Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Ο βουλευτής Chris Smith προειδοποιεί ότι η συνθήκη πανδημίας του ΠΟΥ είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στην ανθρώπινη ιστορία

 

Ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής Chris Smith απευθύνεται σε συνέντευξη Τύπου στο Καπιτώλιο στις 5 Φεβρουαρίου 2024, στην Ουάσινγκτον.


Σε συνέντευξη Τύπου στο Καπιτώλιο το απόγευμα της Δευτέρας με συναδέλφους νομοθέτες και πολιτικούς εμπειρογνώμονες, ο βουλευτής Chris Smith (R-NJ) αναφέρθηκε στις απειλές για την αμερικανική δημοκρατία και την ιερότητα της ζωής που περιέχονται στις ρήτρες της προτεινόμενης συνθήκης. 

Εφιστώντας την προσοχή στο ρητό αίτημα του ΠΟΥ για άμβλωση ως λεγόμενη «βασική υγειονομική περίθαλψη», ένα πολυδιαφημισμένο μάντρα της επιθετικά υπέρ των αμβλώσεων κυβέρνησης του Μπάιντεν, ο Smith είπε: «Το άρθρο 6 της συμφωνίας απαιτεί τη «συνεχή παροχή... βασικές υπηρεσίες υγείας», η οποία περιλαμβάνει την άμβλωση κατόπιν αιτήματος. Δεν υπάρχει καμμία απολύτως ασάφεια εδώ. Η άμβλωση περιλαμβάνεται στον κατάλογο των βασικών υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης που δημοσίευσε ο ΠΟΥ το 2020 στον απόηχο του COVID-19, παρά το γεγονός ότι η πλειονότητα των χωρών περιορίζει και ρυθμίζει την άμβλωση. 

Περιγράφοντας λεπτομερώς την ατζέντα του ΠΟΥ για τις αμβλώσεις, ο Smith συνέχισε: 

Η παράγραφος 13 της συμφωνίας για την πανδημία επιβεβαιώνει την ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στην «ισότητα και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», ωστόσο στις 25 Νοεμβρίου 2021, ο ΠΟΥ κατέστησε σαφές ότι ερμηνεύει τη δολοφονία αγέννητων παιδιών με άμβλωση - διαμελισμό, αποκεφαλισμό παιδιών και λιμοκτονία, και έτσι λειτουργεί το χάπι άμβλωσης - ως ανθρώπινο δικαίωμα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο ΠΟΥ χορήγησε στον πάροχο αμβλώσεων και υποστηρικτή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Προγραμματισμένης Γονικής Μέριμνας καθεστώς «επίσημων σχέσεων με τον ΠΟΥ».

Τον Αύγουστο, ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης (MOU) με το Ευρωπαϊκό Κοινοβουλευτικό Φόρουμ για τα Σεξουαλικά και Αναπαραγωγικά Δικαιώματα για την προώθηση νόμων και πολιτικών σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ. Και τι είναι αυτό;

Ο νόμος και οι κατευθυντήριες γραμμές πολιτικής του ΠΟΥ για την άμβλωση - Προς έναν υποστηρικτικό νόμο και περιβάλλον πολιτικής για ποιοτική φροντίδα άμβλωσης: ενημερωτικό σημείωμα - ένα συμπλήρωμα στην κατευθυντήρια γραμμή του ΠΟΥ για τη φροντίδα των αμβλώσεων, προτείνει δράσεις «για τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος» για την άμβλωση και επιδιώκει την ανατροπή των νόμων που ρυθμίζουν ή περιορίζουν την άμβλωση, συμπεριλαμβανομένων των περιόδων αναμονής, της γονικής ειδοποίησης, της αντίρρησης συνείδησης και οποιουδήποτε ορίου ηλικίας κύησης - Ο ΠΟΥ πιέζει τώρα νόμους για τη νομιμοποίηση της άμβλωσης και για τους εννέα μήνες!

Καθώς συνεδριάζουμε εδώ σήμερα, το Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΠΟΥ αναμένεται να ψηφίσει τον Μάϊο για να δώσει σε έναν άλλο οργανισμό που προωθεί τις αμβλώσεις – το Κέντρο για τα Αναπαραγωγικά Δικαιώματα – καθεστώς «επίσημων σχέσεων με τον ΠΟΥ». Πρόκειται για έναν οργανισμό που, όπως και ο ίδιος ο ΠΟΥ, ασκεί πιέσεις για αλλαγές στη νομοθεσία και χρησιμοποιεί τη νομολογία για να προωθήσει την άμβλωση κατά παραγγελία και για τους εννέα μήνες.

Στις 22 Ιανουαρίου, τριάντα τρεις οργανώσεις υπέρ της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της Εθνικής Επιτροπής Δικαιώματος στη Ζωή, Susan B Anthony Pro-Life America, AUL, Family Research Council, Heritage Foundation, LifeNews, υπέγραψαν μια επιστολή που συντάχθηκε από την C-FAM προς το εκτελεστικό συμβούλιο του ΠΟΥ, προτρέποντάς τους να σταματήσουν τον ΠΟΥ να συνάπτει επίσημη σχέση με το Κέντρο για τα Αναπαραγωγικά Δικαιώματα.

