Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

EKΛΕΨΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ...ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ, Ο ..."ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ"!!!!!!!!!

ΟΧΙ, ΟΧΙ! ΜΗΝ "ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ"! ΤΗΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ...ΑΜΕΣΩΣ!!!!!! ΤΟ ΒΟΥΤΗΞΕ ΕΝΑΣ ...'ΡΟΜΑ'!

Αποτέλεσμα εικόνας για AΡΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ
Η ΜΑΜΑ κ.ΑΡΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ,
ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ...
ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ 'ΕΥΠ' !... 
Θύμα κλοπής έπεσε την περασμένη Παρασκευή (21.10.2016), η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα, Αρίστη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημ. 'Freddo'. 
Είχε πάει στο κοιμητήριο Αθηνών και όταν έφυγε, συνειδητοποίησε ότι μέσα στο μικρό τσαντάκι που είχε μαζί της, δεν υπήρχε το κινητό της...
Αποτέλεσμα εικόνας για AΡΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ

Όταν επέστρεψε στο σπίτι της στον ("ταπεινό προάστιο" της αριστερής 'μπουρζουαζίας';) Διόνυσο, ειδοποίησε την ασφάλεια του πρωθυπουργού, πως προσωρινά και μέχρι να αγοράσει καινούργιο, δεν θα έχει κινητό γιατί της το έκλεψαν.

Αμέσως σήμανε  "τρομερός" σ υ ν α γ ε ρ μ ό ς  και αστυνομικός της ασφάλειας του πρωθυπουργού, ειδοποίησε τα κεντρικά για να ξεκινήσει… αγώνας δρόμου, να βρεθεί το 'iPhone' της κας Αρίστης Τσίπρα, προκειμένου να μην «πέσει» σε… λάθος χέρια και ενδεχομένως να δημοσιοποιηθούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, ή οικογενειακές φωτογραφίες της οικογένειας Τσίπρα...

Με τα ηλεκτρονικά μέσα της 'ΕΥΠ'(!!!) και της ...Διώξεως Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το στίγμα από το κινητό της μητέρας του πρωθυπουργού, εντοπίστηκε σε μονοκατοικία στα ...Άνω Λιόσια το απόγευμα της Κυριακής (23.10.2016).

Όπως διαπιστώθηκε, δράστης της κλοπής ήταν ένας νεαρός (26-28 ετών) Ρομά, που μαζί με άλλα άτομα, είχαν συστήσει σπείρα, που έκλεβε κινητά έξω από νεκροταφεία και νοσοκομεία. 
Με εισαγγελική παραγγελία, έγινε ΟΛΟΚΛΗΡΗ επιχείρηση στο σπίτι, στα Άνω Λιόσια από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και στελέχη του τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας!

Το κινητό βρέθηκε, αφού ο νεαρός Ρομά, σκόπευε να το πουλήσει τη Δευτέρα... 

Η συσκευή παραδόθηκε στην μητέρα του πρωθυπουργού, η οποία ευχαρίστησε τους αστυνομικούς, αλλά τους είπε, πως «δεν ήταν ανάγκη να μπουν σε τέτοια διαδικασία»...(χμ!..)

[ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ, ΥΠΟΘΕΤΙΚΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΕΧΑΝΕ, Ή ΤΟΥ "ΒΟΥΤΟΥΣΑΝ" ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, Ή ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ, ΛΕΤΕ ΘΑ ΕΠΕΝΕΒΑΙΝΕ ΤΑΧΙΣΤΑ Η ...ΕΥΠ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΡΕΙ;;;]

Y.Γ. Και έτσι η κ. Αρίστη, πρωθυπουργική μήτηρ, έμαθε από πρώτο χέρι τι αντιμετωπίζουν οι περιοχές αυτές – Άνω Λιόσια, Αχαρναί, Ασπρόπυργος κλπ – από τις ευπαθείς ομάδες, που η κυβέρνηση, τις έχει στο απυρόβλητο. 

Και σα να μην έφτανε αυτό, τους δίνουν και δεκάδες χιλιάδες επιδόματα, για την «ενσωμάτωση τους», τα οποία τα χρησιμοποιούν, για να προμηθεύονται όπλα και ναρκωτικά. Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα…
(από το ιστολόγιο 'unpolitical.gr'-"ΙΩ.ΚΑΠ."/'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!