Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Και το μυαλό σου είναι θολό κο-κο-κο-κο! κο-κο-κο-κο!!!


Μουσείο ισχυρίζεται ότι οι δεινόσαυροι έχουν «ιστορία ΛΟΑΤ», τα πουλιά είναι «queer» αλλά (πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά!) η "αλήθεια" για την 'queer' συμπεριφορά των ζώων έχει «αποκρυφθεί από το κοινό»

Μουσείο στην Βρετανία ισχυρίστηκε ότι ορισμένα πουλιά είναι «queer» και ότι η ιστορία της 'queer' συμπεριφοράς των ζώων έχει «αποκρυφθεί από το κοινό».

Το Μουσείο και η Πινακοθήκη Hastings διοργανώνει μια έκθεση ιστορίας LGBTQ που χρηματοδοτείται από το Συμβούλιο Τεχνών της Αγγλίας, η οποία ισχυρίζεται ότι ορισμένα πουλιά είναι «queer» επειδή «αλλάζουν το φύλο τους από θηλυκό σε αρσενικό».

Η Telegraph σημειώνει ότι οι ισχυρισμοί για τα πουλιά όπως οι φασιανοί είναι εντελώς αβάσιμοι και δεν έχουν επιστημονική βάση.
Η έκθεση, σε συνεργασία με μια ομάδα που ονομάζεται Hastings Queer History Collective, ισχυρίζεται περαιτέρω ότι τα επιχειρήματα σχετικά με την «queer» συμπεριφορά στον κόσμο των ζώων που είναι «αφύσικη» υπονομεύονται (!!!!!!!!!!!) από τη συμπεριφορά των πτηνών θηραμάτων.

Ένα φυλλάδιο που διατίθεται στο μουσείο αναφέρει: «Παρά το γεγονός ότι η 'queer' συμπεριφορά στο ζωικό βασίλειο παρατηρείται ήδη από τον 18ο αιώνα, συχνά αγνοείται ή αποκρύπτεται από το κοινό», προσθέτοντας «Ένα παράδειγμα είναι οι θηλυκοί φασιανοί που αλλάζουν το φύλο τους όταν σταματούν να γεννούν αυγά και μετατρέπουν τα καφέ φτερά τους στο έντονα χρωματισμένο φτερό που είναι χαρακτηριστικό των αρσενικών».

«Οι φασιανοί εμφανίζονται σε μερικές από τις πρώτες ευρωπαϊκές μελέτες ως παράδειγμα για την 'queer' συμπεριφορά στα ζώα», συνεχίζει, προσθέτοντας «Με το 'queer' να είναι ορατό στον φυσικό κόσμο, το επιχείρημα ότι είναι κατά κάποιο τρόπο "αφύσικο" αρχίζει να ξετυλίγεται».

Όλα αυτά είναι απλώς εντελώς κατασκευασμένες ανοησίες.

Ενώ τα φτερά ορισμένων ηλικιωμένων πουλιών αλλάζουν χρώμα λόγω ορμονικών αλλαγών, το να πούμε ότι αλλάζουν φύλο είναι απλά λάθος.

Η βιολόγος Δρ Emma Hilton, η οποία είναι επίσης διευθύντρια του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας εκστρατείας Sex Matters που επικρίνει το φύλο, σημείωσε ότι «Τα μόνα σπονδυλωτά που αλλάζουν φύλο είναι όλα τα ψάρια. Τα πουλιά δεν αλλάζουν φύλο».

Η Hilton πρόσθεσε ότι «Συχνά κατά τη διαδικασία της γήρανσης, τα θηλυκά ζώα μπορούν να παράγουν αρσενικά χαρακτηριστικά ως αποτέλεσμα ορμονικών αλλαγών, μπορούμε επίσης να το δούμε αυτό στους ανθρώπους μετά την εμμηνόπαυση, αλλά δεν θα λέγαμε ότι οι ηλικιωμένες γυναίκες αλλάζουν φύλο εάν έχουν λίγο μουστάκι».

