Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ" ΤΩΡΑ, ΓΙΝΕΣΑΙ ('Α Ν Ε Τ Ω Σ' ...) ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ...("Μπράβο, μπράβο", τί ...πρόοδος έ;)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ; ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ; ΠΕΡΙΕΡΓΗ; ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ; Ή ΑΠΛΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΕΝΤΕΛΩΣ ..."κ ο υ φ ή"; Νέα απόφαση του Σ.τ.Ε. επιτρέπει πλέον στους αλλοδαπούς(...) ,οι οποίοι έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια, να εισάγονται ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ περιορισμό, ούτε αυτόν με χρονικά κριτήρια στις στρατιωτικές Σχολές των ΕΔ!!!
ΜΑ, "ΑΥΤΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΛΕΡΙΑ" ...ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΟΔΟΣ;
Αποτέλεσμα εικόνας για AΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ

Ειδικότερα, στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, κατατέθηκε σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τα προσόντα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία εισαγωγής, στην Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, πτυχιούχων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ύστερα από κατατακτήριες εξετάσεις...Το ΣτΕ με την υπ΄ αριθμ. 205/2016 γνωμοδότησή του, με πρόεδρο τον Αθανάσιο Ράντο και εισηγητή τον Πάρεδρο Χρήστο Λιάκουρα, έκρινε εν μέρει μη νόμιμο, το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος και ειδικά ως προς το σκέλος εκείνο, των πολιτογραφηθέντων και διέταξε την διαγραφή της σχετικής διατάξεως...

Συγκεκριμένα, το ΣτΕ επισημαίνει στην γνωμοδότησή του, μεταξύ των άλλων, τα εξής:

«Στη διάταξη της παραγράφου 1α του άρθρου 3 του σχεδίου, ορίζεται ότι οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στη Σχολή Ανθυποπυραγών με κατατακτήριες εξετάσεις, πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες, για όσους δε έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση, πρέπει να έχει παρέλθει ένα έτος τουλάχιστον, από την απόκτησή της.

Όπως, όμως, έχει κριθεί (ΣτΕ 3317/2014), με την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, δημιουργείται μια νέα νομική κατάσταση για τον πολιτογραφηθέντα, ο οποίος εξομοιώνεται πλήρως (!!!!!!) με τον έχοντα την ελληνική ιθαγένεια από καταγωγή(!) και, επομένως, απολαμβάνει όλα τα δικαιώματα (!!!) και βαρύνεται με όλες τις υποχρεώσεις, που συνεπάγεται το νομικό καθεστώς του Έλληνα πολίτη.

Εν όψει τούτου, η ανωτέρω ρύθμιση, που απαιτεί για τους υποψηφίους στην εν λόγω Σχολή, την συμπλήρωση τουλάχιστον ενός έτους από την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με πολιτογράφηση, περιέχει μη νόμιμο κριτήριο και πρέπει να διαγραφεί».

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; ΤΟ ΝΙΩΣΑΜΕ, Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ; Με δύο λόγια, όποιος λάβει την ελληνική υπηκοότητα, από όποιο μέρος του πλανήτη και αν κατάγεται και όποιο θρήσκευμα και να έχει, μπορεί να δώσει εξετάσεις και να εισαχθεί στις παραγωγικές Σχολές των ΕΔ,  Χ Ω Ρ Ι Σ  ΚΑΝ  να χρειάζεται, έστω ένας χρόνος να "δοκιμαστεί" ως Ελληνας...

Οχι, ότι αλλάζει τίποτα επί της ουσίας.
Απλώς γίνεται ακόμα χειρότερο, αυτό που προϋπήρχε και ίσχυε...

ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, Ή ...ΙΝΔΟΥΣ, Ή ...ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ;
ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
ΝΑΙ, ΠΡΟΟΔΟΣ! ΠΡΟΟΔΟΣ ΝΤΕ...

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"/'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!