Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Σ Υ Μ Φ Ω Ν Ε Ι Τ Ε ;


Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας νέος
ΔΕΙΤΕ ΑΓΡΙΟ ΒΛΕΜΜΑ, ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! ΕΤΣΙ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ, ΣΕ ΑΦΙΣΣΑ ΤΗΣ ...ΚΝΕ !!!

"Ο Τσίπρας είναι Τύραννος. Είναι αυτός ο κνίτης που απλά περίμενε την ευκαιρία, να βρεθεί στην εξουσία και να βγάλει ΟΛΟ το κόμπλεξ του απέναντι στους ανθρώπους. Aπέναντι στους φτωχούς ανθρώπους. 
Είναι αυτός o άκαρδος νέος που ξεπουλά τα πάντα, χωρίς τύψεις χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι μακριά από τις κάμερες. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας νέος

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας νέος
ΑΠΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ, ΕΠΕΛΕΓΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, "ΤΥΧΑΙΩΣ", Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΕΞΗΣ...

Είναι ο υψηλόμισθος δημόσιος "υπάλληλος" των χιλιάδων ευρώ, που τυραννά τον κόσμο. Έχει εξασφαλίσει μια ολόκληρη ζωή, χωρίς να έχει δουλέψει ούτε μία ολόκληρη ημέρα! 

Ένα χαμογελαστό παράσιτο της άθλιας μεταπολίτευσης .....που περίμενε το 'ΟΚ' για να σώσει τον σάπιο κόσμο της μεταπολίτευσης, που μας οδήγησε στα μνημόνια μετά από μια απίστευτη κραιπάλη δεκαετιών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας νέος

Οι βασικές του "σπουδές" η ΚΝΕ. "Σταλινισμός", "γκαγκεμπιτισμός", "χαφιεδισμός", "προβοκατορισμός". Βασικές διαχρονικές σπουδές για όλους τους πετυχημένους...

Ο καπετάνιος της αριστεράς απ' ότι φαίνεται έχει κόψει αλυσίδα, και το πλοίο Ελλάδα είναι χαμένο από χέρι....

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας νέος

Δίπλα στον καπετάνιο και ακροδεξιά φαντάσματα του υποκόσμου, που παριστάνουν τους επαναστάτες. Tώρα που η πατρίδα δέχεται χιλιάδες λάθροτρίβουν τα χέρια απο χαρά. Η αύξηση της καθυστερημένης πελατείας θεωρείται σίγουρη.. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας νέος
ΟΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ  ΓΙΑ ...ΔΕΣΙΜΟ...

Είναι λυπηρό και τραγικό για την Ελλάδα, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου ζει επίτηδες στον εμφύλιο...στον εμφύλιο με γεμάτες τσέπες! Κάνουν ότι δεν καταλαβάινουν, αλλά οι Ερινύες θα τους καταδιώκουν για πάντα.

Υ.Γ. Έδωσαν τα πάντα στους τοκογλύφους και πρέπει να περάσουν τα πάντα. Για αυτό άλλωστε δεν πάνε σε εκλογές....στα μετόπισθεν υπάρχει και το φάντασμα του ναζισμού. 
 Ο θάνατος σαν απειλή είναι το σκληρό νόμισμα της εξουσίας.......Τώρα υπάρχουν μόνο εθνομηδενιστές – μαφιόζοι-παράφρονες, που μισούν τους πάντες, Και ο απλός λαός που ξέμεινε από λεφτά τουλάχιστον θέλει την ασφάλειά του...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας νέος

Θα περάσουμε άσχημα, αλλα δεν θα χαθούμε....Τουλάχιστον έχουμε την γνώση να περιμένουμε.....και θα περιμένουμε. Θα επιστρέψουμε ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ δυνατοί, 
η μεταχουντική εποχή τελειώνει….οι γύφτοι της ιστορίας αραιώνουν"...

[KEIMENO ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ 'ΡΕRIMAJESTIC'/Για την αντιγραφή "Ιω.Καπ".].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!