Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

"ΑΝΑΠΤΥΞΗ"...'MADE IN TURKEY'!!! TOYΡΚΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΑΓΩΤΩΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΔΩ...

ΕΙΔΑΤΕ ΒΡΕ ...ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ 'ΓΙΟΥΝΑΝ'-ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΣ "ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΜΑΣ "ΠΟΝΑΕΙ" Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΑΓΙΠ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ  ΠΑΓΩΤΑ  ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ....



ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ; ΜΟΛΙΣ "ΕΦΘΑΣΕ" Η ...ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΤΟ "ΟΝΕΙΡΟ" ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΕΞΟ - ΒΑΡΟΥΦΑΚΟ - ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΩΡΑ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ...ΤΟΥΡΚΟΙ!!!

Η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και ζαχαροπλαστείων της Τουρκίας, ετοιμάζεται να κάνει «απόβαση»στην Ελλάδα, καθώς σκοπεύει να ανοίξει μέσα στις επόμενες ήμερες δύο καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, ώστε να προλειάνει το έδαφος και να δημιουργήσει την βάση της στα Βαλκάνια...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑDO ICECREAMS

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑDO ICECREAMS

Η 'Mado' είναι αλυσίδα καφέ και παγωτού, που αποτελεί σύμβολο στη γειτονική χώρα. Ξεκίνησε από ένα μικρό κατάστημα στην Κωνσταντινούπολη και έχει ταξιδέψει μέχρι το Ντουμπάϊ, την Σαουδική Αραβία, την Κύπρο, την Αυστραλία, το Χονγκ Κονγκ, τη Νότια Κορέα και τη Βουλγαρία.

Όπως είχε ανακοινωθεί στις αρχές του χρόνου, στόχος της αλυσίδος, είναι η επέκτασή τους στην Αθήνα, σε δημοφιλή τουριστικά ελληνικά νησιά και άλλες βαλκανικές χώρες.

Το κεντρικό εργοστάσιο βρίσκεται στην πόλη Kαχραμανμαράς, στη Νότια Τουρκία, που θεωρείται η πατρίδα του ντοντουρμά, του τουρκικού παγωτού, με το οποίο η αλυσίδα έχει ταυτίσει το όνομά της.

Πέραν της εμπορικής της παρουσίας, η τούρκικη εταιρεία επέλεξε να δημιουργήσει στην Ελλάδα, την βάση της ώστε να επιχειρήσει από εκεί το άνοιγμά της στις βαλκανικές αγορές. 
Το ενδιαφέρον της για τη Θεσσαλονίκη καλλιεργήθηκε και ενισχύθηκε από το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος...

Οι Τούρκοι θέλουν να επενδύσουν στην τουριστική δυναμική της χώρας μας και να απευθυνθούν στις σημαντικές ροές τουριστών που την επισκέπτονται κάθε χρόνο...

[ΠΕΡΑΣΤΕ ...ΚΑΛΟΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΠΕΡΑΣΤΕ! ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΑ(!) ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ! Ποτέ δεν διανοηθήκαμε να σας πούμε ένα όχι... ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ "ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΤΕ" ΛΙΓΑΚΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, Ε;;;]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!