Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Οι πορείες υπερασπίζονται τη μαζική μετανάστευση – σε καμμία περίπτωση τη δημοκρατία

Μτφρ:

Θύμα: ΒΟΗΘΕΙΑ! Γιατί δεν με βοηθάει κανείς;

Θύτης: Allhu Akbar!

Ένοικοι: (από πάνω προς τα κάτω, από αριστερά προς τα δεξιά)

- Για την ανοχή

- Ο πολυπολιτισμός είναι τέλειος

- Ούτε χιλιοστό δεξιά

- Όλα μεμονωμένες περιπτώσεις

- Το ισλάμ ανήκει στην Γερμανία

- Καταπολεμήστε το AfD

- Περισσότερη κατανόηση για τους ψυχικά τραυματισμένους δράστες

- Για μία πολύχρωμη Γερμανία

- Άσυλο για όλους

  • Η μαζική μετανάστευση υπερασπίζεται τα τελευταία έτη
  • Συνεχίζεται, ο επαναπατρισμός/επαναπροώθηση είναι μόνο λόγια
  • Ας μην κοροϊδευόμαστε, κάποτε εμείς ήμασταν οι ντόπιοι

Η μετανάστευση ανακηρύχθηκε βρώμικη λέξη, ζήτω η μετανάστευση. Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο πρέπει να καταλήξουν όσοι παρακολουθούν την επικρατούσα εκστρατεία υπεράσπισης της δημοκρατίας, καταπολέμησης των δικαιωμάτων και επιδίωξής της αμερόληπτα. 

Η ανίερη συμμαχία της πολιτικής εξουσίας και της εξουσίας των μέσων ενημέρωσης κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή από το θέμα αυτής της ιδιωτικής συνάντησης, η οποία δυσφημείται ως η μυστική Διάσκεψη του Wannsee 2.0 και πιθανότατα θα μείνει επίσης στη γερμανική ιστοριογραφία. 

Οι ταραχοποιοί δεν ντρέπονται καν να το κάνουν ακόμη και στις 27 Ιανουαρίου. Την ημέρα που ο Κόκκινος Στρατός απελευθέρωσε τα επιζώντα θύματα του Άουσβιτς το 1945. Η μοίρα των δολοφονημένων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης είχε σφραγιστεί τρία χρόνια νωρίτερα, στις 20 Ιανουαρίου 1942 – «οριστικά επιλυμένη».

Το θέμα της συνάντησης του Νοεμβρίου ήταν η μαζική μετανάστευση, οι μεταναστευτικές κινήσεις μετά την αλλαγή του αιώνα, ιδιαίτερα εκείνες της τελευταίας δεκαετίας. Ο συγγραφέας δεν ήθελε να γράψει αυτό το άρθρο μέχρι να είναι διαθέσιμα τα τελικά στοιχεία του μεταναστευτικού κινήματος στις 31.12.2023. Αλλά θα χρειαζόταν ένα τέταρτο του έτους για εκείνους που βρίσκονται στην εξουσία να καταστείλουν εντελώς το μεταναστευτικό ζήτημα.

Προκαταρκτική παρατήρηση σχετικά με τις διαστάσεις του ακόλουθου νεκροταφείου αριθμών: Οι μαζικές μεταναστεύσεις της ευρωπαϊκής ιστορίας ήταν ένα κουρασμένο αντίγραφο αυτού που βιώνουμε σήμερα. Σε λιγότερο χρόνο, υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι στους δρόμους από ό, τι υπήρχαν άνθρωποι στην Ευρώπη εκείνη την εποχή. Και τώρα όχι μόνο εντός της Ευρώπης, αλλά και από δύο άλλες ηπείρους. Τώρα ορισμένα στοιχεία, αποκλειστικά για τη Γερμανία.

16,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μεταναστεύσει στη χώρα μας τα τελευταία δέκα χρόνια. Πολλοί νόμιμα, αλλά πάρα πολλοί παράνομα. Ταυτόχρονα, 10,8 εκατομμύρια μετανάστευσαν όπου κι αν πήγαν. Σχεδόν 350.000, για παράδειγμα, στάλθηκαν πίσω στα Βαλκάνια από την κοκκινοπράσινη κυβέρνηση των Schroeder / Fischer ως μέρος του «προγράμματος μετανάστευσης» (χμμμ..) μετά το τέλος του πολέμου. Μεταξύ των εκατομμυρίων «μεταναστών» είναι υπήκοοι, αλλοδαποί και «γερμανοποιημένοι» μετανάστες.

