Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΣΗ 'ΔΑ' ΤΣΙΠΑ... ΔΩΡΕΑΝ (!) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ κ.ΚΑΜΙΝΗ !!!!!!!!!!!

ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ;

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοτικό κολυμβητήριο ΑΘΗΝΩΝ

ΤΩΡΑ, ΝΑ ..."ΒΓΟΥΜΕ", Ή ΝΑ ΜΗΝ "ΒΓΟΥΜΕ", ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΑ ...ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ "ΑΣΧΗΜΟΣ" ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ! Μόλις προ ολίγων ημερών, δηλαδή την προπερασμένη Παρασκευή, ακούσθηκε επισήμως μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων και ..."ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ"! (ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...)
Αποτέλεσμα εικόνας για δημοτικό κολυμβητήριο ΑΘΗΝΩΝ

Τί έγινε; Συμφώνως με καταγγελία του επικεφαλής του συνδυασμού 'Ελληνική Αυγή για την Αθήνα', Ηλ.Κασιδιάρη, ο οποίος απεκάλεσε τον δήμαρχο - το ξαναγράφουμε, με το αμερικανικό διαβατήριο... -  Καμίνη, ως "ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ", λόγω του ότι ο Δήμος της πρωτευούσης, με την συνεργασία της "περιφήμου"(...) ΜΚΟ 'Praksis', έσπευσαν και παρέχουν  Δ Ω Ρ Ε Α Ν  (το καταλάβατε, ή όχι; ΔΩΡΕΑΝ!!!)  πρόσβαση στα δημοτικά Γυμναστήρια, αλλά ΚΑΙ Κολυμβητήρια, στους ...λαθρομετανάστες!!!!!!!!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοτικά γυμναστήρια ΑΘΗΝΩΝ

Εμείς τα ...βόδια οι Έλληνες Αθηναίοι "ιθαγενείς", άς πληρώνουμε για τα παιδιά μας συνδρομές! Συχνά, άνω των 50 ευρώ μηνιαίως!

Και υπάρχουν ακόμα "δικοί μας" χαζοβιόληδες, που ακόμα "πιστεύουν" και ψηφίζουν Καμίνη, για δήμαρχο Αθηναίων; 
Ή μάλλον, δήμαρχο των α λ λ ο δ α π ώ ν ..."Αθηναίων"....

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"/'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!