας ενάντια σε αυτή την άνευ προηγουμένου απειλή.




ΠΗΓΗ: https://reinettesenumsfoghornexpress.substack.com/p/civil-war-and-shadow-crossings-the?utm_campaign=email-post-title



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Greg Abbott:
Ο Μπάιντεν εγκατέλειψε το καθήκον του να επιβάλει τους ομοσπονδιακούς νόμους για τη μετανάστευση και να ασφαλίσει τα σύνορά μας.

Για το λόγο αυτό, κήρυξα εισβολή για να επικαλεστώ το συνταγματικό δικαίωμα του Τέξας να υπερασπιστεί και να προστατεύσει τα σύνορά μας.

https://twitter.com/GregAbbott_TX/status/1752805888186859971?r


ΚΑΙ


ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ:
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!     #Texas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!