Το Κέντρο για την Οικογένεια και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (C-Fam) είχε ομοίως προειδοποιήσει τον Οκτώβριο για τη ρητή πρόθεση του ΠΟΥ να επιβάλει την άμβλωση σε όλα τα κράτη μέλη που είναι συμβαλλόμενα μέρη της προτεινόμενης συνθήκης. Σε μια ενημέρωση στις 10 Οκτωβρίου, η C-Fam έγραψε: 

Ο ΠΟΥ έχει υιοθετήσει μια όλο και πιο ακραία θέση σχετικά με την άμβλωση, δημοσιεύοντας πρόσφατα μια κατευθυντήρια γραμμή που ζητά την κατάργηση όλων των νομικών περιορισμών στην άμβλωση και επιδιώκει να περιορίσει το δικαίωμα των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης να εξαιρεθούν από την παροχή ή τη βοήθεια σε αμβλώσεις για λόγους συνείδησης.

Από την αρχή της πανδημίας COVID-19, ο ΠΟΥ επέμεινε ότι η άμβλωση ήταν μια βασική υπηρεσία, προτρέποντας τελικά τις χώρες να χαλαρώσουν τους κανονισμούς για τις αμβλώσεις και να εξετάσουν το ενδεχόμενο επέκτασης των μηχανισμών τηλεϊατρικής για την παροχή φαρμάκων άμβλωσης.

Στη συνέχεια, ο ΠΟΥ βασίστηκε σε αυτήν τη σύσταση στην κατευθυντήρια γραμμή του για τις αμβλώσεις του 2022, επεκτείνοντάς την για πρώτη φορά σε μη επείγοντα πλαίσια και αναφερόμενος ρητά στον τρόπο με τον οποίο η τηλεϊατρική «βοήθησε στην υποστήριξη της πρόσβασης σε υπηρεσίες άμβλωσης και οικογενειακού προγραμματισμού κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19».

Δεδομένου ότι ο ΠΟΥ έχει ερμηνεύσει ένα υποτιθέμενο δικαίωμα στην άμβλωση στο κείμενο σχεδόν κάθε δεσμευτικής συνθήκης του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, παρά το γεγονός ότι κανένα από τα κείμενα που αποτέλεσαν αντικείμενο επίπονων διαπραγματεύσεων δεν αναφέρει καθόλου το θέμα, ο οργανισμός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τη συμφωνία για την πανδημία για να επιβάλει την άμβλωση σε χώρες που δεσμεύονται να την τηρήσουν.

Αυτό ακριβώς είναι το είδος του ακτιβισμού για τις αμβλώσεις που φαίνεται να αναμένει η κυβέρνηση Μπάιντεν από τον ΠΟΥ σε μια νέα συμφωνία για την πανδημία. Στην εναρκτήρια δήλωσή της στη συνεδρίαση του INB τον Φεβρουάριο του 2023, η πρέσβειρα των ΗΠΑ ζήτησε συγκεκριμένα «πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης κατά τη διάρκεια πανδημιών, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας», η οποία χρησιμοποιείται συνήθως για την προώθηση της άμβλωσης.

Ο Smith δήλωσε στο LifeSiteNews τη Δευτέρα ότι ο ΠΟΥ έχει γίνει «ο κορυφαίος υποστηρικτής της άμβλωσης σε ολόκληρο τον κόσμο». Κάλεσε το Βατικανό να αντιταχθεί «σθεναρά» στη συνθήκη λόγω της ατζέντας της για τις αμβλώσεις, λέγοντας ότι χρειάζεται «μια συνολική προσπάθεια» για να μην προχωρήσει. 

Ο Smith είπε επίσης ότι οι διατάξεις της συνθήκης που κατηγοριοποιούν την άμβλωση ως «βασική υγειονομική περίθαλψη» θα μπορούσαν εύκολα να χρησιμοποιηθούν από τον ΠΟΥ για να προωθήσουν την ιδεολογία των τρανσέξουαλ και να επιβάλουν ιατρικές εντολές για τον χειρουργικό ακρωτηριασμό και τη χημική στείρωση ανηλίκων που επιθυμούν να «μεταβούν», και πάλι, ανεξάρτητα από τους ισχύοντες νόμους για το αντίθετο εντός των κρατών μελών. Τον Ιούνιο του 2023, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε την ανάπτυξη μιας κατευθυντήριας γραμμής υπέρ των τρανσέξουαλ που υποστηρίζει τον ακρωτηριασμό χειρουργικών επεμβάσεων και ορμονών. Η περίοδος ανατροφοδότησης έληξε στις 2 Φεβρουαρίου. 

