Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

3 ΝΑΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!! ΕΔΩ, ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ;;; ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ;;;




ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΘΕΡΓΙΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! Την ίδια ακριβώς στιγμή, που στη χώρα μας το άθεο καθεστώς της ΒΑΘΕΟΣ & ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΗΣ Αριστεράς, επιδιώκει να μετατρέψει την Ορθόδοξη Ελλάδα μας, με το ζόρι σε άθρησκη χώρα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΩΣΙΚΟΙ ΝΑΟΙ

Εκείνοι που έζησαν τα ΑΓΡΙΑ πνευματικά "γκουλάγκ" του κομμουνισμού, σήμερα πλέον ζουν ένδοξες και λαμπρές ημέρες για την Χριστιανοσύνη, επισημαίνεται στο ιστολόγιο 'βήμαορθοδοξίας'!

Ο πρόεδρος του ΤΕΕΣ , Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων, δήλωσε ότι για τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία από το 1998, άρχισε η εποχή "που εμείς ονομάζουμε "άλλη Βάπτιση της Ρωσίας", επισημαίνοντας πως τα τέλη της δεκαετίας του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90, άρχισε το μαζικό βάπτισμα του πληθυσμού στη Ρωσία!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΩΣΙΚΟΙ ΝΑΟΙ

"Σήμερα έχουμε 35.000 ναούς, αντίστοιχα, σε 28 χρόνια έχουμε ανοίξει 29.000 ναούς!!! Σε ένα χρόνο περισσότερους από χίλιους, ή τρεις ναούς κάθε ημέρα ... 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΩΣΙΚΟΙ ΝΑΟΙ

Είχαμε τρία πνευματικό σχολεία, και σήμερα υπάρχουν πάνω από πενήντα", είπε ο Μητροπολίτης!
Σύμφωνα με τον σεβ. Ιλαρίωνα, στην ιστορία της Ρωσίας ουδέποτε υπήρξε μια τέτοια αύξηση στην πίστη, συγκριτικά με αυτό που βλέπουμε τα τελευταία 28 χρόνια.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΩΣΙΚΟΙ ΝΑΟΙ

"Έχουμε δει με τα μάτια μας τη δύναμη του χριστιανισμού, που σήμερα μας επιτρέπει να ανοίγουμε 3 ναούς την ημέρα! Είδαμε πώς ο Χριστιανισμός μεταμορφώνει τη ζωή των ανθρώπων, και πόσο εξακολουθεί να παραμένει ζωντανός ο Χριστός και το κήρυγμά Του," είπε ο Μητροπολίτης.

[ΕΔΩ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ & ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ;
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΗΣΗ, Ή ΟΧΙ;
ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΧΙ, ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ "ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ" ΜΑΖΙΚΩΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΕΔΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ;;;]

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!