Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΝΤΕΛΩΣ ... Α Θ Ο Ρ Υ Β Α ...Εντελώς.(2)


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ





Μία συνάντηση είχε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γ. Αμανατίδης, με τον εκτελεστικό διευθυντή της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC) David Harris και την διευθύντρια του γραφείου της οργάνωσης στο Ισραήλ Avital Leibovich. 
Στην συνάντηση, εκτός των γενικών για τη συνεργασία Ελλάδ
ος - Ισραήλ και Ελλάδος - ΗΠΑ και της προσπάθειας για καταπολέμηση του αντισημιτισμού, υπήρξαν και πιο χειροπιαστά (;;;;;) θέματα, για τα οποία ενημέρωσε τον ισχυρό αμερικανοεβραίο παράγοντα ο κ. Αμανατίδης.

Αποτέλεσμα εικόνας για david harris AJC

Σχετική εικόνα
ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΞ, ΤΟΥ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕ ΤΟΝ κ.DAVID HARRIS...

• Τα θέματα αυτά, όπως μάθαμε από το ΥΠΕΞ, είναι: Η επικείμενη σύσταση Ελληνικής Έκθεσης στο Μουσείο Ολοκαυτώματος στο Άουσβιτς και ο επαναπατρισμός των Αρχείων της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης. 
Επίσης έγινε ενημέρωση για την διαδικασία υιοθέτησης από το Ελληνικό Κοινοβούλιο του προωθούμενου από την οργάνωση επίσημου ορισμού του αντισημιτισμού από τον ειδικό γραμματέα Ευστάθιο Λιάντη-Λιανό.

Αποτέλεσμα εικόνας για david harris AJC with Antonis Samaras
O ΠΡ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Α.ΣΑΜΑΡΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ κ.DAVID HARRIS ΣΕ ΕΝΑ ...ΤΡΥΦΕΡΟΤΑΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ....

• Συζητήθηκε ακόμη η ίδρυση Κέντρου Διαπολιτισμικού και Διαθρησκευτικού Διαλόγου στην Θεσσαλονίκη και η διοργάνωση 'forum' ελληνικών και ισραηλινών οργανώσεων νεολαίας για θέματα ενδιαφέροντός τους, όπως η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία.

[ΠΗΓΗ:http://paron.gr/v3/new.php?id=101607&colid=39&dt=2017-09-17%200:0:0]

"Π  Α  Π  Α  Φ  Λ  Ε  Σ  Σ  Α  Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!