Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Α ν τ ι σ τ ε κ ό μ α σ τ ε στην θρησκευτική ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ των παιδιών μας…(Εμπράκτως!)


thriskeytikiYpodoulosi
Ο ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ "ΟΙΚΕΙΟ"...
Ο ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ
ΤΑΧΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ;
ΕΧΕΙ ΛΕΤΕ
"ΑΝΑΓΚΗ" ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ;
ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ 'ΓΑΝΤΙ';
ΤΟΝ "ΚΡΑΤΑ" ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ;...
ΙΣΩΣ;

Αγαπητοί γονείς, αντισταθείτε στην θρησκευτική υποδούλωση των παιδιών σας στην αντίχριστη νέα τάξη πράγματων, υποβάλλοντας στα σχολεία των παιδιών σας αιτήσεις για απαλλαγή από το νέο μάθημα των θρησκευτικών, το οποίο ΔΕΝ είναι μάθημα ορθόδοξο, αλλά κατηχητικό στην δια-θρησκειακή και παν-θρησκειακή πνευματικότητα (δηλ. Στην απόκτηση όχι μόνο γνώσεων για τις άλλες θρησκείες, αλλά και θρησκευτικών εμπειριών των ορθοδόξων παιδιών από τις άλλες θρησκείες) και επομένως κατηχητικό στην πράσινη παγκόσμια θρησκεία του σατανά.
-
Μπορείτε να κατεβάσετε το σχέδιο της αιτήσεως απαλλαγής, καθώς και την μελέτη του καθηγητού Κυριάκου Κυριαζόπουλου που περιλαμβάνει την νομική επιχειρηματολογία για την απαλλαγή και η οποία πρέπει να συνοδεύσει την αίτηση απαλλαγής.

Σχέδιο αίτησης απαλλαγής 

Μελέτη που περιλαμβάνει


[Πηγές:https://paterikiparadosi.blogspot.gr/2017/09/blog-post_71.html#comment-form
&
http://trelogiannis.blogspot.gr/2017/09/blog-post_294.html]

--------------------------------------

ΑΝ "ΥΠΗΡΧΕ" ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ, ΑΝ "ΥΠΗΡΧΕ" ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ  Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Ι Κ Α  ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΥΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗ!

ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η 'ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ' ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ.

ΜΕ ΚΑΤΗΡΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΗΧΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΛΥΜΗΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΕΤΣΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ & ΑΡΝΗΣΙΧΡΙΣΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, "ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ" ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ, ΘΑ ΗΣΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ   Α Π Ο Τ Υ Χ Η Μ Ε Ν Ε Σ !!!

ΕΙΜΕΘΑ  Σ Α Φ Ε Ι Σ;

"Π  Α  Π  Α  Φ  Λ  Ε  Σ  Σ  Α  Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!