Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΑΑ! "ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ" ΝΤΕ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ...ΙΜΑΜΗ!!! Μπράβο, μπράβο...ΟΣΟΙ ...ΑΝΤΕΧΟΥΝ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ..."ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ"
ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ "ΜΑΣ"...
(ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ!!! "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"...)

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ: Φ.Ε.Κ. 264/Ο5-12-2006.

Άρθρο 6.

1.Στο ιδρυόμενο Τέμενος τοποθετείται με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων μουσουλμάνος θρησκευτικός λειτουργός (ιμάμης), μετά από εισήγηση του Δ.Σ., με θητεία δύο ετών, που μπορεί να ανανεωθεί. Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΜΑΜΗΣ

Οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του θρησκευτικού αυτού λειτουργού, περιορίζονται στην ευθύνη για την εσωτερική λειτουργία του Τεμένους, έτσι ώστε να διευκολύνεται η ικανοποίηση των λατρευτικώναναγκών των πιστών. 
Ασκεί τα καθήκοντα αυτά και προσφέρει τις υπηρεσίες του προς τις θρησκευτικές κοινότητες στις οποίες έχει παραχωρηθεί το Τέμενος,σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παράγραφο 4β του άρθρου 5, εφόσον τούτο ζητηθεί από αυτές.

2. Οι αποδοχές του μουσουλμάνου θρησκευτικού λειτουργού, βαρύνουν εξ ολοκλήρου (!) τον τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και ορίζονται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

[ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΕΙΤΕ ...ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΛΟΛΑΔΩΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ, ΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ, ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ! ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ, Ε;]

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!