Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

..."ΣΕΡΦΑΡΕΤΕ" ΠΑΙΔΙΑ; ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ 'ΦΑΚΕΛΩΜΑ' ΣΑΣ, ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!Αποτέλεσμα εικόνας για spying on someone


(ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ 'Φ Ι Μ Ω Τ Ρ Ο' ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ;;;) Απόφαση -'σόκ', από το το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το οποίο αποφάνθηκε προ ολίγων 24ωρων, ότι ο «Μεγάλος Αδελφός», νόμιμα πλέον θα μπορεί, να ...αποθηκεύει τα προσωπικά μας δεδομένα προσωπικού χαρακτήρος, ως επισκέπτες και «σέρφερ» του διαδικτύου, για την αποτροπή επιθέσεων στον κυβερνοχώρο!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για spying on someone


Αποτέλεσμα εικόνας για spying on someone

Έτσι με πρόσχημα την τρομοκρατία, δικαιώνονται οι - ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - «συνωμοσιολόγοι», που τόσα χρόνια αναφέραν, ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην ουσία, εξυπηρετούν κάποια σκοτεινά νεοταξικά κέντρα εξουσίας, που θέλουν να επιβάλουν έλεγχο και παρακολούθηση παντού...

Κατά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, η δυναμική διεύθυνση διαδικτύου ενός επισκέπτου αποτελεί, για τον φορέα εκμεταλλεύσεως του ιστοτόπου ('site operator'), δεδομένο προσωπικού χαρακτήρος, όταν ο εν λόγω φορέας έχει στη διάθεσή του νόμιμα μέσα, βάσει των οποίων μπορεί να εξακριβωθεί η ταυτότητα του οικείου επισκέπτου, χάρη στις πρόσθετες πληροφορίες, που έχει στη διάθεσή του ο φορέας παροχής προσβάσεως στο διαδίκτυο ('internet provider') του επισκέπτου.


Αποτέλεσμα εικόνας για spying on someone

Η υπόθεση αυτή έφθασε στο Ευρωπαικό Δικαστήριο, μετά από προσφυγή Γερμανού πολίτου κατά της καταχωρήσεως και αποθηκεύσεως των διευθύνσεών του πρωτοκόλλου διαδικτύου (διευθύνσεις IP) από τους ιστοτόπους των γερμανικών ομοσπονδιακών υπηρεσιών, τους οποίους επισκέπτεται.

Οι εν λόγω υπηρεσίες καταχωρούν και αποθηκεύουν, πέραν της ημερομηνίας και ώρας της εκάστοτε επισκέψεως σε ιστότοπο, τις διευθύνσεις IP των επισκεπτών, προς αποτροπή των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο και διευκόλυνση των ποινικών διώξεων.

Eν ολίγοις όλα τα δεδμομένα που καθορίζουν τα ψυχολογικά, καταναλωτικά, αγοραστικά 'προφίλ' μας, που θα αποκαλύπτουν τα ενδιαφέροντα και επίσης τις όποιες αδυναμίες μας, θα είναι (νομίμως πλέον) στην διάθεση των Αρχών!!!

Θα έχουν πρόσβαση σε αυτά άνθρωποι, τονίζει ο κ.Θεόφραστος Ανδρεόπουλος σε ανάρτησή του, που ΔΕΝ τους ξέρουμε και ΔΕΝ γνωρίζουμε τίποτα για αυτούς, για να τα χρησιμοποιοήσου όπως ΑΥΤΟΙ θέλουν πάντα στα πλαίσια της νέας "νομιμότητος".

Αποτέλεσμα εικόνας για spying on someone

Όπως πιστεύεται απο ετών και έχει γραφεί κατ' επανάληψη στο εξωτερικό, αλλά και στην χώρα μας, έχει ξεκινήσει από την (ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΙΣΕΤΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙΣΑ ΕΠΑΡΚΩΣ...) 11η Σεπτεμβρίου του 2001, μια σκοτεινή περίοδος για την Ανθρωπότητα σε όλον τον πλανήτη...("Ιω.Καπ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!