Η «καθαρή μετανάστευση», το μεταναστευτικό πλεόνασμα, ανήλθε σε πάνω από 6 εκατομμύρια ανθρώπους σε δέκα χρόνια. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι Γερμανοί εγκαταλείπουν τη χώρα. Μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, πολλοί Γερμανοί επέστρεψαν, μεταξύ 200 και 300.000 ετησίως. Ένα σημείο καμπής επιτεύχθηκε το 2004/05. Όλο και περισσότεροι ντόπιοι έφυγαν μέχρι που το εκκρεμές μετατράπηκε σε μετανάστευση το 2005. 

Από τότε, δυστυχώς, είχαμε πλεόνασμα μετανάστευσης, το οποίο κορυφώθηκε το 2016 με 135.364 Γερμανούς. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι μετά το τηλεφώνημα της Μέρκελ το 2015, σχεδόν 300.000 έφυγαν ένα χρόνο αργότερα. Το 2022, έπρεπε και πάλι να θρηνήσουμε 268.167 μετανάστες Γερμανών. Αυτή τη φορά ακόμη και την ίδια χρονιά μαζικής μετανάστευσης 2,666 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκ των οποίων 2,5 εκατομμύρια ήταν αλλοδαποί.

84,7 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σήμερα στη χώρα μας – 3,933 εκατομμύρια περισσότεροι από ό, τι πριν από δέκα χρόνια. Με εξαίρεση τους μετανάστες που έφερε το κράτος από ορισμένες χώρες και τους πρόσφυγες πολέμου από την Ουκρανία, σχεδόν όλοι τους εισήλθαν παράνομα επειδή είχαν προηγουμένως έρθει μέσω ασφαλών τρίτων χωρών. Ο πληθυσμός θα αυξηθεί κατά 0,3 εκατομμύρια ανθρώπους το 2023, αναφέρει η Statista, σχεδόν σε εκπλήρωση του στόχου του σχεδίου των πολιτικών και οικονομικών δυνάμεων. Αλλά έγινε κάτι καλύτερο; Η ζήτηση για εργατικό δυναμικό παραμένει υψηλή, ακόμη και αυξάνεται με τη μαζική μετανάστευση. Και η οικονομία είναι η μόνη χώρα της G7 που παίρνει την κατηφόρα, όπως και το βιοτικό μας επίπεδο.

Τα χαμηλά ποσοστά γεννήσεων αποτελούν επίσης αιτία ανησυχίας. Ενώ περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο, οι γεννήσεις παραμένουν μόνο περίπου 750.000 ετησίως. Το έλλειμμα γεννήσεων αυξάνεται από το 2015. Οι γεννήσεις είναι πλέον μόνο η «αξία» των οικογενειών μεταναστών. Στα γερμανικά νοικοκυριά δεν έχουν απομείνει σχεδόν καθόλου παιδιά. Ούτε η «τελευταία γενιά» θέλει πια. Είμαστε επίσης πρωταθλητές Ευρώπης στους «γάμους» ατόμων του ιδίου φύλου. Και οι προσπάθειες για αυτο-γονιμοποίηση, από το να είσαι άνδρας στο να είσαι σύζυγος και μητέρα τον επόμενο χρόνο, έχουν μέχρι στιγμής αποτύχει. Το αποτέλεσμα: Δεν είναι μόνο η οικογενειακή δομή των μεταναστών ή των επανενωμένων οικογενειών που οδηγεί σε μη αναστρέψιμη πληθυσμιακή αλλαγή. Ο διαφορετικός αριθμός παιδιών στις οικογένειες δημιουργεί επίσης γεγονότα:

Το 2012 είχαμε 64.225 εκατομμύρια ντόπιους, το 2022 μόνο 59.278, κάθε χρόνο 495.000 λιγότερους. Σε αυτά τα δέκα χρόνια, ο αριθμός των ατόμων με μεταναστευτικό υπόβαθρο αυξήθηκε από 15.276 σε 22.109 ή 23.825 «με την ευρύτερη έννοια» (πηγή), δηλαδή κατά 0,68 και 0,85 εκατομμύρια άτομα αντίστοιχα ετησίως. Έτσι, η ανταλλαγή πληθυσμών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Εξάλλου, ήταν και είναι στόχος της κυβέρνησης να αντισταθμίσει τη δημογραφικά προκαλούμενη μείωση του τοπικού πληθυσμού εισάγοντας ανθρώπους. Αλλά η έκρηξη του πληθυσμού δείχνει ότι πάρα πολλά από τα «καλά» έχουν εισαχθεί.