Οι νομοθέτες έκρουσαν επίσης τον κώδωνα του κινδύνου για τις ανησυχίες ότι η προτεινόμενη συνθήκη θα έδινε στον αριστερό παγκοσμιοποιητή επικεφαλής του ΠΟΥ την εξουσία να λογοκρίνει αυτό που αυθαίρετα θεωρούν διαδικτυακή «παραπληροφόρηση» σχετικά με οτιδήποτε θα μπορούσε να κηρυχθεί «κρίση υγείας», μια κίνηση που δεν είναι άγνωστη στην κυβέρνηση Μπάιντεν με την αφήγηση του COVID. 

Περαιτέρω συναγερμός σήμανε για μια ρήτρα που θα απαγόρευε στα κράτη μέλη να κρατούν επιφυλάξεις για τους όρους της συνθήκης, η οποία θα τα δέσμευε όλα εξ ολοκλήρου. Ο Smith επεσήμανε ότι «τα έθνη, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, αποκλείονται από το σχέδιο συμφωνίας για την πανδημία να λαμβάνουν επιφυλάξεις όταν εξετάζουν την επικύρωση σχετικά με οποιαδήποτε πτυχή της συμφωνίας. Άρθρο 26: «Δεν μπορούν να διατυπωθούν επιφυλάξεις όσον αφορά τη συμφωνία του ΠΟΥ για την πανδημία».  

Η ρήτρα έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα των ΗΠΑ, το οποίο δίνει στη Γερουσία το δικαίωμα να λάβει οποιαδήποτε επιφύλαξη κατά την επικύρωση μιας συνθήκης. Ο ΟΗΕ έχει δηλώσει ρητά ότι η συνθήκη θα θεωρείται διεθνώς νομικά δεσμευτική για όλα τα κράτη που την υπογράφουν. 

Άλλοι εμπειρογνώμονες χαρακτήρισαν τη συνθήκη, η οποία μπορεί να αναθεωρηθεί με τροποποιήσεις που εγκρίθηκαν από μια κεντρική επιτροπή, μια «αρπαγή εξουσίας» κατά το πρότυπο του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, με στόχο τη φίμωση κάθε διαφωνίας και την απορρόφηση του ελέγχου όλων των κρατών μελών. 

Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Brad Wenstrup του Οχάϊο, πρόεδρος της Επίλεκτης Υποεπιτροπής για την Πανδημία του Κορωνοϊούδήλωσε σε ακρόαση του Κογκρέσσου τον Δεκέμβριο ότι ο ΠΟΥ απέτυχε να δώσει προτεραιότητα στην «ειλικρίνεια, τη διαφάνεια και την υγεία των πολιτών παγκοσμίως» στην αντίδρασή του στην πανδημία COVID-19, αντ' αυτού υπέκυψε σε «αδικαιολόγητη επιρροή από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα». 

Μπορείτε να δείτε την εκτενή κάλυψη του LifeSiteNews για την προτεινόμενη Συνθήκη Πανδημίας του ΠΟΥ εδώ. 



ΣΧΕΤΙΚΑ 

Το Κογκρέσσο εξετάζει εξονυχιστικά τις μεταρρυθμίσεις του ΠΟΥ, αντιμετωπίζει τις ανησυχίες περί κυριαρχίας γύρω από τη συνθήκη για την πανδημία 

Η Leslyn Lewis προειδοποιεί ότι οι τροποποιήσεις της συνθήκης πανδημίας του ΠΟΥ παραβιάζουν την καναδική κυριαρχία 

Οι φιλελεύθεροι επιτίθενται στη συντηρητική βουλευτή Leslyn Lewis επειδή κάλεσε την κυβέρνηση Trudeau να αποχωρήσει από τον ΟΗΕ, τον ΠΟΥ  

Δρ Meryl Nass: Η συνθήκη πανδημίας του ΠΟΥ θα αυξήσει τις ανθρωπογενείς πανδημίες 

Η συνθήκη πανδημίας του ΠΟΥ θα μας υποβάλει σε μια μη εκλεγμένη τάξη παγκοσμιοποιητών επιστημονικών γραφειοκρατών  

Η συνθήκη πανδημίας του ΠΟΥ είναι ένας συνταγματικός εφιάλτης που θέτει σε κίνδυνο την κυριαρχία της Αμερικής  

Πολιτικός της ΕΕ: Η συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία θα σήμαινε «κατάργηση της δημοκρατίας» 

Η συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία: μια κερκόπορτα στην παγκόσμια διακυβέρνηση;  

Ο Δρ Tedros του ΠΟΥ λέει ότι η νέα παγκόσμια πανδημία είναι θέμα «πότε» και όχι «αν» στη σύνοδο κορυφής του Νταβός το 2024  





ΠΗΓΗ: https://www.lifesitenews.com/news/rep-chris-smith-warns-who-pandemic-treaty-is-the-greatest-threat-to-freedom-in-human-history/?utm_source=digest-freedom-2024-02-08&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!