Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΤΟΥΣ Ξ Ε Σ Κ Ε Π Α Σ Ε ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ! Σ Τ Ε Γ Ν Α ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ & ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ! ΑΞΙΖΕΙ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ...

Αποτέλεσμα εικόνας για PUTIN

"ΦΟΡΑ-ΠΑΡΤΙΔΑ"! "ΝΕΤΑ-ΣΚΕΤΑ"! Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, σε πολύ πρόσφατη συνέντευξή του, προς Ρώσους και τους ξένους ανταποκριτές, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, εξήγησε με απλά λόγια, το έργο των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, που προσπαθούν να  ε λ έ γ ξ ο υ ν   και να  Χ Ε Ι Ρ Α Γ Ω Γ Η Σ Ο Υ Ν   την Κοινή Γνώμη, σε  ο λ ό κ λ η ρ ο   τον πλανήτη! 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

Όπως είπε, «Κάνουν υποκλοπές σε ολόκληρο τον πλανήτη! Είτε μέσω της κατασκοπείας στο εσωτερικό των Κρατών, είτε υποκλέπτοντας πληροφορίες, ακόμα και από τα καλώδια δεδομένων, που έχουν τοποθετηθεί στους ...Ωκεανούς, πράγμα που οδήγησε την κυβέρνηση της Βραζιλίας, να σχεδιάζει να εγκαταστήσει δικό της!!!

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

Όπως έχω δηλώσει στην αρχή, όλα τα περιμένω από αυτούς, λαμβάνοντας υπ' όψη το γεγονός, ότι η κατασκοπεία τους, αγγίζει κάθε γωνιά του πλανήτη, και έχουν πληροφορίες για όλα... 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

Συχνά χρησιμοποιούν μισές αλήθειες, ή πληροφορίες κατά 30% αληθινες, ή και εντελώς ψεύτικες(!) για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη σε όποιο Κράτος έχει γίνει στόχος τους», τόνισε ο Βλ.Πούτιν.

[Από το ιστολόγιο 'δελτίο των 11'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!