Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ...'ΚΚΕ';;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο 'ΤΣΙΡΙΖΑ';;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ, Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ...ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ; ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ...ΛΑΛΙΣΤΑΤΕΣ 'Μ.Κ.Ο.';

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο (ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΣ)..."ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ" Ο.Η.Ε.;;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ...'ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ' ΤΟΥ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για young child refugees works in factory in turkey

'ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ...ΑΓΑΠΗ'! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΟΥ 'ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ'! Πάρα πολλές φορές οι υπέρμαχοι της 'νέας τάξεως πραγμάτων' και της παγκοσμιοποιήσεως, έχουν στήσει μια ολόκληρη ΒΡΩΜΕΡΗ προπαγάνδα, γύρω από το θέμα των παιδιών του πολέμου, με φωτογραφίες για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για BBC

Αποτέλεσμα εικόνας για reuters

Το θέμα που σας παρουσιάζουμε και αποκάλυψε το 'BBC', ΔΕΝ έτυχε της αναλόγου ευαισθησίας, ΕΙΤΕ από το ελληνικό, ΕΙΤΕ απο το ξένο 'μιντιακό' σύστημα, μπορείτε να καταλάβετε ΟΜΩΣ, πόσο ΜΕΓΑΛΟΙ & ΑΘΛΙΟΙ υποκριτές, είναι όλοι οι ...αλληλέγγυοι, που υποτίθεται ότι "νοιάζονται", για τα παιδιά του πολέμου! (ΣΚΟΤΙΣΤΗΚΑΝ!...) 

Προσφυγόπουλα από την Συρία, εργάζονται σε εργοστάσια στην Τουρκία, που φτιάχνουν ρούχα για την αγγλική εταιρία λιανικής 'Marks & Spencer' και για το διαδικτυακό κατάστημα 'ASOS', σύμφωνα με έρευνα της εκπομπής του 'BBC', 'Panorama'...

Το μικρότερο από τα οποία, ήταν μόλις 15 χρονών, να εργάζονται επί πολλές ώρες έναντι μικρής αμοιβής, φτιάχνοντας και σιδερώνοντας ρούχα που στέλνονται στην Αγγλία.

Δημοσιογράφοι του 'BBC', τράβηξαν φωτογραφίες με τα σήματα της 'Marks & Spencer' στα εργοστάσια. Μερικοί Σύροι πρόσφυγες, εργάζονταν 12 ώρες την ημέρα(!), σε ένα εργοστάσιο που φτιάχνει 'τζιν' για τις μάρκες 'Mango' και 'Zara', χρησιμοποιώντας χημικά, χωρίς κατάλληλη προστασία, ανέφερε το 'BBC'...


Αποτέλεσμα εικόνας για 'young child refugees works in factory in turkey'.

Εκπρόσωπος του 'M&S' δήλωσε: «Δεν είχαμε βρει στο παρελθόν κανένα στοιχείο, που να αποδεικνύει ότι Σύριοι εργάτες απασχολούνται σε εργοστάσια που μας προμηθεύουν, άρα είμαστε πολύ απογοητευμένοι από αυτά τα ευρήματα, τα οποία είναι εξαιρετικά σοβαρά και είναι απαράδεκτα για το 'M&S'»...

Εκπρόσωπος της 'ASOS' είπε: «Είναι ένα θέμα που λαμβάνουμε εξαιρετικά σοβαρά υπ' όψη. Αλλά θα ήταν λάθος για εμάς, να σχολιάσουμε πληροφορίες που δεν έχουμε δεί».

[ΕΔΩ ΛΕNΕ, ΤΗΣ ...ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ! Τα ..."γνωστά". Δεν "είδαν", δεν "άκουσαν", δεν "έμαθαν", δεν "ήξεραν"....]

Η 'M&S' δήλωσε, πως εργάζεται με τον προμηθευτή της στην Τουρκία, προκειμένου να προσφέρει ...νόμιμη απασχόληση, σε όσους Σύρους εργάτες απασχολούνται καθημερινά στο εργοστάσιο.


Αποτέλεσμα εικόνας για 'young child refugees works in factory in turkey'.

Η Τουρκία είναι η κύρια πύλη εισόδου για τους πρόσφυγες, από τον συνεχιζόμενο πόλεμο στη Συρία. Περίπου 3.000.000 υπολογίζεται ότι ζουν εκεί! Η Άγκυρα υπέγραψε τον Μάρτιο, μία συμφωνία με την Ε.Ε., προκειμένου να αναχαιτιστεί η ροή προσφύγων προς την Ένωση...

Έρευνα που διεξήγαγε το 'Reuters' εφέτος, βρήκε επίσης αποδείξεις για προσφυγόπουλα από την Συρία που εργάζονται σε εργοστάσια ρούχων στην Τουρκία κάτω από παράνομες συνθήκες.

Τα συμπεράσματα δικά σας...(Από το ιστολόγιο 'εθνικισμός'/"IΩ.ΚΑΠ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!