Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Αμφιλεγόμενες ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ της Pfizer σε ΠΑΙΔΙΑ στην Ουκρανία με ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!

"Αγωνία" | August Friedrich Albrecht Schenck | 1878

https://www.darkgloomyart.com/blogs/articles/10-unsettling-historical-paintings



Υπάρχουν πολλές επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Αυτό επιβεβαιώθηκε από την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Victoria Nuland, μεταξύ άλλων, ενώπιον της Γερουσίας των ΗΠΑ

Είναι επίσης γνωστό ότι υπήρχε μεγάλος αριθμός ορφανών στην Ουκρανία και ειδικά στο Κίεβο. Στην παραπάνω εικόνα, ένα υπνοδωμάτιο μιας καθολικής μονάδας φροντίδας στο Κίεβο. Η Pfizer προφανώς πειραματίζεται με παιδικούς εμβολιασμούς.


8 Φεβρουαρίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 4,1 λεπτά

Η Chicago Chronicle αναφέρει μια συγκλονιστική κλινική δοκιμή από την Pfizer. Αποκαλύφθηκε από μία υπάλληλο σε υποκατάστημα της Pfizer στο Κίεβο, γεγονός που λέγεται ότι οδήγησε στον τραγικό θάνατο περισσότερων από 40 παιδιών από την Ουκρανία. Αυτές οι δοκιμές έχουν οδηγήσει σε σοβαρές παραβιάσεις των ιατρικών και δεοντολογικών προτύπων που αποτελούν αιτία ανησυχίας. Παρά την ανακάλυψη αυτών των παραβιάσεων στα αρχικά στάδια των δοκιμών και τον τρομακτικά υψηλό αριθμό νοσηλειών και θανάτων, η Pfizer λέγεται ότι εμμένει πεισματικά σε αυτές τις δοκιμές.

Οι ανησυχητικές αποκαλύψεις ήρθαν στο φως μέσω μιας σειράς βίντεο που εμφανίστηκαν στον λογαριασμό TikTok της Anna Sakhno (@anna.sakhno), υπαλλήλου της Pfizer στο Κίεβο της Ουκρανίας, στις αρχές Φεβρουαρίου. Η Άννα αποκάλυψε ότι τα συνήθη καθήκοντα του τμήματος του Κιέβου περιλαμβάνουν κυρίως την εισαγωγή και διανομή φαρμάκων στην Ουκρανία, χωρίς συμμετοχή σε κλινικές δοκιμές, σύμφωνα με την Chicago Chronicle.


Υπήρξαν επανειλημμένες αναφορές σχετικά με τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία από κινεζικές και ρωσικές κυβερνητικές υπηρεσίες, αλλά και από τον ΠΟΥΗ μυστικότητα αυτών των δοκιμών είναι τόσο εκτεταμένη που μόνο λίγοι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας και υπαλλήλων της Pfizer, γνωρίζουν την ύπαρξή τους. Ακόμη και οι νοσοκόμες που είναι υπεύθυνες για τη χορήγηση των ενέσεων πιστεύουν ότι είναι αβλαβή εμβόλια γρίπης για τα παιδιά. Η Sakhno εξέφρασε την έκπληξή της για αυτή την κατάφωρη περιφρόνηση των καθιερωμένων προτύπων και κανονισμών για τις κλινικές δοκιμές, τονίζοντας ότι η Pfizer συνήθως διεξάγει δοκιμές σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα.

Οι αναλυτές της Pfizer θα έχουν άμεση πρόσβαση σε δεδομένα από το Υπουργείο Υγείας και θα μπορούν να χρησιμοποιούν αρκετά νοσοκομεία του Κιέβου. Αυτή η βαθιά ριζωμένη σχέση μεταξύ του φαρμακευτικού γίγαντα και του ουκρανικού συστήματος υγειονομικής περίθαλψης φαίνεται να συνεχίζεται ακόμη και μετά το τέλος της πανδημίας Covid-19, όπως αποκαλύπτει η Sakhno στο βίντεο έκθεσής της.

Συζητώντας τον επείγοντα χαρακτήρα της διεξαγωγής αυτών των δοκιμών και την αδιάλλακτη στάση της διοίκησης να αναθεωρήσει το εμβόλιο και να επαναλάβει τις δοκιμές, η Sakhno επισημαίνει ένα κρίσιμο χρονικό πλαίσιο για την Pfizer. Σύμφωνα με την ίδια, αυτό το παράθυρο ευκαιρίας θα μπορούσε να κλείσει μέχρι τον Μάϊο του 2024. Μια εύλογη εξήγηση για αυτό είναι το επικείμενο τέλος της θητείας του προέδρου Zelensky τον Μάϊο, παρά την απόφασή του να ακυρώσει τις επερχόμενες εκλογές. Είναι πιθανό ο διάδοχός του να τείνει να σταματήσει ένα τόσο επικίνδυνο πείραμα.