Αφού ανέφερε και άλλες ανοησίες για τα ζώα, ο οδηγός του μουσείου, σχεδιασμένος από το "The They Them Studio", μια «εταιρεία γραφιστικής υπό την ηγεσία των 'queer'», συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι «η αποικιοκρατία (άντε πάλι) του δέκατου όγδοου αιώνα είναι υπεύθυνη για την καταστροφή πολλών αρχαίων συστημάτων φύλου σε χώρες σε όλο τον κόσμο».

Χωρίς να παρουσιάζει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, ισχυρίζεται ότι οι σημαντικές προσωπικότητες και πολιτισμοί του παρελθόντος έχουν μια «'queer' ιστορία» και πίστευαν σε ένα «τρίτο φύλο» και ότι όλα ήταν κατά κάποιο τρόπο συγκαλυμμένα.

Για παράδειγμα, σημειώνει ότι τα παιδιά που ξεκινούν την εφηβεία στην αρχαία Ιαπωνία θεωρούνταν διαφορετικό φύλο και ανέπτυσσαν σεξουαλική σχέση με ενήλικες δασκάλους, χωρίς να επισημαίνει ότι πρόκειται για παιδεραστία, ή για κάποιο είδος ιστορίας τρανσέξουαλ.
Ο οδηγός ισχυρίζεται περαιτέρω ότι ορισμένοι Έλληνες θεοί ήταν αμφιφυλόφιλοι, ο βασιλιάς William II ήταν σίγουρα ομοφυλόφιλος επειδή ήταν λίγο θηλυπρεπής και δεν είχε σύζυγο ή παιδιά και ότι ένας αρχιεπίσκοπος του 11ου αιώνα είχε «'queer' ευαισθησίες» και θα μπορούσε να «θεωρηθεί υπερασπιστής των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων».

Μακράν η πιο γελοία καταχώρηση στον οδηγό είναι μια περιγραφή ενός απολιθωμένου αποτυπώματος δεινοσαύρων, που δηλώνει ότι «δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τη σεξουαλικότητα του δεινοσαύρου που έκανε αυτό το αποτύπωμα, αλλά γνωρίζουμε ότι το 11χρονο αγόρι που το βρήκε είναι τώρα μεγάλο, ευτυχισμένο παντρεμένο με τον σύζυγό του Greg σε ένα ροζ σπίτι στο Hastings».

«Η 'queer' ιστορία παίρνει πολλές μορφές, και σε αυτή την περίπτωση, αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της προέλευσης του απολιθώματος», προσθέτει γελοία ο οδηγός.

Ίσως ένα είδος "Queerassic Park";

Φυσικά, όλα αυτά είναι απλώς κατασκευασμένη παγίδα για να προσελκύσει εντυπώσεις, ωστόσο, πόσος χρόνος, άρα γε, θα χρειαστεί μέχρι να εισαχθεί στα σχολικά προγράμματα σπουδών;
Θα διδαχθούν τα παιδιά ότι στο παιδικό τραγούδι ο γερο-McDonald) (Old MacDonald) είχε ένα 'queer αγρόκτημα' και ότι οι πολεμιστές σαμουράι στην αρχαία Ιαπωνία ήταν πραγματικά τρανσέξουαλ;

ΠΗΓΗ: Museum Claims Dinosaurs Have “LGBTQ History” And Birds Are “Queer” - modernity

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




2 σχόλια:

  1. Εξισλαμισμός: απαγόρευσαν σε παιδιά δημοτικού σε γερμανικό σχολείο να πίνουν νερό στην τάξη λόγω… Ραμαζανίου!

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=440435391665072&set=a.200705502304730

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την Οδύσσεια στις 20 Μαρτίου 2024

      ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Οι μαθητές πρέπει να απέχουν από την κατανάλωση νερού στην τάξη λόγω του ... Ραμαζανιού!!!


      https://odysseiatv.blogspot.com/2024/03/blog-post_588.html

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!