Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ (ύποπτη!) ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΜΕΝΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...

ΜΑΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!
ΑΞΙΟΣ!
ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ...


(ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Η ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ...)
Νεκρός είναι ο Ρώσος αντιστράτηγος Valery Asapov, 51 ετών ο οποίος διοικούσε τις ρωσικές δυνάμεις που συνέδραμαν το συριακό Στρατό, στην επιχείρηση για την απελευθέρωση της Deir ez-Zor, ύστερα από βολές όλμων που πραγματοποίησε η 'ISIS'.
Ο αντιστράτηγος πολεμούσε στην πρώτη γραμμή (...) και είναι ο πρώτος ανώτατος αξιωματικός της Ρωσίας μετά τον Β'ΠΠ που σκοτώνεται.
Αποτέλεσμα εικόνας για VALERY ASAPOV
Ο ΡΩΣΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ "ΕΠΕΣΕ" ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ), ΕΓΝΩΡΙΖΕ
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ
ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ 2013.
Όπως ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Εθνικής Αμύνης ο Ρώσος αντιστράτηγος θα λάβει το παράσημο του ήρωος της Ρωσίας μετά θάνατον.

Όπως σημειώνουν τα ρωσικά ΜΜΕ ο Asapov ήταν ένας από τους κορυφαίους στρατιωτικούς συμβούλους που υπηρετούσε στην Συρία και από τους πλέον   κ α τ α ρ τ ι σ μ έ ν ο υ ς     στην κατάστρωση τακτικών από τον συριακό Στρατό αλλά και τις ρωσικές δυνάμεις για την  ε ξ ο υ δ ε τ έ ρ ω σ η    των ισλαμιστών ανταρτών.

Πρόκειται για την πρώτη απώλεια υψηλόβαθμου Ρώσου στρατιωτικού στην Συρία απο επίθεση των ισλαμιστών.

Αποτέλεσμα εικόνας για VALERY ASAPOV

Τα ρωσικά αντίποινα για την επίθεση αυτή της ISIS αναμένονται να είναι  σ φ ο δ ρ ά, τόσο με αεροπορικές επιθέσεις όσο και με μαζικές εκτοξεύσεις βλημάτων cruise, με επίκεντρο την ανατολική όχθη του Ευφράτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ρωσικό γενικό Επιτελείο θα αποστείλει προειδοποίησης 60 λεπτών προς την 'CENTCOM' για την απόσυρση όλων των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων από την περιοχή, σε γειτνίαση ή «συγκατοίκηση» με τις θέσεις της ISIS στην ανατολική όχθη του Ευφράτη καθώς από τις πρώτες πρωινές ώρες θα επακολουθήσουν σφοδρότατα αντίποινα.

Αποτέλεσμα εικόνας για VALERY ASAPOV

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μαζί με τον Ρώσο αντιστράτηγο σκοτώθηκαν και δύο συνταγματάρχες, αλλά δεν είναι γνωστό εάν ήταν του ρωσικού ή του συριακού Στρατού.

Οι πληροφορίες λένε για στοχευμένα πυρά όλμων της ISIS με κατάδειξη, από ειδικές δυνάμεις,  Α Λ Λ Ο Υ ... κράτους...

(ΕΔΩ ΥΠΟΝΟΟΥΝΤΑΙ ΜΕΝ, ΑΡΚΕΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕ, ΟΙ ΗΠΑ!)

[Πηγή: 'pronews']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!