Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ Νοσοκομείου: «ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΡΟ-ΜΟ-ΚΡΑ-ΤΗ-ΜΕ-ΝΟ» εξ αιτίας των καρκίνων - 'turbo', ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ, Guillain-Barré- καί τόσων άλλων....


Όπως αυτό το Substack έχει προβλέψει εδώ και αρκετά χρόνια, αναπόφευκτα θα έρθει η στιγμή, που το μακελειό από τα «εμβόλια» βιολογικών όπλων αργής θανάτωσης, θα γίνει αποδεκτό από τους δράστες.

Αλλά πριν το δολοφονικό συνωμοτικό κατεστημένο διαταχθεί να εφοδιάσει τελικά τα θύματά του με την Μεγάλη Αποκάλυψη της Αλήθειας για την Βιολογική Δημοκτονία, θα παρατηρηθούν συνεχώς αυξανόμενες απώλειες στο έδαφος. 

Πολλές από αυτές τις παρατηρήσεις έχουν ήδη γίνει από αναλογιστές ασφάλισης ζωής, οργανισμούς όπως το BLS, διάφορες εταιρείες που αντιμετωπίζουν καρκίνο, εταιρείες ασφάλισης υγείας, νοσοκομεία και το προσωπικό τους και ούτω καθεξής.

Η αλήθεια για αυτά τα τροποποιημένα «εμβόλια» mRNA είναι απολύτως αναμφισβήτητη.

Και τώρα ένας πληροφοριοδότης του νοσοκομείου του NHS έχει βγει με μια τρομακτική περιγραφή όλων των θανάτων και της καταστροφής που βλέπουν όχι από οποιαδήποτε «πανδημία» κέρδους λειτουργίας, αλλά, μάλλον, από το πραγματικό ωφέλιμο φορτίο μείωσης του πληθυσμού που βρίσκεται μέσα στο ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ™. Δηλαδή:



Όταν τελικά γίνουν όλες οι συνδέσεις και σταθμιστούν σωστά οι κίνδυνοι και τα οφέλη, ο φόβος της απώλειας επικερδούς απασχόλησης και η αμηχανία στην παραδοχή ότι κάποιος εξαπατήθηκε φρικτά θα ωχριά σε σύγκριση με τον φόβο και την οργή του πρόωρου θανάτου από τον «εμβολιασμό».



Οι αναγνώστες αυτού του Substack εκτιμούν ότι μεγάλο μέρος αυτής της άσκοπα τραγικής «χρόνιας κακής υγείας» μπορεί να αντιμετωπιστεί με φθηνά επαναχρησιμοποιημένα φάρμακα όπως η ιβερμεκτίνη και η φενβενδαζόλη. Αντ' αυτού, τα νοσοκομεία του NHS μαζί με όλα τα άλλα δυτικά νοσοκομεία συνταγογραφούν ακριβά, επιβλαβή και τελικά αναποτελεσματικά φάρμακα για τη θεραπεία των ίδιων των ασθενειών που οι ίδιοι προκάλεσαν στην πρώτη θέση.

Η ειρωνεία εδώ είναι πραγματικά συγκλονιστική.

Με τη συνολική πρόσληψη εμβολίων να πέφτει κατακόρυφα, η παραβολική αύξηση των τροποποιημένων καρκίνων turbo που προκαλούνται από το mRNA "εμβόλιο" αντιπροσωπεύει την τελευταία εναπομείνασα αγελάδα μετρητών της BigPharma.


ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία προβλέπει ότι οι διαγνώσεις καρκίνου θα ξεπεράσουν τα 2 εκατομμύρια περιπτώσεις για πρώτη φορά το 2024




Αλλά οι αναγνώστες αυτού του Substack εκτιμούν επίσης ότι μπορεί στην πραγματικότητα να υπάρχουν πολύ ανώτεροι τρόποι επιβίωσης αυτής της μαζικής βιο-δημοκτονίας:


Ιστορία επιτυχίας ιβερμεκτίνης: Καρκίνος turbo σταδίου 4 που προκαλείται από το εμβόλιο



Ιστορίες επιτυχίας ιβερμεκτίνης και φενβενδαζόλης: Όγκοι, μελάνωμα & χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία



ΠΗΓΗ: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/hospital-whistleblower-staff-are?publication_id=400535&post_id=141520359&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ







ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Καραντίνα επί κορωνοϊού: 18χρονος κερδίζει στο δικαστήριο
Ο κατ' οίκον περιορισμός ήταν παράνομος – έκπληκτη η περιφερειακή εφημερίδα

https://reitschuster.de/post/corona-quarantaene-18-jaehriger-siegt-vor-gericht-gegen-amt/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!