Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

..."ΤΣΑΚΙΣΕ" ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ...ΛΟΥΛΟΥΔΟΥ !!!!!!!!!!!!!

Ε; ΠΩΣ; 15 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ;;;


ΤΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ...ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ! ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ & "ΣΚΛΗΡΟ ΚΤΥΠΗΜΑ" ΣΤΗΝ "ΔΙΑΠΛΟΚΗ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ"! ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΙΑ ΟΙ ΑΣΥΔΟΤΟΙ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ "ΚΡΑΤΑ" ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ... ΜΑ,  Μ Η Ν    Γ Ε Λ Α Τ Ε ! 


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

(ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΙΧΤΟΙ"!!!) Νέα  & "ΤΕΡΑΣΤΙΑ" επιτυχία της οικονομικής αστυνομίας...

«Λαβράκι» έβγαλαν οι ελεγκτικές αρχές στο Λαγανά Ζακύνθου, σύμφωνα με έγγραφο που έφτασε στο email του 'npress.gr' και καταδεικνύει εκτεταμένη ...φοροδιαφυγή και παραβίαση σειράς άρθρων του Ποινικού Κώδικος, εκ μέρους ...α ν ή λ ι κ η ς,  η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ(...) και διέθεσε στην αγορά ...1 5   ο λ ό κ λ η ρ α     τ ρ ι α ν τ ά φ υ λ λ α,  στερουμένη της σχετικής άδειας !

ΝΑΙ. Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ. Πλην όμως, είναι τέτοια και τόση η υπερβολή στην προκειμένη, που το ίδιο το έγγραφο, σε όλη του την επισημότητα, με τις σφραγίδες και τις λεπτομέρειές του, το καθιστά ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΓΕΛΟΙΟ….

"ΙΩ.ΚΑΠ."/ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!