Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΕΧΟΥΜΕ ..." Π Α - Τ Ω - Σ Ε Ι" !






(ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ...ΔΑΚΡΥΑ!) Η MEΓΑΛΗ μπανανία μας, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ κατατάσσεται σήμερα ...40η(!!!) μεταξύ 40 χωρών(!) αναφορικά με την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας, θέση από την οποία η Ελλάδα, δεν αναμένεται να απομακρυνθεί ούτε μέχρι το 2020! ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ...ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; 

Αποτέλεσμα εικόνας για Α ΜΑΝ WHO IS CRYING

Αποτέλεσμα εικόνας για Α ΜΑΝ WHO IS CRYING


Η χώρα μας, άν δεν το έχουμε ακόμα αντιληφθεί, βρίσκεται στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ(!) και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας και μάλιστα, οι εκτιμήσεις, της επιφυλάσσουν τη χείριστη αυτή επίδοση και για το 2020...

[ΕΛΕΟΣ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΝΙΓΗΡΙΑ & ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!!!]

Τα παραπάνω ευρήματα περιλαμβάνονται, στην έκθεση για το “Δείκτη Παγκόσμιας Ανταγωνιστικότητος στο Βιομηχανικό Κλάδο 2016” της εταιρείας 'Deloitte' και του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητ0ς των ΗΠΑ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Α ΜΑΝ WHO IS CRYING

Οι διαπιστώσεις προκύπτουν, από την ανάλυση των απαντήσεων περισσότερων από 500 'CEOs' και 'senior leaders' σε έρευνα, που διεξήχθη σε εταιρείες του παγκόσμιου βιομηχανικού κλάδου. 
Όπως και στις έρευνες των ετών 2010 και 2013, τα στελέχη κατέταξαν 40 χώρες, σύμφωνα με την παρούσα και μελλοντική ανταγωνιστικότητά τους, στο βιομηχανικό κλάδο και αξιολόγησαν τους κύριους παράγοντες, που επηρεάζουν την ανταγωνιστικότητα του παγκόσμιου βιομηχανικού κλάδου.

[ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ: Ο ΠΑΤΟΣ! ΓΕΝΙΚΗ: ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ!!! ΔΟΤΙΚΗ: - ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ: ΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ! ΚΛΗΤΙΚΗ: Ω ...ΤΑΡΤΑΡΑ!!! 
ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ: ΚΥΡΙΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΩΣΤΑΚΗ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ & ALEXIS...]

"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"/'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!