Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

IΔΡΩΝΕΙ! ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ! ΓΟΥΡΛΩΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ...ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ!!! (Ο κ.Στουρνάρας...)


Αποτέλεσμα εικόνας για στουρνάρας στην Επιτροπή

ΑΝΗΛΕΕΣ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ! ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ έγινε κατά του "αρχιδιαπλεκομένου" διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος, Γ.Στουρνάρα απο τον εκπρόσωπο της 'Χ. Α.' στην αρμόδια Εξεταστική επιτροπή της Βουλής. Έγινε πανδαιμόνιο και διεκόπη προς στιγμήν η συνεδρίαση!
Αποτέλεσμα εικόνας για στουρνάρας στην Επιτροπή

Οι ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ερωτήσεις του βουλευτού Η.Κασιδιάρη, ανάγκασαν τον νυν διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, να αποφεύγει να τοποθετηθεί ακατάπαυστα, για να συγκαλύψει τις ποινικές ευθύνες των τραπεζιτών, όσο και των κομματαρχών. 

Στο σημείο εκείνο και όταν ο βουλευτής ζήτησε τα πρακτικά να πάνε στον Εισαγγελέα και ο Στουρνάρας να διωχθεί για ψευδορκία, ο αρχιτραπεζίτης απάντησε με πανικόβλητο και προσβλητικό  τρόπο στον Η.Κασιδιάρη, με σκοπό να αποπροσανατολίσει από τα ουσιώδη ζητήματα της εξέτασεώς του...

Οι τόνοι "ανέβηκαν" σε μεγάλο βαθμό, όταν ο βουλευτής χαρακτήρισε τον κεντρικό Τραπεζίτη, ως "αρχιλαμόγιο που είναι μέσα σε όλα τα σκάνδαλα" και "παρτάλι του Σημίτη και του Παπαντωνίου".

Πέρα από αυτό το έντονο φραστικό επεισόδιο, ο βουλευτής της 'Χ.Α.' ανέδειξε τα φοβερά σκάνδαλα των παρανόμων δανειοδοτήσεων των μεγάλων κομμάτων, της Τραπέζης Αττικής και του Πανταλάκη, των εκατομμυρίων που μοίραζαν οι εγκάθετοι, μέσω του 'ΚΕΕΛΠΝΟ' (και τα έπαιρνε η γυναίκα του Γ.Στουρνάρα και ο αδελφός του βουλευτού της Ν.Δ. Μ. Βαρβιτσιώτη).


Παρακολουθείστε κατωτέρω, το άκρως "ΚΑΥΤΟ" 'βίντεο', με ολόκληρη την εξέταση Γ.Στουρνάρα από τον βουλευτή Η. Κασιδιάρη και τις αντεγκλήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!