Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, Ή ΔΟΛΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ; - Η βρετανική ύπαιθρος είναι ένας ....«ρατσιστικός (!) καί αποικιακός (!) λευκός (!!!!!) χώρος», λένε η 'National Trust', η RSPCA καί οι εντεταλμένοι βουλευτές του WWF!....


του Will Jones
7 Φεβρουαρίου 2024


Η βρετανική ύπαιθρος είναι ένας «ρατσιστικός αποικιοκρατικός» λευκός χώρος, (😕😵) ισχυρίστηκε μια ομάδα φιλανθρωπικών οργανώσεων άγριας ζωής και υπαίθρου, συμπεριλαμβανομένων των RSPCA, WWF και National Trust. Η Telegraph έχει την ιστορία.

Η Wildlife and Countryside Link, μια φιλανθρωπική οργάνωση, τα μέλη της οποίας περιλαμβάνουν την RSPCA, το WWF και το National Trust, έκανε τον ισχυρισμό σε αποδεικτικά στοιχεία που παρασχέθηκαν στο Κοινοβούλιο σχετικά με τον ρατσισμό και την επιρροή του στον φυσικό κόσμο.(!!!!!!!!😵)

Οι βουλευτές μιας διακομματικής κοινοβουλευτικής ομάδας (APPG) ενημερώθηκαν ότι η βρετανική ύπαιθρος έχει επηρεαστεί από «ρατσιστικές αποικιακές κληρονομιές» που έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον που ορισμένοι φοβούνται ότι «κυριαρχείται από λευκούς».

Οι χώροι πρασίνου της χώρας διέπονται από «λευκές βρετανικές πολιτιστικές αξίες», υποστηρίζει η έκθεση, και η αντίληψη ότι η ύπαιθρος είναι ένας «λευκός χώρος» εμποδίζει τους ανθρώπους από άλλα εθνοτικά υπόβαθρα να απολαύσουν την ύπαιθρο.

Η έκθεση Wildlife and Countryside Link υποβλήθηκε στους βουλευτές του APPG for Race and Community, το οποίο είχε ζητήσει στοιχεία σχετικά με τους δεσμούς μεταξύ του «συστημικού ρατσισμού» και της κλιματικής αλλαγής.

Η έκκληση για αποδεικτικά στοιχεία έρχεται στον απόηχο των ακαδημαϊκών εμπειρογνωμόνων «μελετών μίσους» [sicπου ξεκίνησαν μια έρευνα το 2023 για τον «αγροτικό ρατσισμό» στη βρετανική ύπαιθρο.

Ένα τμήμα της νέας έκθεσης Link που είδε η Telegraph υποστηρίζει ότι υπάρχουν «διαρθρωτικά, βιωματικά και πολιτιστικά» εμπόδια που εμποδίζουν την πρόσβαση των εθνοτικών μειονοτήτων στην ύπαιθρο.

Αναφέρει: «Τα πολιτιστικά εμπόδια αντικατοπτρίζουν ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι οι λευκές βρετανικές πολιτιστικές αξίες που έχουν ενσωματωθεί στο σχεδιασμό και τη διαχείριση των χώρων πρασίνου και στις προσδοκίες της κοινωνίας για το πώς οι άνθρωποι πρέπει να ασχολούνται μαζί τους».

Προσθέτει ότι «οι ρατσιστικές αποικιακές κληρονομιές συνεχίζουν να πλαισιώνουν τη φύση στο Ηνωμένο Βασίλειο ως "λευκό χώρο"» και ισχυρίζεται ότι «η αντίληψη ότι οι χώροι πρασίνου κυριαρχούνται από λευκούς μπορεί να αποτρέψει ανθρώπους από εθνοτικές μειονότητες να χρησιμοποιούν χώρους πρασίνου».

Η έκθεση προτείνει ότι θα πρέπει να υπάρξει μια «προσέγγιση βασισμένη στα δικαιώματα» πρόσβασης σε χώρους πρασίνου, προτείνοντας ότι η κυβέρνηση θα δημιουργήσει έναν «νομικά δεσμευτικό στόχο για την πρόσβαση στη φύση», ενδεχομένως διασφαλίζοντας ότι όλοι έχουν έναν χώρο πρασίνου σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από το σπίτι τους.

Κάνει επίσης ευρύτερους ισχυρισμούς για τη Βρετανία και την κλιματική αλλαγή, δηλώνοντας: «Ο ρόλος του Ηνωμένου Βασιλείου στο ευρωπαϊκό αποικιακό σχέδιο έχει επίσης οδηγήσει στην τρέχουσα κρίση του κλίματος και της φύσης».

Αξίζει να διαβάσετε πλήρως.

Αυτό είναι ένα τόσο κλασσικό παράδειγμα δυτικού αυτομίσους. Μπορείτε να φανταστείτε ινδικές φιλανθρωπικές οργανώσεις να ανησυχούν ότι η ινδική ύπαιθρος ήταν πολύ ινδική ή κινεζικές φιλανθρωπικές οργανώσεις να ανησυχούν ότι η κινεζική ύπαιθρος ήταν πολύ κινεζική; Ωστόσο, εδώ υπάρχουν μεγάλες βρετανικές φιλανθρωπικές οργανώσεις που ουσιαστικά δηλώνουν ότι η βρετανική ύπαιθρος είναι υπερβολικά βρετανική.

Και ποιες ακριβώς υποτίθεται ότι είναι οι «λευκές βρετανικές πολιτιστικές αξίες»; Εκτός από την αυτο-απέχθεια, εννοώ.

Αν αυτό που πραγματικά εννοούν είναι η παραδοσιακή βρετανική κουλτούρα, τότε την τελευταία φορά που έλεγξα, η βρετανική κουλτούρα και οι αξίες υποτίθεται ότι είναι αυτές στις οποίες εντάσσονται οι εθνοτικές μειονότητες, η κόλλα που συγκρατεί ολόκληρο το πολυεθνικό οικοδόμημα. Το εθνοτικά ποικιλλόμορφο κράτος υποτίθεται ότι ενοποιείται από μια κοινή κουλτούρα, τη βρετανική κουλτούρα – καθώς όλοι είμαστε, όπως μας υπενθυμίζεται διαρκώς, Βρετανοί – η κουλτούρα της χώρας στην οποία οι μετανάστες σ υ ν α ι ν ο ύ ν να ανήκουν. Αυτή η ιδέα ότι η βρετανική κουλτούρα είναι κατά κάποιο τρόπο εγγενώς «λευκή» και ως εκ τούτου προβληματική για τους μη λευκούς είναι, περιττό να πούμε, απελπιστικά διχαστική.

Ωστόσο, είναι αυτή η διχαστική «πολυπολιτισμική» ιδεολογία – ανάθεμα για την κοινωνική αρμονία και την αποτελεσματική ένταξη – που κυριαρχεί τώρα μεταξύ του 'woke' κοινού και των οιονεί δημόσιων φορέων μας. Οι Συντηρητικοί μόλις που καταφέρνουν να αντισταθούν στις πιο τρελλές από αυτές τις ιδέες στον θηλυπρεπή «πόλεμο κατά του 'woke'». Περιμένεις μέχρι να μπουν οι Εργατικοί και βλέπεις τους τρελλούς να τρέχουν σε κατάσταση αμόκ.



ΠΗΓΗ: https://dailysceptic.org/2024/02/07/british-countryside-is-a-racist-and-colonial-white-space-national-trust-rspca-and-wwf-tell-mps/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!