Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ 'Σ Ο Κ'! ' Π Ο Ρ Ν Ο ', ΑΠΟ ΤΑ ...ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!


ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!..."Θαυμάστε" το νέο "εκπαιδευτικό" σύστημα της νεοταξίκης 'Ε.Έ.' που θα εισαχθεί και στην χώρα μας... 
Γ Ο Ν Ε Ι Σ !   Ε Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Σ Η !



Συστημικά η εκπαίδευση στρέφεται ξεκάθαρα, από το ΚΑΚΟ στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, καθώς το 'Hardcore-Sex', έρχεται στους ...παιδικούς σταθμούς στην Γερμανία και την Αυστρία και σύντομα σε όλη την Ευρώπη!!!

Στα νηπιαγωγεία της Γερμανίας ένας υπάλληλος του Ομοσπονδιακού Κέντρου Αγωγής Υγείας (BZgA) παρουσιάζει την “κούκλα του σεξ Lutz”!!! 
Ο σκοπός αυτής της παρουσιάσεως, (γράφει ο συγγραφέας και ερευνητής Νίκος Χειλαδάκης), είναι να ..."εξοικειωθούν" τα παιδιά από την νηπιακή ηλικία, σε θέματα ...πορνείας και διαστροφής τον φύλων, αρσενικού και θηλυκού! 

Με την πρόφαση ότι θα εκπαιδεύσουν τους μικρούς μαθητές στην "σωστή χρήση" της σεξουαλικότητας τους, εισαγάγουν όλες τις ανώμαλες καταστάσεις που παρουσιάζονται με έναν εκπορνευτικό τρόπο!


Αυτοί που πρωτοστατούν σε αυτού του είδους ανωμάλου σεξουαλικής "εκπαιδεύσεως" και επιβάλουν τις ανώμαλες απόψεις τους, είναι ως συνήθως οι νεοταξικοί (προοδευτικοί) πράσινοι-οικολόγοι και… δεν συμμαζεύεται.

Ο σημαντικός στόχος αυτού του είδους εκπορνευμένης παιδείας, είναι να κάνουν τα μικρά παιδιά να εθιστούν, σε όλες αυτές τις μορφές του ανώμαλου σεξ, έτσι ώστε το μυαλό τους να θολώσει από μικρή ηλικία και να χάσουν κάθε δυνατότητα διακρίσεως και σωστών επιλογών στην μέλλουσα ζωή τους (όταν συνέχεια σκέπτεσαι με το κάτω κεφάλι, το επάνω κεφάλι νεκρώνεται οριστικά)!...




Άλλο ένα χαρακτηριστικό αυτής της νεοταξίκης και προοδευτικής εκπαιδεύσεως, είναι να ξεχάσουμε τις αθώες παιδικές κούκλες του παρελθόντος, με τις όποιες έπαιζαν οι παλιότερες γενεές. 

Οι σημερινές κούκλες των παιδιών, θα μεταφέρουν πάνω τους όλες αυτές τις σεξουαλικές ανωμαλίες, με τις οποίες θέλουν να ερεθίσουν το παιδικό μυαλό και να εκπορνεύσουν την παιδική του φύση...



Σε αυτό το 'βίντεο' παρακάτω, μπορείτε να δείτε δύο συγγραφείς, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τέτοιου είδους βιβλία, όπου υποστηρίζουν και διδάσκουν την ομοφυλοφιλία και άλλες διαστροφές σε παιδιά!!!




Να φανταστείτε ότι έφτασαν στο σημείο, σε ορισμένους παιδικούς σταθμούς, χάρη του νέου τύπου εκπαιδεύσεως, που αύριο πολύ πιθανόν να το δούμε και στην χώρα μας, να ξεντύνουν τα μικρά νήπια, να τα βάζουν το ένα διπλά στο άλλο γυμνά, για να εξοικειωθούν με την σεξουαλική πράξη!!!!!!!!!!!!!!





Εδώ 'βούτυρο στο ψωμί', του κάθε είδους παιδεραστού: Τουλάχιστον επί 15 χρόνια οι πράσινοι και φιλελεύθεροι, κρύβανε τα αίσχη των παιδεραστών στους παιδικούς σταθμούς, σε όλη την Γερμανία. Οι βρώμικες λεπτομέρειες έγιναν όμως γνωστές, από τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Michael Grandt.

Η έρευνα του διήρκεσε 10 χρόνια και είναι ανατριχιαστικά τα στοιχεία, που βγήκαν στο φως της δημοσιότητος. 

Αποκαλύπτει μέχρι και ότι κυβερνητικά στελέχη είναι μπλεγμένα σε παιδεραστίες, δηλαδή παιδόφιλοι! Αυτό είναι σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το απωθητικό και άσχημο, αλλά αληθινό πρόσωπο του Κόμματος των Πρασίνων!



Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουμε και την τελευταία επιβαλλομένη μόδα του σχολικού πολιπολιτισμού.... 
Χαρακτηριστικό κρούσμα αυτής της "εξελίξεως", το παράδειγμα ενός σχολείου στην Γερμανία και Αυστρία, όπου οι αφελείς δάσκαλοι, μάθαιναν στα παιδάκια χριστουγεννιάτικα τραγούδια . 
Τι το ήθελαν;;



"Θαυμάστε" ΓΟΝΕΙΣ, το νέο εκπαιδευτικό σύστημα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, που θα εισαχθεί και στην χώρα μας. Η αρχή έχει ήδη γίνει!





[ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΛΕΟΝ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Φύλακες, άρα ΟΥΤΕ γνώση!

Η 'ΝΕΑ ΤΑΞΗ', ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ, ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ, ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ!

ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, "ΑΡΙΣΤΑ" ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ, ΤΑ ΑΘΩΑ  Π Α Ι Δ Ι Α ΜΑΣ!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΜΗ ΟΥΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, (ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ "ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ" ΔΕΜΕΝΗ, ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ* ΤΗΣ, ΕΩΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ...), ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ!

ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΣΘΕΝΑΡΩΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΙΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΑΜΗΝ!
ΓΕΝΟΙΤΟ!]

(*Δύο, ή 3, ή 4 'φωνές' ορισμένων Ιεραρχών, που ο τεκμηριωμένος λόγος τους "καπελλώνεται" ΑΜΕΣΩΣ και δεν αφήνουν να ακουσθεί στο ευρύ κοινό, ΔΕΝ φέρνουν με τίποτε την άνοιξη...)

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!