Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΡΕΜΙΑ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ" ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΣΥΡΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ "τ ρ ε λ λ ά" ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, με ...4 γυναίκες και 22 παιδιά!!!!!!!!!!

 

ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ "ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ"! ΣΚΕΤΟ 'ΑΣΤΕΡΙ', ΤΙ ΛΕΤΕ; Πρόσφυγας από τη Συρία λαμβάνει ΠΑΧΥΛΑ επιδόματα για 4 συζύγους και 22 παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Ας ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ οι αφελείς Γερμανοί φορολογούμενοι! Σας ΘΥΜΙΖΕΙ κάτι;)

Η αγανάκτηση μεγαλώνει στον πληθυσμό της Γερμανίας, όταν έγινε γνωστό, ότι μια ακόμη περίπτωση πρόσφυγος από την Συρία (έχουν εντοπισθεί αρκετές), λαμβάνει κοινωνικές παροχές για 4 συζύγους που έχει τα 22 παιδιά του!!!


Ο Γκαζία Α. του οποίου το όνομα, δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, διέφυγε από τη Συρία το 2015 και έφθασε στη Γερμανία, μέσω Τουρκίας-Ελλάδος, συνοδευόμενος από τις τέσσερις συζύγους του και τα 22 παιδιά του...
 
Μία από τις κόρες του Σύρου μετανάστου, είναι τώρα παντρεμένη και ζει στη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με την μουσουλμανική παράδοση, οι άνδρες επιτρέπεται να έχουν μέχρι 4 γυναίκες, εφ’ όσον έχουν τη δυνατότητα να τις συντηρήσουν οικονομικά.
 
 Η Γερμανία, ως ευρωπαϊκή χώρα, δεν αναγνωρίζει την πολυγαμία, αλλά οι αρχές πληρώνουν τους πρόσφυγες και για την κάθε σύζυγο που έχουν! ("Ωραίο", έ;) 
 
Ο  π α μ π ό ν η ρ ο ς   αυτός κύριος Γκαζία, έπρεπε να επιλέξει μία από τις γυναίκες, ως «επίσημη» για τον ίδιο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, θα ήταν επίσημα χαρακτηρισμένα ως ‘εταίροι’ του, από τις αρχές...
 
Τώρα, για να μην χάσει τα επιδόματα, ο πολυγαμιστής Σύρος, ζει με μία γυναίκα στην πόλη Μονταμπάουρ, με τρία παιδιά και οι άλλες σύζυγοι μετακόμισαν σε κοντινές γειτονιές στην πόλη.
 

 Όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα 'Denken-macht-frei',  το εισόδημα από τα επιδόματα στον Σύρο μετανάστη, είναι πάνω από ...30.οοο ευρώ!!! Η ίδια πηγή σημειώνει, ότι πάρα πολύ Σύριοι έχουν δημιουργήσει χαρέμια στις γερμανικές πόλεις!...
 
"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"/'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!