Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ο Μ ω α μ ε θ α ν ι σ μ ό ς είναι παλαιότατο δημιούργημα των ...Εβραίων;;;

ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ...


(ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ). "Κατά τον 6ον αιώνα, βλέπουν οι Εβραίοι τον Χριστιανισμό, να ξαπλώνεται καί ν' αγκαλιάζει όλη την γή. Θέλουν όμως, με κάθε τρόπο, να αναχαιτίσουν την εξάπλωση αυτή. 
Τους ανησυχεί η ραγδαία πορεία της πίστεως και της Διδασκαλίας του Χριστού. 
Συνέρχεται τότε το αόρατο Εβραϊκό Επιτελείο Σανχεντρίν (Συνέδριο) και δημιουργεί μια χριστιανομάχο θρησκεία, τον Μωαμεθανισμό. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΣΛΑΜ

Ελάχιστοι, ίσως γνωρίζουν, ότι η θρησκεία του Ισλάμ, δεν ήταν έργο του αγραμμάτου καί αγροίκου Μωάμεθ, αλλά των Εβραίων... 

Ελάχιστοι έχουν μάθει, ότι ο Μωαμεθανισμός είναι εβραϊκό κατασκεύασμα, διότι όλες οι πηγές πληροφοριών από σκοπού, καταστρέφονται από τους ενδιαφερομένους. Ποιοι γνωρίζουν σήμερα, ότι ο ίδιος ο Μωάμεθ, ήταν Εβραίος εκ μητρός; 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΣΛΑΜ

Ποιος ξέρει, ότι τρεις τουλάχιστον από τις γυναίκες του, ήσαν Εβραίες και ο ίδιος ήταν δαιμονισμένος; Ποιος έμαθε ποτέ, ότι ολόκληρο το περιβάλλον του, αποτελείτο από Εβραίους σατανιστές (μάγους, αστρολόγους και αποκρυφιστές) με επικεφαλής τον διαβόητο Εβραίο εξάδελφο της γυναικός του Ουάρακα; 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΣΛΑΜ

Κατάφεραν οι σατανικοί εωσφοριστές του «Σανχεντρίν», να φτιάξουν τον αγράμματο, αστοιχείωτο, επιληπτικό και δαιμονισμένο βεδουΐνο Μωάμεθ, ψευδοπροφήτη. Τον ανέβασαν ψηλά, για να διαδώσει με την βία του σπαθιού, την ψεύτικη θρησκεία καί να πληγεί έτσι ο Χριστιανισμός. 

Ποιο είναι όμως το αποτέλεσμα αυτής της εχθρικής στάσεως των Εβραίων εναντίον του Χριστού; Τί κέρδισαν από την δημιουργία του Ισλάμ οι εωσφοριστές του Σανχεντρίν; Δημιούργησαν τον χειρότερο και τον πλέον θανάσιμο εχθρό του εβραϊσμού. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΣΛΑΜ

Το πρώτο εβραϊκό αίμα, έχυσε ο ίδιος ο Μωάμεθ και το έργο του συνεχίζουν σήμερα οι οπαδοί της θρησκείας του. Δεν είναι πολύς καιρός, που 510 εκατομμύρια Αράβων, έδωσαν βαρύ όρκο να εξαφανίσουν από το πρόσωπο της γης και τον τελευταίο Εβραίο! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΣΛΑΜ

600 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι, τους οποίους δημιούργησαν οι Εβραίοι, για να κτυπήσουν τον Χριστιανισμό, είναι έτοιμοι να πλήξουν μέχρις αφανισμού τους Ισραηλίτες και όχι τους Χριστιανούς, όπως είχαν προσχεδιάσει εκείνοι. 

Βλέπεις, λοιπόν, αναγνώστη, ότι ο Θεός επέστρεψε στο κεφάλι τους, τα βέλη που ακόντισαν εναντίον του Χριστιανισμού". 

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιμανδρίτης χαράλαμπος βασιλόπουλος

[Από το πραγματικά ανεκτίμητο παλαιό βιβλίο, (διατίθεται ακόμα) «Ο Οικουμενισμός χωρίς μάσκα», του ασυμβιβάστου μαχητού, μακαριστού Αρχιμανδρίτου Χαραλ. Βασιλοπούλου,  εκδόσεις 'Ορθοδόξου Τύπου'. Ο π.Χαράλαμπος εκοιμήθη το 1980. "Παπαφλέσσας"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!