Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Αρχιεπίσκοπος Viganò: Εκφράζω την «πλήρη αλληλεγγύη» μου στους αγρότες που αγωνίζονται κατά της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò

(Ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò εξέδωσε δήλωση στο 'X', πρώην Twitter, την Τετάρτη, χαιρετίζοντας τις προσπάθειες των Ευρωπαίων αγροτών που εδώ και μήνες διαμαρτύρονται ενάντια στις πολιτικές παγκοσμιοποίησης που απειλούν τόσο τα μέσα διαβίωσής τους όσο και τη γεωργική βιομηχανία στο σύνολό της.

Διαβάστε την πλήρη δήλωση παρακάτω.

Το εγκληματικό σχέδιο της παγκοσμιοποίησης θέλει να καταστρέψει την παραδοσιακή γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία, προκειμένου να αναγκάσει τους ανθρώπους να τρώνε τεχνητά τρόφιμα που παράγονται από πολυεθνικές εταιρείες. Και είναι τα μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που ασκούν πιέσεις στα κοινοβούλια για να επιβάλουν μια καταστροφική και απάνθρωπη «μετάβαση».

Εκφράζω την πλήρη αλληλεγγύη και ενθάρρυνσή μου προς τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους αλιείς, τους οδηγούς φορτηγών και όλους όσοι τους υποστηρίζουν.

Δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε διαμαρτυρία: αυτή είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία που έχουν οι λαοί να αποκαταστήσουν τα δικαιώματά τους και να απελευθερωθούν από την τυραννία μιας μειοψηφίας εγκληματιών δισεκατομμυριούχων τους οποίους κανείς δεν έχει εκλέξει και οι οποίοι ισχυρίζονται ότι αποφασίζουν τι πρέπει να σκεφτούμε, να αγοράσουμε, να φάμε και να μάθουμε· με ποια φάρμακα πρέπει να αντιμετωπιζόμαστε, πώς και αν μπορούμε να ταξιδέψουμε. Και όλα αυτά στη βάση ψεμμάτων και εκβιασμών: δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή, υγεία ή ενεργειακή έκτακτη ανάγκη.

Η μόνη πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι η προδοσία μας από τους κυβερνήτες μας – και από την ίδια την ηγεσία της Καθολικής Εκκλησίας – εις βάρος ολόκληρης της ανθρώπινης φυλής. 

Η δουλοπρέπεια ολόκληρης της πολιτικής τάξης, η λογοκρισία των μέσων ενημέρωσης, η σιωπή του δικαστικού σώματος και η συνενοχή των δυνάμεων επιβολής του νόμου και των ενόπλων δυνάμεων μπροστά σε αυτό το πραξικόπημα είναι σκανδαλώδη.

Ήρθε η ώρα για τους λαούς να διεκδικήσουν θαρραλέα και σταθερά τα φυσικά και αναφαίρετα δικαιώματά τους, τα οποία έχουν τεθεί σε κίνδυνο από το παγκόσμιο πραξικόπημα του WEF. Η παραίτηση αυτών που μας κυβερνούν για λογαριασμό μιας ανατρεπτικής ελίτ και ενάντια στο λαό πρέπει να επιτευχθεί.

Ας συνοδεύσουμε με προσευχή εκείνους που αγωνίζονται ενάντια στη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Είθε το Ροδάριο να είναι η πνευματική αλυσίδα που μας ενώνει. Είθε ο Κύριος να συνοδεύει, να προστατεύει και να ευλογεί εκείνους που ξυπνούν προτού να είναι πολύ αργά.





ΠΗΓΗ: https://www.lifesitenews.com/opinion/archbishop-vigano-i-express-my-complete-solidarity-with-farmers-fighting-the-new-world-order/?utm_source=digest-freedom-2024-02-01&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. Νά δώσουμε έμφαση, ξαναβάζοντας τίς ουσιαστικότερες ίσως δύο παραγράφους από τό έξοχο κείμενο αυτού του παπικού επισκόπου, που δέν διστάζει νά μιλήσει ευθέως καί ξεκάθαρα γιά τήν δίωξη του αγροτικού επαγγέλματος μέχρις πλήρους απαξιώσεώς του καί εξαλέιψεως!
    "Η μόνη πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι η προδοσία μας από τους κυβερνήτες μας – και από την ίδια την ηγεσία της Καθολικής Εκκλησίας – εις βάρος ολόκληρης της ανθρώπινης φυλής.

    Η δουλοπρέπεια ολόκληρης της πολιτικής τάξης, η λογοκρισία των μέσων ενημέρωσης, η σιωπή του δικαστικού σώματος και η συνενοχή των δυνάμεων επιβολής του νόμου και των ενόπλων δυνάμεων μπροστά σε αυτό το πραξικόπημα είναι σκανδαλώδη."
    [ Φαντάζεσθε έναν Έλληνα κληρικό, άν όχι επίσκοπο ή μητροπολίτη, νά έβγαινε δημοσίως στήν χώρα μας καί νά έκανε αναλόγου περιεχομένου δηλώσεις υπέρ της αγροτιάς, τί θά γινότανε μετά εναντίον του; ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ο πόλεμος 3 πρέπει να γίνει για να καθαρίσει η Ήρα από το στάρι,ο λαός αντί να κλάψει θα χαρεί θα ελευθερωθεί από τους δυνάστες του!

      Διαγραφή
  2. Θα το επιτρέψει ο ΚΎΡΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!