Οι συνέπειες της αποτυχημένης πολιτικής είναι η έλλειψη στέγασης, παιδικών σταθμών, η υπερφόρτωση των σχολείων, το φούσκωμα του κράτους, η υπερφόρτωση των κοινωνικών συστημάτων, οι πολιτιστικές αναταραχές με ποσοστό εγκληματικότητας τρεις φορές υψηλότερο και άλλα. Παρ' όλα αυτά, οι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής ένωσης ζητούν να συνεχιστεί η υφιστάμενη κατάσταση, αν και οι ίδιοι θα πρέπει να παρατηρήσουν ότι οι υπολογισμοί τους δεν βγαίνουν. Όπως και στο παρελθόν, κερδοσκοπούν σε μια καλύτερη θέση στις συλλογικές διαπραγματεύσεις, επειδή ένα πλεόνασμα εργασίας τους ενισχύει και αποδυναμώνει τη θέση των εργαζομένων. Αλλά μόνο αν το δυναμικό μπορεί και θέλει να λειτουργήσει. Τώρα, η μαζική μετανάστευση απλώς αποδυναμώνει τα συνδικάτα χωρίς να ενισχύει την οικονομία.

Η λύση του προβλήματος δεν μπορεί παρά να βρίσκεται στον επαναπατρισμό όσων είτε δεν γίνονται ανεκτοί είτε με κάποιο τρόπο ανεκτοί και κοστίζουν στη χώρα μας περισσότερα από όσα συνεισφέρουν οι ίδιοι ως μέρος της κοινωνίας. Τέτοιοι επαναπατρισμοί συζητήθηκαν δημόσια από την κυβέρνηση στα τέλη του καλοκαιριού. Και εμβαθύνθηκαν στη «δυσοίωνη» συνάντηση του Νοεμβρίου. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την αντικατάσταση των μετρητών με κάρτες πληρωμής, οι οποίες, οι οποίες, τώρα εν μέρει, επέτρεψαν στους αποδέκτες των χρημάτων των πολιτών και άλλων παροχών να φύγουν. Αυτό είναι ένα είδος τρόμου μακριά ανεπιθύμητους ανθρώπους. Αλλά αν το κάνουν οι κυβερνώντες, είναι «δημοκρατικό», αν άλλοι θέλουν να το κάνουν, είναι «ακροδεξιό εξτρεμιστικό»;

Ο συγγραφέας αυτού του άρθρου δεν έχει πλέον καμμία ελπίδα για θετική αλλαγή. 

Αυτοί που τώρα επιτρέπουν στους εαυτούς τους να βγουν στους δρόμους για «πολύχρωμη δημοκρατία» διαδηλώνουν συνειδητά ή ασυνείδητα για περαιτέρω μαζική μετανάστευση, την παγίωση της δυσάρεστης εξέλιξης. Αλλά παρά ή εξαιτίας της πληθυσμιακής έκρηξης, η Γερμανία θα καταρρεύσει οικονομικά. Και αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, θα προκαλέσουν συνθήκες εμφυλίου πολέμου. Εάν η λεγόμενη «δεξιά» εξαλειφθεί με κάθε τρόπο, ακόμη και αντιδημοκρατικό, τα τότε ενισχυμένα αριστερά κόμματα από κόκκινο σε πράσινο θα μπορέσουν να απολαύσουν την κυριαρχία τους μόνο για λίγα ακόμη χρόνια. Μέχρι οι δυνάμεις εξάπλωσης να πάρουν την εξουσία στη χώρα μας. Η αρχή έχει γίνει.

Αυτό το άρθρο δημιουργήθηκε χωρίς "AI" αποκλειστικά με την νοημοσύνη του ιδίου του συγγραφέα Künstle. 

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο https://ansage.org/


ΠΗΓΗ: https://beischneider.net/2024/01/27/aufmarsche-verteidigen-die-massenmigration-mitnichten-die-demokratie/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!