Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΘΑ Ξ Ε Χ Α Σ Ε Τ Ε 1.000%, ΟΤΙ (ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΠΩΣ) ΞΕΡΕΤΕ!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΩΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! Ο κ.Αθανάσιος Στριγάς, είναι ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς για την διεθνή πολιτική σκηνή, αποκαλύπτοντας πολλές φορές σημαντικές και πρωτίστως ΚΡΥΦΕΣ παραμέτρους, των τεκταινόμενων στα παρασκήνια της.

Ο Αθανάσιος Στριγάς έγινε διδάκτωρ στις Πολικές και Οικονομικές Επιστήμες στην Χαϊδελβέργη της Γερμανίας, στην συνέχεια διορίστηκε Δόκιμος Σύμβουλος στο 'ΝΑΤΟ' και εν συνεχεία Σύμβουλος και Ειδικός Σύμβουλος των Αρχιστρατήγων και των Γενικών Γραμματέων. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ

Στο Georgetown της Ουάσινγκτον, σπούδασε Διεθνή Στρατηγική και έπειτα στην Μόσχα Προπαγάνδα, καθόσον εργαζόταν στο 'ΝΑΤΟ'.

Στο ΝΑΤΟ απασχολήθηκε συνολικά για 26 χρόνια. Έχει γράψει συνολικά 20 βιβλία, μεταξύ των οποίων, Τα Παγκόσμια Κέντρα Εξουσίας, Η Μαύρη Βίβλος των Ελλήνων Πολιτικών, Παγκόσμιοι Εντολοδότες, Τρομοκρατία, κ.ά. Είναι μέλος της 'Λέσχης Μπίλντεμπεργκ', όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Θα σας σηκωθεί η τρίχα από αυτά που αποκαλύπτει ο Στριγάς για την παγκοσμιοποίηση και την Ελλάδα. Στην λέσχη Μπίλντεμπεργκ μαγειρεύονται τα πάντα...

Έχουν πωληθεί τα  π ά ν τ α... Οι κυβερνήσεις των χωρών,  είναι απλοί υπάλληλοι της παγκοσμιοποιήσεως, 200 ατόμων δηλαδή που κυβερνάνε τον κόσμο. 

Η εκπομπή είναι του 2010, αλλά λέει πολύ σημαντικά πράγματα, για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα. Παρουσιαστής, ο πάντα ανήσυχος και διεισδυτικός Ιωάννης Παπαζήσης. ["Ιω.Καπ."]

Δείτε  Ο Π Ω Σ Δ Η Π Ο Τ Ε  το δυνατό αυτό 'βίντεο'!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!