Για λόγους σύγκρισης, κατά τα αρχικά στάδια της πανδημίας Covid-19 στην Ουκρανία, τα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών δεν επιτρεπόταν να εμβολιαστούν. Ωστόσο, το 2022, μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ του προέδρου Zelensky και μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, το υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας εξέδωσε διάταγμα που επιτρέπει σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 και 11 ετών να εμβολιαστούν. Αυτές είναι ακριβώς οι ηλικιακές ομάδες που συμμετείχαν στις δοκιμές αυτού του πειραματικού εμβολίου.

«Το ίδιο το φάρμακο φαίνεται να έχει κατασκευαστεί στη Γερμανία. Νωρίτερα, παιδιά από την Ουκρανία εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19 στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της Pfizer και της γερμανικής εταιρείας BioNTech. Στα έγγραφα που δημοσιεύονται στον λογαριασμό TikTok της Sakhno, μια γερμανική διεύθυνση της Pfizer δίνεται ως διεύθυνση αλληλογραφίας. Επιπλέον, αποκαλύπτει ότι στους γονείς στο Κίεβο προσφέρθηκε αυτό το εμβόλιο ως «γερμανικό ισοδύναμο» με τον τυπικό εμβολιασμό.

Μια ανησυχητική πτυχή που επισημαίνεται στο βίντεο είναι η έλλειψη άμεσης επικοινωνίας μεταξύ των εργαζομένων της Pfizer και των ασθενών. Αντ' αυτού, η Pfizer λαμβάνει όλα τα δεδομένα ανάλυσης απευθείας από το ηλεκτρονικό μητρώο του Υπουργείου Υγείας. Η μόνη εξαίρεση φαίνεται να είναι τα παιδιά που εισάγονται στην παιδική πτέρυγα του Εθνικού Ινστιτούτου Καρδιαγγειακής Χειρουργικής M.M. Amosov, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το γραφείο της Pfizer.

«Ίσως η πιο ανησυχητική αποκάλυψη είναι το συγκλονιστικά υψηλό ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των συμμετεχόντων στη μελέτη. Σύμφωνα με το σχέδιο μελέτης, το ποσοστό θνησιμότητας για δύο σειρές εμβολιασμού στη δεύτερη φάση ήταν 4 και 5% μεταξύ των εμβολιασμένων. Η Sakhno εκτιμά ότι πάνω από 1.000 παιδιά έχουν εμβολιαστεί, πράγμα που σημαίνει ότι τουλάχιστον 40-50 από αυτά μπορεί να έχουν πεθάνει. Περιέργως, η Pfizer εμμένει σε αυτές τις δοκιμές και η τρίτη φάση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα μέσα Φεβρουαρίου. Η Sakhno δεσμεύεται σθεναρά να σταματήσει αυτές τις προσπάθειες με κάθε τρόπο."

Εικόνα: ιδιωτική επικοινωνία


ΠΗΓΗ: https://tkp.at/2024/02/08/umstrittene-pfizer-impfstoffversuche-an-kindern-in-der-ukraine-mit-hohen-sterblichkeitsraten/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το παλιό, κοινό αντιφλεγμονώδες φάρμακο μειώνει αποτελεσματικά την υποτροπιάζουσα φλεγμονή της καρδιάς
Μια νέα μελέτη δείχνει την υπόσχεση της κολχικίνης για θεραπεία, ενώ αυξάνεται η συζήτηση σχετικά με τους κινδύνους από ιογενή λοίμωξη έναντι του εμβολιασμού, ειδικά για τους νέους.
(Η κολχικίνη χρειάζεται προσοχή σε συνδυασμό με αντιβιοτικά)
https://www.theepochtimes.com/health/old-common-anti-inflammatory-drug-effectively-reduces-recurrent-heart-inflammation-5576006?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2024-02-06&src_cmp=gv-2024-02-06&utm_medium=email&est=AAAAAAAAAAAAAAAAbesnbBUJzJDo674W8GZWBvsIC1Ue%2BvWaT%2B9Pav%2BYdcQ%3D



Ολλανδία: Από τον Φεβρουάριο, η ευθανασία θα ισχύει και για παιδιά κάτω των δώδεκα ετών
Η ενεργητική ευθανασία είναι ένα πολυσυζητημένο θέμα εδώ και πολλά χρόνια, και στη Γερμανία. Στις Κάτω Χώρες, είναι νόμιμο από το 2002, τώρα και για παιδιά. Οι επικριτές φοβούνται μια υφέρπουσα κανονικοποίηση και κατάχρηση.
https://www.epochtimes.de/politik/ausland/niederlande-ab-februar-gilt-sterbehilfe-auch-fuer-kinder-unter-zwoelf-jahren-a4584969.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2024-02-09&src_cmp=nl-morning_2024-02-09&utm_medium=email&est=BTkLwA7BCQ%2BP9THlndqKNmDIPdASpf41%2FmbhOeGy9WV5opHgloD8obH3XJY%3D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!