Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ο Α Π Ε Χ Θ Ε Σ Τ Ε Ρ Ο Σ ..."π ρ ο φ ή τ η ς" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ !!!

ΗΤΑΝ 'Ο Λ Α' ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΔΩ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ...33 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για χένρι κίσινγκερ

ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ! Ο μεγάλος αυτός εχθρός του Ελληνισμού, ο Χένρυ Κίσσινγκερ και της ανθρωπότητος, φέρεται να είχε σχεδιάσει 33 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ(!!!) αυτό που ζούμε σήμερα στην Πατρίδα μας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Αποτέλεσμα εικόνας για χένρι κίσινγκερ

Αποτέλεσμα εικόνας για χένρι κίσινγκερ
Ο ..."ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ" ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ "ΑΣΟΥΛΟΥΠΩΤΟΣ" ΑΥΤΟΣ ...'ΠΥΡΓΟΣ' , ΕΙΝΑΙ Η
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ 91ΕΤΟΥΣ ΧΕΝΡΥ...
Να εύχεστε αυτός ο ΑΘΛΙΟΣ "πατριάρχης" του διεθνούς 
σιωνισμού να ζει, όταν η Πατρίδα μας θα Ανασταίνεται για να δει με τα ίδια του τα μάτια τα σκοτεινά όνειρά του να γκρεμίζονται. Αμήν!

Απόρρητη έκθεση της 'Μοσσάντ' από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κίσσινγκερ, σε εκπροσώπους γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983).
μετάφραση από το αγγλικό κείμενο (το πρωτότυπο ακολουθεί)

“Στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ, πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Αν. Μεσογείου. Από τους συνδικαιούχους, μόνο με την Τουρκία πρέπει να διαπραγματευτεί και στην ανάγκη να παραχωρήσει ένα μέρος. 
Οι Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής θα είναι απασχολημένες σε εμφύλιες συρράξεις. 
Η Ελλάδα και η Κύπρος θα  μ α σ τ ί ζ ο ν τ α ι   από  δ ρ ο μ ο λ ο γ η μ έ ν η (!!!;;;)   οικονομική κρίση! Η μόνη παρηγοριά για τους Ελληνες, ίσως να είναι η δικαίωση τους για την αποπληρωμή των Γερμανικών αποζημιώσεων από το β΄ παγκόσμιο πόλεμο. Σε αυτή τη δικαστική διεκδίκηση τους, πρέπει να τους στηρίξουμε, για να τρωθεί η οικονομική επανάκαμψη και το γόητρο της, πάντοτε επικίνδυνης για μας, Γερμανίας”...

Αποτέλεσμα εικόνας για χένρι κίσινγκερ

ΙΔΟΥ το πρωτότυπο στα αγγλικά, κείμενο:

At the beginning of the 21st century, Israel must succeed in the integral control of the energy deposits, which exist in the maritime area of the East Mediterranean. Concerning the future exploiters, Israel should negotiate only with Turkey and, if circumstances make it necessary, yield to Turkey parts of the deposits. 
Arab nations in the Middle East will be locked on the vicious circle of civil wars. 
Greece and Cyprus, will be confronted with directed economic crisis. The only consolation for the Greek people might be receiving the long over due WWII German compensations. 
In this demanding judiciary struggle, Greece deserve our full support, in order to make vulnerable the ever dangerous for us German prestige, and its economic, future reconstruction.
(CONFIDENTIAL ESSAY, GERMANY, 1983)

["ΙΩ.ΚΑΠ."]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!